VIRAL

Ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος έπαιξε ντραμς σε πανηγύρι [βίντεο]

Ο γνωστός πολιτικός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εθεάθη σε πανηγύρι στη Δεσφίνα Φωκίδας, όπου μάλιστα συμμετείχε στην ορχήστρα παίζοντας ντραμς και συνοδεύοντας τον τραγουδιστή, Χρήστο Μενιδιάτη.

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ήταν μία «αξέχαστη εμπειρία», όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του…

«Χθες στο πανηγύρι της Δεσφίνας. Ο Χρήστος Μενιδιάτης μου έκανε την τιμή να συμμετέχω ως ντράμερ σε ορισμένα κομμάτια. Για μένα ήταν μία αξέχαστη εμπειρία.» έγραψε χαρακτηριστικά.

\

Ήταν κάτι που ο ίδιος ο πολιτικός είχε προαναγγείλει μέρες πριν και τελικά το έκανε πράξη, ενώ τα βίντεο από τη βραδιά έγιναν γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε το πρωινό της Τετάρτης για την ξεχωριστή του εμπειρία στον αέρα του Καλοκαίρι Yes.

«Η εμπειρία ήταν αξέχαστη για πάρα πολλούς λόγους. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ό,τι κι αν λένε, το πανηγύρι το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα, εξ ου και γίνονται τόσα πολλά. Δεν υπάρχει χωριό που να μην κάνει το δικό του πανηγύρι», δηλώνει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν πάρα πολλά νέα παιδιά, ωραίες παρέες, πάρα πολλές από τις οποίες είχαν έρθει για μένα και μου το έλεγαν. Δεν είναι κάτι που το κάνω επαγγελματικά αλλά μου έκανε την τιμή ο Χρήστος Μενιδιάτης να θέλει να παίξω μαζί του», ανέφερε στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός πολιτικός αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Χρήστο Μενιδιάτη αλλά και τις άλλες δύο προτάσεις που του έγιναν.

«Όταν είπα στο ραδιόφωνο στον Γιώργο Κουβαρά ότι θα ήθελα να παίξω ντραμς, ένας άνθρωπος που κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις μου έκανε τρεις προτάσεις. Η μία ήταν να παίξω με τον Λευτέρη Πανταζή, η άλλη με τον Νίκο Μακρόπουλο και η τρίτη με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Επειδή δεν μπορούσα να παίξω στις πρώτες δύο, έπαιξα σε αυτό το πανηγύρι», περιγράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είχα πολύ μεγάλο άγχος, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Είναι ένα όργανο διαμάντι, που θέλει πολλή προσπάθεια, αλλά είναι τέλειο», παραδέχθηκε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως παίζει ντραμς εδώ και 13 μήνες.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!