ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν το χειρότερο καλοκαίρι

Οι αστρολόγοι, πάντα τονίζουν πως κάθε εποχή έχει τους ευνοημένους από τα άστρα αλλά και τους λιγότερο τυχερούς και φέτος το καλοκαίρι και για τις προσεχείς εβδομάδες κάποια ζώδια όντως θα ζοριστούν αρκετά.

Όπως διευκρινίζει το ladylike.gr αυτό το καλοκαίρι ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη και ο Ερμής, είναι όλοι ανάδρομοι. Οι ανάδρομες κινήσεις, είναι μια απόκλιση από την «κανονική» κίνηση αυτών των ουράνιων σωμάτων και έτσι η καθημερινότητά μας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε καταστάσεις, μπορεί να αλλάζει. Γεγονός που αν το καλοσκεφτείς, βοηθά στην εξέλιξή μας. Μάθε λοιπόν αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που το φετινό καλοκαίρι, θα μάθουν (με τον δύσκολο τρόπο), αρκετά χρήσιμα πράγματα.

Καρκίνος

Για τον ευαίσθητο και προστατευτικό Καρκίνο, οι αλλαγές μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολες, ειδικά αν επηρεάζουν το αίσθημα ασφάλειας του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καλοκαίρι του 2023 μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για τους εκπροσώπους του ζωδίου. Καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα, ένα αίσθημα έλλειψης μπορεί να σε κυριεύσει από τις 22 Ιουλίου και θα χρειαστεί να δεις τι πραγματικά έχει σημασία για εσένα. Ο Πλούτωνας από την άλλη, φωτίζει τα σκοτεινά μέρη της προσωπικότητάς σου και μεταμορφώνει τις δομές στις προσωπικές σου σχέσεις. Με τον ανάδρομο Ερμής στις 23 Αυγούστου, μπορείς να περιμένεις το απροσδόκητο, ιδιαίτερα στους κοινωνικούς σου κύκλους.

Παρθένος

Η τελειομανής Παρθένος δεν απολαμβάνει όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς, όπως τα σχεδιάζει. Αλλά το καλοκαίρι του 2023, δεν μπορεί να μπει σε πρόγραμμα. Στις 10 Ιουλίου, ο επιθετικός και δραστήριος Άρης, δημιουργεί αρκετή ένταση και νεύρα. Όταν ο Κρόνος, εναντιωθεί στον Άρη στις 19 Ιουλίου θα γίνει πιο δύσκολο να εκφράσεις την οργή που νιώθεις. Με αυτούς τους δύο κακόβουλους πλανήτες να αντιπαρατίθενται μεταξύ τους, η αυτοπεποίθησή σου δεν θα είναι στα καλύτερά της. Η Αφροδίτη θα κάνει ανάδρομη πορεία στον 12ο οίκο των μυστικών, ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, ζητώντας σου να ανατρέξεις σε προηγούμενες σχέσεις. Μερικοί άνθρωποι από το παρελθόν, μπορεί ακόμη και να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σου. Είναι καλύτερο να μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου, αλλά να ακούς πραγματικά τις σκέψεις σου. Ο Ερμής κυβερνά τον Παρθένο και, ως εκ τούτου, η Παρθένος είναι εξαιρετικά ευάλωτος στην επιρροή της ανάδρομής του. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, συμβαίνει θα περάσει αυτό το καλοκαίρι στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας και πιθανότατα να φαίνεται ότι όλα πάνε στραβά.

Υδροχόος

Αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο Πλούτωνας διασχίζει τον 12ο οίκο του υποσυνείδητου, σου ζητά να κοιτάξεις στα βάθη της ψυχής σου και να μάθεις να ελέγχεις τα κρυμμένα πράγματα που βρίσκονται εκεί. Δεν είναι ώρα για μυστικά. Έτσι θα ανακαλύψεις τους τρόπους με τους οποίους έχεις υπονομεύσει τον εαυτό σου και θα βιώσεις ένα νέο είδος ελευθερίας. Στις 19 Ιουλίου, ο Κρόνος στον δεύτερο οίκο σας αντιτίθεται στον Άρη στον όγδοο οίκο σας, προκαλώντας ένταση στην αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, καθώς και στα οικονομικά σας.  Από τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα κάνει ανάδρομη πορεία μέσω του έβδομου οίκου των συνεργασιών. Η ανάδρομη Αφροδίτη μάς δίνει την ευκαιρία να δούμε τι δεν λειτουργεί στις σχέσεις μας και μερικές φορές αυτό, μπορεί να σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Θα αμφισβητήσεις σοβαρά τις προσωπικές σου σχέσεις αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα τις ερωτικές.

 Ιχθύες

Μη φοβάσαι που βρίσκεσαι σε αυτή τη λίστα. Είσαι ένα από τα πιο προσαρμοστικά και διαισθητικά ζώδια. Οι προκλήσεις του καλοκαιριού 2023 θα σε εμπνεύσουν με τρόπους που δεν γνωρίζεις ακόμη. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της ευθύνης, θα φέρει μια νέα αίσθηση αυτογνωσίας, αυτο-ανακάλυψης και αυτοπεποίθησης στη ζωή σου. Στις 10 Ιουλίου, ο Άρης μπαίνει στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στις στενές σου σχέσεις. Η σύγκρουση προκύπτει, αλλά επιλύεται το ίδιο γρήγορα. Με τον Κρόνο να κοντράρει τον Άρη στις 19 Ιουλίου, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις συγκρούσεις φιλικά. Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 23 Αυγούστου και από τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου, θα μεγεθύνει τα υπάρχοντα προβλήματα, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις. Η λύση εδώ, είναι να μάθεις να βάζεις όρια. Φρόντισε για την προσωπική σου ισορροπία και προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!