WOMEN'S GUIDE

H Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει το πιο εύκολο & γρήγορο μακιγιάζ για date night

Στην Αντίπαρο σκοπεύει να περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού η Χριστίνα Μπόμπα, μαζί με τις δίδυμες κορούλες της, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της νοίκιασαν σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί, μέχρι να ετοιμαστεί και το νέο σπίτι τους στην Αθήνα. Και από εκεί κάνει πολλές αναρτήσεις που μας βάζουν σε summer mood.

Στην τελευταία ανάρτησή της την είδαμε να ποζάρει με μπικίνι, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.


Είχε προηγηθεί όμως και μια ανάρτηση, όπου δεν δίστασε να μας δείξει πως έχει γκρίζα ρίζα στα μαλλιά και παράλληλα μας έκανε ένα υπέροχο makeup tutorial βίντεο, με ιδέες για εύκολο, απλό και πολύ γρήγορο καλοκαιρινό μακιγιάζ για date night.


«Αντηλιακό προσώπου και σώματος, ενυδατικό μπαλμ για τα χείλη και προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο μου. Μπορεί να πάρω και κάποιο ρουζ, μια μάσκαρα και ίσως ένα κονσίλερ, που θα με βοηθήσει να καλύψω τυχόν ατέλειες» έχει πει η ίδια στο παρελθόν πως αποτελούν τις βασικές αρχές στο μακιγιάζ της, αλλά στο βίντεο τη βλέπουμε να τονίζει το βλέμμα της και με σκιά και με μολύβι ματιών. 


«Date night quick makeup  PS1. Ό,τι κόκκινα σημάδια εντοπίσετε είναι μαρκαδόροι, τα κορίτσια είχαν έμπνευση PS2. Πρέπει να βάψω τη ρίζα… το ξέρω », έγραψε στη λεζάντα της
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!