VIRAL

"Κράζουν" ξανά την Kim Kardashian για αυτές τις νέες ημίγυμνες πόζες

Στο Παρίσι, για την εβδομάδα Μόδας, βρέθηκε αυτές τις μέρες η Kim Kardashian, όπως και άλλα μέλη της διάσημης οικογένειάς της αλλά η ίδια προτίμησε να ανεβάσει στο Instagram της πόζες της όπου φορά μπιτζάμες και ένα λαμπερό Gucci λιλιπούτειο σουτιέν, που μετά βίας καλύπτει το γυμνό στήθος της και έγινε χαμός!

Η νέα ανάρτηση έγινε πριν από λίγες ώρες και ήδη τα σχόλια έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή, αλλά μάλλον δεν είναι αυτά που περίμενε να αποσπάσει η Kim.


Οι περισσότεροι followers της την... κράζουν, πως δεν έχει καμία συναίσθηση της ηλικίας της και της θυμίζουν πως είναι άνω των 40 ετών και μητέρα 4 παιδιών και εκφράζουν την... λύπη τους για τα παιδιά της, που θα πρέπει να βλέπουν τέτοιες πόζες της μάνας τους!


Άλλοι πάλι τονίζουν πως αυτή η ανάρτησή της, δικαιώνει την αδελφή της Kourtney, με την οποία η Kim είχε έναν... επικό καβγά, καθώς η Kourtney, με αφορμή το πως συμπεριφέρθηκε η αδελφή της στο γάμο της, την κατηγόρησε πως είναι τόσο εγωκεντρική, που θέλει όλα να περιστρέφονται γύρω της και δεν επιτρέπει ούτε στις ίδιες τις αδελφές της να της κλέψουν λίγη δημοσιότητα ή λάμψη.

 «Νομίζεις πως τα πάντα έχουν να κάνουν με εσένα. Είσαι νάρκισσος» της είπε στο τηλέφωνο όπως είδαν οι φαν Kardashians στο νέο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι στο Hulu.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!