VIRAL

Οι "Αταίριαστοι" έκαναν μια... επική ανάλυση για το 12άρι που δεν πήγε στην Κύπρο

Το... αδιανόητο 4άρι που έδωσε η επιτροπή της ΕΡΤ στο τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision και το ακόμα πιο... αδιανόητο 12άρι που χάρισε η ίδια επιτροπή στο Βέλγιο, έχει γίνει το viral θέμα των ημερών. Και σήμερα η, κατά τα άλλα ενημερωτική εκπομπή, "Αταίριαστοι" έδωσε τη δική της ερμηνεία για αυτή την... αψυχολόγητη βαθμολογία και οι δύο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι πέταξαν επικές ατάκες!

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντζούνος, στην έναρξη της σημερινής τους εκπομπής, θέλησαν να σχολιάσουν με τον τρόπο τους τα αποτελέσματα των μελών που όρισε η ΕΡΤ στην κριτική επιτροπή, τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις και σκόρπισαν το γέλιο!

«10 στην Πορτογαλία, γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του Ρονάλντο, μπας και έρθει σε καμιά δική μας ομάδα προς τα εδώ», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Ντζούνος.

«Ισραήλ 8, δικό μας. Αγωνιστήκαμε πολύ για τη Noa. Αυστρία 7. Είχε βγάλει φτηνές πτήσεις η Aegean όλο τον χειμώνα και γέμισε η Βιέννη Έλληνες, οπότε πήραν το 7. Σουηδία 6, γιατί είναι φίλοι μας και έρχεται καλοκαίρι. Αυστραλία 5, ομογένεια. Κύπρος 4, αδικαιολόγητο. Αλβανία 3, ξέρετε γιατί. Έχουμε πολλούς φίλους μας εδώ. Ελβετία 2, γιατί έχουμε πολλές καταθέσεις εκεί και 1 στη Σερβία, γιατί είναι αδέλφια μας», περιέγραψε στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας για τη βαθμολογία μας στη Eurovision.

«Πάμε τώρα στη βασική εξήγηση: γιατί πήρε το Βέλγιο 12 και όχι η Κύπρος; Μία είναι η εξήγηση, πες την», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Για να βγει έξω η Εύα Καϊλή», είπε ο Γιάννης Ντζούνος.

«Καταλάβατε πώς έγινε; Πώς το πήρε το βραχιολάκι η Εύα; Τα είχε κανονίσει πιο πριν ο Δημητρακόπουλος και δώσαμε το 12 στους Βέλγους, για να μην έχετε απορίες», σχολίασε ο Χρήστος Κούτρας χαριτολογώντας.

«Άρα εμείς παραδεχόμαστε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια δίναμε το 12άρι μας στην Κύπρο, όχι επειδή είχε καλό τραγούδι αλλά επειδή είναι αδέλφια μας», καταλήγει ο δημοσιογράφος για τη βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής στη Eurovision.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!