VIRAL

Τριαντάφυλλος και Κορομηλά ξεσπούν για το θάνατο του 36χρονου στο Πειραιά

Ο ανατριχιαστικός θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά έχει «παγώσει» όλη την Ελλάδα. 

 Ο αδικοχαμένος Αντώνης Καρυώτης ταξίδευε συχνά από το Ηράκλειο για το μεγάλο λιμάνι και μάλιστα γνώριζε ορισμένα από τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon. Φέρεται να είχε εισιτήριο όταν το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, προσπάθησε να προλάβει το πλοίο πριν αυτό αναχωρήσει. Τα όσα ακολούθησαν μέχρι ο νεαρός να βρεθεί στη θάλασσα, έχουν καταγραφεί σε μια σειρά από σοκαριστικά βίντεο.

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει από τα ρούχα του. «Είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο;», αναρωτήθηκε ο Τριαντάφυλλος, φράση που θορύβησε τους συνεργάτες του.

«Κάτσε, δεν κατάλαβα Μαριάντα μου! Γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι ρε φίλε! Θα μου κάνουν μήνυση; Τον σπρώχνεις τον άλλον έτσι; Είμαστε με τα καλά μας;», είπε σε έντονο ύφος ο Τριαντάφυλλος.

«Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», επισήμανε ο Φοίβος Παπαδάκης

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Εξοργισμένη και η Ρούλα Κορομηλά η οποία μέσω twitter κάνει λόγο για... κτήνη!

 

«Τελικά τι είμαστε; Άνθρωποι η κτήνη; Δολοφόνοι απεχθείς σίγουρα είσαστε εσείς που πετάξατε τον άνθρωπο στην θάλασσα κ τον αφήσατε αβοήθητο. Είσαστε η ντροπή όλου του κόσμου κ σας αξίζει παραδειγματική τιμωρία μήπως κ έτσι μπει κάποιο φρένο στην απανθρωπιά…»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!