WOMEN'S GUIDE

H Jolie εισβάλει στο χώρο της Μόδας και ποζάρει στη Vogue [εικόνες]

H χολιγουντιανή σταρ, που εδώ και δεκαετίες είναι πρέσβειρα καλής θελήσεως και στην πορεία ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, τον ερχόμενο Νοέμβριο, σκοπεύει να επεκτείνει τη δράση της (πάντα με κοινωνικό προφίλ) στον χώρο της παγκόσμιας Μόδας και πόζαρε στο νέο τεύχος της αμερικάνικης Vogue και μίλησε για όλα.

Η διάσημη ηθοποιός, θα παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, το Atelier Jolie, μια κολεκτίβα νέων και ταλαντούχων σχεδιαστών και δημιουργών που θα ασπάζονται τις αρχές του upcycling, της αναβάθμισης τοπικών κοινωνιών, της συντήρησης πόρων και των λοιπών φιλανθρωπικών και οικολογικών σκοπών για τους οποίους η ίδια μάχεται και το συγκεκριμένο project εκτός από τη δημιουργία Μόδας, θα είναι και γκαλερί εικαστικών.


Η ίδια μίλησε στη Vogue, και φυσικά αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της, αλλά μοιραία ρωτήθηκε και για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt.

«Ήμουν 26, όταν έγινα μητέρα. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το να έχω παιδιά ήταν αυτό που με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε αρχικά η Αντζελίνα Τζολί και συνέχισε: «Νομίζω ότι πρόσφατα, θα είχα κάνει πίσω, με έναν πολύ σκοτεινό τρόπο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου και δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτερα από εμένα, γιατί "θέλω" να είναι... Ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι, στα 48 μου. Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία. Έχουμε πολλές θεραπείες να κάνουμε, ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας», πρόσθεσε στη συνέχεια η Jolie.

Θυμίζουμε πως οι δύο σταρ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει 6 παιδιά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!