ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενθουσιασμός, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθεί τέλος στις στάσιμες συνεργασίες και να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν δημιουργικό και άμεσο αποτέλεσμα.

Κριός

Είσαι σε μια κρίσιμη στιγμή για αφύπνιση στις συναισθηματικές σου ανάγκες με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο σου. Αν και η επιπλέον προσοχή που δίνεις στους άλλους στη ζωή σου αυτές τις μέρες είναι θετική και ευεργετική, αν το παρακάνεις, μπορεί να μην αναγνωρίσεις πλήρως τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.  Θα μπορούσαν να προκύψουν  θολά όρια τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου.  Αυτή η Πανσέληνος σου δίνει την άδεια να αυτό-γαλουχηθείς.  Εάν εργάζεσαι στον αυτόματο πιλότο, ίσως αναρωτιέσαι γιατί αποδέχτηκες περιορισμούς και περιθώρια. Μπορεί ακόμη να είναι μια κατάσταση στην οποία ένας ανταγωνιστής ή αντίπαλος σου σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σήμερα σε παρακινεί να κοιτάξεις μέσα σου. Μπορεί να καταλήξεις  σε μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με την ξεκούραση και τη χαλάρωση ή να ανακαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα.  Μπορεί να τραβήξει  την ανάγκη να απομακρυνθείς από τη ρουτίνα για να φροντίσεις την ψυχική και συναισθηματική σου υγεία.  Ωστόσο δεν είναι ώρα για σαρωτικές αποφάσεις.  Αντίθετα, αυτή είναι η στιγμή να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα, τα ένστικτα και τις προαισθήσεις σου και στη συνέχεια να αφήσεις σταδιακά να ξεδιπλωθεί ένα σχέδιο για να χειριστείς τα πράγματα.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα για κάποιον ή ένα έργο μπορούν να ανθίσουν σήμερα. Η σημερινή Πανσέληνος προκαλεί την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή στις φιλίες, την κοινωνική ζωή, τα δίκτυα, τους στόχους ευτυχίας, τα όνειρα και τις ελπίδες σου.  Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει την ανάγκη για άλλους, είτε πρόκειται για υποστήριξη, είτε για την αίσθηση του ανήκειν.  Η προσέγγιση αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι θεραπευτική.   Τα συναισθήματα σου διευρύνονται σήμερα και μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη ή να έρθεις σε επαφή  με τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα ή να δεις μια κατάσταση υπό νέο πρίσμα.

Καρκίνος

Μπορείς να αναγνωρίσεις την ανάγκη να εκτελέσεις ή να αναλάβεις την ηγεσία. Μπορεί να προκύψει μια ανταμοιβή, ένα βραβείο ή ένα αποκορύφωμα ενός έργου που θα σε βγάλει από το καβούκι σου.  Η σημερινή Πανσέληνος συμβαίνει στον τομέα της καριέρας σου και στο δημόσιο τομέα και μπορεί να προκαλέσει τις δικαιολογίες σου για να μείνεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ή να αποφύγεις συγκεκριμένες ευθύνες.  Έχει δοθεί ευεργετική εστίαση στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή αυτές τις μέρες, αλλά το να το παρακάνεις σημαίνει ότι τα οφέλη αρχίζουν να μειώνονται.

Λέων

Πραγματοποιήσεις και επιφάνειες είναι δυνατές σήμερα. Η Πανσέληνος είναι ένα κάλεσμα για να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις επικεντρωθεί εντατικά στην προσωπική σου ζωή. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε αφυπνίσει στην ανάγκη για πιο ζωηρές   δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.  Είναι μια ώθηση για να ολοκληρώσεις τη ζωή σου με επιδιώξεις που τροφοδοτούν το πνεύμα και το μυαλό σου.  Το μυαλό σου επίσης ανοίγει στην ανάγκη για αλλαγή προοπτικής ή σκηνικού και διάλλειμα από τη ρουτίνα.  Η εστίαση σου σε θελήματα, γραφειοκρατία και μάθηση έχει κυριαρχήσει στη ζωή σου πρόσφατα, αλλά η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου ή να μάθεις κάτι νέο.

Παρθένος

Μια Πανσέληνος νωρίς σήμερα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και σημεία καμπής στη ζωή σου, κυρίως που σχετίζονται με μια στενή σχέση, ένα έργο πάθους ή χρήματα που οφείλονται ή μοιράζονται.  Μπορεί να αποκτήσεις νέες πληροφορίες σχετικά με κοινόχρηστους πόρους ή χρέη και δάνεια.  Μπορείς επίσης να μάθεις πολλά για τα συναισθήματα σου σήμερα, καθώς αυτό το φεγγάρι σε ξυπνά για αυτό που θέλεις ή χρειάζεσαι.  Μπορεί να υπάρξει μια εκπληκτική ανακάλυψη σχετικά με τα συναισθήματα σου για κάποιον ή τα δικά του για εσένα.  Αντίθετα, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει ένα οικονομικό ή οικείο θέμα σε σημείο καμπής.

