VIRAL

Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλά για το ατύχημα που είχε χθες επί σκηνής [βίντεο]

Η Μπέσσυ Αργυράκη εμφανιζόταν χθες 31/7 στη γιορτή του Τρύγου 2023 στην Αγία Τριάδα όταν ξαφνικά παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή στο έδαφος με το κεφάλι.

Η συναυλία διακόπηκε και η γνωστή τραγουδίστρια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.

Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα η Μπέσσυ Αργυράκη να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Σε μήνυμα που μοιράστηκαν στο Facebook ομάδες της διοργάνωσης αναφέρεται: «Η αγαπημένη μας Μπέσσυ Αργυράκη, μετά το ατύχημα που της συνέβη κατά την διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας στον Τρύγο της Αγίας Τριάδας, στέλνει από το Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται, το μήνυμα ότι είναι καλά και ευχαριστεί από καρδιάς όλους για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την αμέριστη στήριξη σας. Επιφυλάσσεται δε, για την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε το κέφι που έμεινε στην μέση».

Τη συναυλία που είχε τίτλο «Κορμί κι Αλάτι» διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας υπό την αιγίδα της ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαϊκού.

 

Τί είπε η ίδια

Η τραγουδίστρια έπεσε από την σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και μετέβη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ακόμη και τώρα, χωρίς να κινδυνεύει.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #YES» για όσα συνέβησαν αλλά και ευχαρίστησε και τους γιατρούς αλλά και την Εβελίνα Νικόλιζα που ήταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή.

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ που η νευρολόγος χόρευε συμπτωματικά ήταν εκεί και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παρευρέθηκε κοντά μου. Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν.

Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν μπροστά στην σκηνή, με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου που πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια.

Ελαφρώς αστειευόμενα θα πω για πρώτη φορά ότι ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα – άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και τώρα ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω παράλυτη.

Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν.

Το κούτελό μου είχε χτυπήσει. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα αλλά με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!