ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 5 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική δράση, στη δικτύωση, στις επαφές και στις συλλογικές προσπάθειες. Ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος και πρωτοποριακός, με διάθεση πεισματικής εναντίωσης θα αντιμετωπιστούν οι συντηρητικές και οπισθοδρομικές απόψεις. Στις περιπτώσεις που στις συζητήσεις υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στους εκνευρισμούς, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είσαι εξωστρεφής και αυτό γίνεται έντονα εμφανές καθώς επιδιώκεις μέχρι το μεσημέρι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου αλλάζει καθώς ήρθε η ώρα να απομονωθείς και να μπεις  σε περισυλλογή. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις αντιμέτωπος με ότι σε πληγώνει από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά σε προβληματίζουν. Γεγονός είναι ότι μετά το μεσημέρι το μυαλό σου δεν είναι στη δουλειά και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις καθώς φαίνεται να είσαι επιρρεπής στα λάθη. Δείξε προσοχή για να καταφέρεις να αποφύγεις ότι πιθανά μπορεί να σε εκθέσει.

Ερωτικά

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που πραγματικά νιώθεις και σε προβληματίζουν από παλιά επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σας. Η τρυφερότητα και η κατανόηση δίνουν λύσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από πρόσωπα του παρελθόντος που έρχονται για να τονίσουν την παρουσία τους και πάλι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αφήνεις πίσω μετά το μεσημέρι την ενασχόληση με τα επαγγελματικά σου και επικεντρώνεσαι στον φιλικό περίγυρο που σου δίνει χαρά. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να αντλήσεις δύναμη μέσα από τους φίλους σου για να επικοινωνήσεις άμεσα δυναμικά σκέψεις και ιδέες που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση των τελευταίων ημερών μένει πίσω και σου δίνεται η ευκαιρία για να δεις τι έχεις αποκομίσει από την όλη προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Πρωτοποριακές ιδέες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και να κινητοποιήσουν και άλλους από το εργασιακό περιβάλλον που φαίνεται να τους επηρεάζεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι έξυπνες προτάσεις σου μπορούν να υιοθετηθούν και να αποτελέσουν είναι η φιλοδοξία στον επαγγελματικό περίγυρο. 

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου είναι αυτοί που δημιουργούν τις προϋποθέσεις να δουλέψετε σαν ομάδα, κάτι που σας ικανοποιεί ιδιαίτερα και τους δύο. Η εξαιρετική συνεννόηση βοηθάει ακόμα περισσότερο στην επίτευξη τους. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε εκπλήξουν φιλικά πρόσωπα εκδηλώνοντας αυτά που νιώθουν για εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί αναστάτωση που καλείσαι να την διαχειριστείς με ψυχραιμία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψει εκφράζοντας με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα αυτά που σκέφτεσαι στον περίγυρο που θα βρεθείς. Είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις θέματα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις. Εμπιστεύσου τις ιδέες και τις προτάσεις σου έδειξε με την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει πώς μπορείς να διαχειριστείς την όποια πρόκληση. Άλλωστε είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο να διακριθείς και να αντιληφθούν όλοι τι μπορείς να προσφέρεις. 

Ερωτικά

Μην επιτρέψεις σε πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν να μην σου αφήσουν χρόνο για την προσωπική ζωή. Είναι γεγονός ότι στο ταίρι σου θα βρεις τον άνθρωπο που μπορεί να καταλάβει αρκεί να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου. Ο αδέσμευτος μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που εκδηλώνει άμεσα ενδιαφέρον για εσένα. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς φαίνεται να βρίσκεις την αισιοδοξία σου και να βλέπεις την ζωή από την θετική της σκοπιά. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για ζητήματα επιμόρφωσης μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις πνευματικές του αναζητήσεις. Είναι αυτά άλλωστε που σου δίνουν χαρά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται να μην έχεις την απαιτούμενη συγκέντρωση και πειθαρχία. Φρόντισε να είσαι επιμελής σε αυτά που έχεις αναλάβει καθώς μπορεί να εκτεθείς λόγω της αμέλειας που σε διέπει. Άλλωστε μπορείς να συνδυάσεις χαρά και εργασία μην χάνοντας το κέφι σου με την καλή ψυχολογία που έχεις.

Ερωτικά

Η θετική σου διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στη σχέση σου καθώς φαίνεται να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που έχετε κοινές πνευματικές αντιλήψεις η φιλοσοφική προσέγγιση των πραγμάτων.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να στραφείς μέσα σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους είναι έντονη. Είναι γεγονός ότι γίνεσαι περισσότερο καχύποπτος  με τους γύρω σου και αυτό μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στις μεταξύ σας σχέσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σε προδώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στο να βρεις λύσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους για αυτό φρόντισε να το ακούσεις με απόλυτο τρόπο. Αιφνιδιαστικές συζητήσεις και προτάσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για τα οικονομικά σου. 

Η προσωπική σου αναστάτωση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου αν το επιτρέψεις, καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αφέσου στο πάθος και στην ένταση των συναισθημάτων και απόλαυσε την παρουσία του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να εγκλωβιστείς στην εσωστρέφεια και αυτό να μην σου επιτρέψει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που πιθανό να δείχνει το ενδιαφέρον του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου μετά το μεσημέρι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς τα πρόσωπα που παίζουν ο ρόλος στη ζωή σου. Προσπαθώντας να τα ικανοποιήσεις μπορεί να ξεχάσεις τις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες για αυτό φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες για να είσαι ικανοποιημένος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τι μπορούν να σου δώσουν. Η δημιουργικότητα και στο επαγγελματικό πεδίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να δεις ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις. Η καλή διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις θα ισορροπήσουν τις οποίες διαφορετικές προσεγγίσεις υπάρχουν. 