Ζυγός

Η ανεξαρτησία και οι προσωπικές σου ανάγκες αποτελούν σημαντικό επίκεντρο  στη ζωή σου αυτές τις μέρες, με τον Ήλιο στο ζώδιο σου.  Ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεσαι άλλους για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.  Τα συναισθήματα είναι μεγάλα και ίσως λίγο υπερβολικά σήμερα και κάτι για σένα μπορεί να βγει στο φως.  Αυτή η ενέργεια είναι ώριμη για να εκθέσει τα θαμμένα πράγματα, επομένως περπάτησε προσεκτικά, αλλά σκέψου τρόπους για να ξεφύγεις από επιβλαβή πρότυπα και συνήθειες.  Οι σχέσεις και τα απραγματοποίητα συναισθήματα τραβούν την πλήρη προσοχή σου.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώσεις  μια ξαφνική και έντονη επιθυμία να βελτιώσεις την ισορροπία εργασίας – ανάπαυσης, δίνοντας περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σου για τάξη στην καθημερινή σου ζωή.  Με τη σημερινή Πανσέληνο οι συνειδητοποιήσεις και η καρποφορία μπορούν να συμβούν με υγεία, ευημερία και εργασία.  Οι προθεσμίες μπορεί να πιέζουν τώρα εάν έχεις επικεντρωθεί υπερβολικά στην ανάπαυση.  Οι κουρασμένες παλιές μέθοδοι πρέπει να φύγουν αν δεν λειτουργούν πλέον για σένα.  Εστίασε σε τρόπους βελτίωσης της παραγωγικότητας σου, καθώς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου.

Τοξότης

Με τη σημερινή Πανσέληνο είναι πλέον δύσκολο να αγνοήσεις τα αληθινά σου συναισθήματα.  Αυτό το φεγγάρι καθιστά προφανές ότι πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σου για φαντασία, ρομαντισμό και έμπνευση.  Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις που σχετίζονται με χόμπι, δημιουργικές αναζητήσεις, παιδιά και μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας.  Για παράδειγμα, ένας φίλος θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να εκφραστείς με νέους τρόπους ή να ανθίσει μια ρομαντική ιστορία.  Η Πανσέληνος είναι γενικά για τη διευθέτηση ζητημάτων και την αναζήτηση ισορροπίας και ξυπνάς με συναισθήματα που μπορεί να έχεις αγνοήσει ή να έχεις αφήσει στην άκρη.

Αιγόκερως

Μια Πανσέληνος νωρίς σήμερα ξυπνά την επιθυμία  σου να καλύψεις τις ανάγκες σου για φροντίδα, άνεση, ασφάλεια και εξοικείωση. Μπορεί να φέρει φώτιση ή ένα σημείο καμπής σε οικογενειακά, σπίτι και προσωπικά θέματα. Μπορεί επίσης να αναγνωρίσεις ανάγκες που έχεις πρόσφατα παραμερίσει ή παραβλέψει, βοηθώντας σε να προχωρήσεις. Ας υποθέσουμε ότι έχεις επικεντρωθεί πάρα πολύ στις ευθύνες σου για την καριέρα και τον έξω κόσμο.  Σε αυτή την περίπτωση η ανάγκη να φτάσεις σε μια ισορροπία με περισσότερη ποιοτική προσοχή στην προσωπική σου ζωή μπορεί τώρα να γίνει εμφανής.

Υδροχόος

Οι επικοινωνίες, η σύνδεση και η μεταφορά βρίσκονται στο επίκεντρο και οι αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη.  Μια Πανσέληνος νωρίς σήμερα, μπορεί να φέρει την προσοχή σου σε προθεσμίες, θελήματα και γραφειοκρατία.  Αν έχεις αποφύγει τις καθημερινές σου υποθέσεις, ήρθε η ώρα να επαναφέρεις κάποια ισορροπία στη ζωή σου. Είναι μια εποχή αυξημένης επίγνωσης της ανάγκης σου για ομαλή ροή στις καθημερινές σου υποθέσεις, ώστε να μπορείς να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για να μάθεις περισσότερα, να αναπτυχθείς, να διευρύνεις το κοινό σου και τις εμπειρίες σου.

Ιχθύες

Αποκαλύψεις μπορεί να συμβούν με την Πανσέληνο νωρίς σήμερα στον τομέα των πόρων σου.  Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια καμπή σε θέματα χρημάτων, ιδιοκτησίας, τιμαλφών, αξιών, ταλέντων, κατανομής ευθυνών και δυναμικής εξουσίας.  Βλέπεις ένα θέμα πιο καθαρά και είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να είναι καθοριστικό.  Εργάζεσαι για μεγαλύτερα συναισθήματα αυτοεκτίμησης, αξίας, ασφάλειας και άνεσης.  Μόλις κατανοήσεις αυτά τα αναδυόμενα συναισθήματα, θα μπορούσες να ανακαλύψεις κάποιες ανάγκες και επιθυμίες που προηγουμένως απέφευγες ή ήσουν πολύ απασχολημένη για να τα παρατηρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!