VIRAL

Ο Κανάκης έκανε αιχμηρό σχόλιο για την ελληνική τηλεόραση και τον Μπέο

Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, θέλησε μέσω facebook, να εκφράσει την οργή του όχι μόνο για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, που έχουν προκαλέσει σάλο, αλλά και για τον τρόπο που οι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, συνεχίζουν να δίνουν βήμα στον Αχιλλέα Μπέο.

Ο γνωστός παρουσιαστής με μία σύντομη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, τα βάζει με όλους όσοι επιλέγουν «συνειδητά», όπως σημειώνει, να καλούν στις εκπομπές τους τον επανεκλεγέντα δήμαρχο του Βόλου, ενώ στη συνέχεια εκφράζουν το σοκ και τον αποτροπιασμό τους για τις δηλώσεις του.

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει «σοκαρισμένο» από τις δηλώσεις αυτές», γράφει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά συγκεκριμένων εκπομπών και παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της επανεκλογής του και μάλιστα με ποσοστό άνω του 50%, δήλωσε μπροστά στους ψηφοφόρους του στον Βόλο:

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι «εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια». Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!