Ερωτικά

Η επίλυση ζητημάτων με το ταίρι σου θα είναι η ιδανική λύση που θα απελευθερώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να αφήσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους στην άκρη. Ο αδέσμευτος επικοινωνείς και γοητεύεις με τον τρόπο σκέψης σου, κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η καθημερινότητα είναι αυτό που μπορεί να σε προβληματίσει καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα και να θέλεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα και άγχος το πρόγραμμά σου. Μην ξεχνάς ότι οι εμμονές και η γκρίνια ενοχλήσουν τους γύρω σου για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά την δουλειά μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε γεμίζουν άγχος. Αυτό είναι κάτι που καλείσαι να διαχειριστείς για να μην δυναμιτίσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτές που θα δώσουν λύσεις άκρως ικανοποιητικές στις περισσότερες υποθέσεις σου.

Το να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στο ταίρι σου μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν, φρόντισε να συζητήσεις με ψυχραιμία αυτά που μπορεί να αποτελούν εμπόδιο στην καθημερινότητα γιατί μόνο πιθανό να δεις βελτίωση. Ο αδέσμευτος η ένταση η νευρικότητα που σε διακατέχει δεν αφήνουν περιθώρια για να αφεθείς σε μία νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η χαρά που νιώθεις γεμίζει και αντανακλάται σε όλο το περιβάλλον που κινείσαι και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής όπου κι αν βρεθείς, φρόντισε βέβαια να ξεπεράσεις εγωκεντρικές διαθέσεις μπορεί να μη σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα είναι αυτό που απολαμβάνεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξάλειψη των επαγγελματικών σου επιδιώξεών. Οι προτάσεις σου μπορεί να είναι πολύτιμες και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν εκτιμητές από τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να απογειωθεί αρκεί να μην εγκλωβιστείς στις υπερβολές και τον εγωισμό που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Πιθανές εκπλήξεις λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει, πρόσεξε τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν σε πιθανές νέες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αφήνεις πίσω την έντονη επικοινωνία και τακτοποιείς ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις να βρεθείς με τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά σου σε γεμίζουν ασφάλεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές προτάσεις που θα παίξουν θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου και στην εργασιακή σου πορεία. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων θέλοντας απλά να αντιδράσεις σε ότι σου λένε οι ανώτεροι σου γιατί αυτό είναι κάτι τελικά θα σου κοστίσει. 

Ερωτικά

Η κατανόηση που δείχνεις στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει στο να λυθούν προβλήματα. Φρόντισε βέβαια πιθανή κυκλοθυμία και νευρικότητα να μην επηρεάσει η σχέση σου γιατί θα έχει αρνητικές προεκτάσεις. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου και δύσκολα θα μπει σε διαδικασία να φλερτάρεις με νέα πρόσωπα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι εδώ για να σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Ξαφνικές ιδέες οδηγούν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις καθώς χαίρεσαι να είσαι εξωστρεφής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς είναι αυτά τα αντικείμενα που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην σκεφτείς να κάνεις πίσω σε πιθανές προτάσεις που έρχονται ξαφνικά καθώς μπορείς γρήγορα να αντιληφθείς ότι το πιθανότερο είναι να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείτε τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα που μπορεί να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να ανατρέψουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Όμως λόγω των ανασφαλειών που πιθανά νιώθεις μπορεί να οδηγηθείς σε απόλυτη στάση και πεισματική συμπεριφορά που θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι. Φρόντισε να το αποφύγεις και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και να δώσεις τη δική σου πρόταση σε πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο οικονομικό πεδίο. Η πραγματικότητα είναι ότι καλείσαι να αδράξεις την ευκαιρία που σου δίνεται για να μην αφήσεις τις στιγμές να περάσουν χωρίς να καταφέρεις να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν.

Το πάθος κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις το πείσμα και την αδιάλλακτη στάση σου στην άκρη. Είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς νόημα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι δεν ήρθε ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η εσωστρέφεια μπορεί να σε προβληματίσει μέχρι και το μεσημέρι καθώς φαίνεται ότι το μυαλό δεν ξεφεύγει από καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν. Από το μεσημέρι και μετά η ψυχολογία σου αλλάζει και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι αποφασιστικός και δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες για πιθανές συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για εσένα. Άδραξε την ευκαιρία σε νέες αιφνιδιαστικές προτάσεις που μπορεί να σου δοθούν, καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις την εριστική σου διάθεση καθώς είναι αυτή που θα μπει εμπόδιο στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ερωτικά

Προσπάθησε να μην είσαι εγωιστής και υποκειμενικός με το ταίρι σου γιατί αυτό είναι κάτι που θα στοιχίσει στη σχέση σου. Λειτούργησε έξυπνα και τότε θα δεις ότι μπορεί να αντιληφθεί είναι αυτό που πιθανά σε ενοχλεί. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου όμως οι υπερβολές θα ενοχλήσουν για αυτό φρόντισε να τις περιορίσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!