VIRAL

Συγκλονίζει το βίντεο του Τζέιμς Καφετζή από την πύρινη λαίλαπα στη Ρόδο

Ο πρώην παίκτης του Survivor Τζέιμς Καφετζής, που διοργανώνει boat parties στο νησί των Ιπποτών, βλέπει τις τελευταίες μέρες το νησί του να βιώνει τραγικές στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές προκαλούν ανείπωτη καταστροφή.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που σήμανε συναγερμός βρέθηκε κοντά στους πυρόπληκτους, Έλληνες και τουρίστες προκειμένου να βοηθήσει.

Μάλιστα διέθεσε το σκάφος που έχει και με το οποίο οργανώνει στα ανοιχτά της Ρόδου πάρτι εν πλω προκειμένου να μεταφερθούν σώοι άνθρωποι από το ένα μέρος του νησιού στο άλλο ώστε να είναι ασφαλείς.

Όμως, τα βίντεο που ανεβάζει συνεχώς μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί των Ιπποτών. Στάχτη και αποκαΐδια παντού... Τα αυτοκίνητα πολλές φορές αναγκάζονται να περάσουν μέσα από τη φωτιά για να διασχίσουν το νησί και να βρεθούν σε ασφαλές μέρος ενώ τα κεντρικά σημεία της Ρόδου έχουν μετατραπεί σε χώρου συγκέντρωσης για τους πυρόπληκτους τουρίστες που περιμένουν οδηγίες ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν θα κινδυνεύσουν.

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου» παραδέχεται σε κάποιο από τα βίντεο που ανέβασε ο πρώην Survivor ο οποίος εκπέμπει SOS για όσα συμβαίνουν στο νησί του. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!