VIRAL

Η Gigi Hadid αν και Παλαιστίνια έκανε μια ανάρτηση στήριξης στο Ισραήλ

Η 28χρινη ξανθιά καλλονή που είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη, κατάγεται από την Παλαιστίνη, καθώς ο πατέρας της και γνωστός επιχειρηματίας των ΗΠΑ είναι παλαιστινιακής καταγωγής (η μητέρα της κατάγεται από την Ολλανδία) και μαζί με την επίσης διάσημη αδελφή της, το μοντέλο Bella Hadid έχουν κατά καιρούς εκφράσει τη στήριξή τους στον παλαιστινιακό αγώνα. Τώρα όμως η ίδια η Gigi Hadid εκφράζει τη συμπαράστασή της στο Ισραήλ.

Η ίδια, αφού φρόντισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram της έκανε μια ανάρτηση στην οποία κάνει λόγο για «αδικαιολόγητη τραγωδία» προσθέτοντας ότι οι σκέψεις της, η αγάπη της, η δύναμή της είναι με «όλους» όσοι επηρεάζονται από τον πόλεμο στο Ισραήλ, ειδικά τους «αθώους, πολλοί από τους οποίους είναι παιδιά».

Η ίδια διευκρινίζει ότι ενώ «η καρδιά της σπαράζει για τον παλαιστινιακό αγώνα και τη ζωή υπό κατοχή στην Παλαιστίνη» νιώθει, επίσης, «μια ευθύνη» για τους Ισραηλινούς φίλους της.

Στο πλαίσιο αυτό τονίζει, μάλιστα, ότι «οι ελπίδες και τα όνειρά της για τους Παλαιστίνιους» δεν περιλαμβάνουν «το κακό σε βάρος Εβραίων».





«Η τρομοκρατία σε βάρος αθώων δεν ευθυγραμμίζεται και δεν κάνει καλό στο κίνημα "Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» γράφει χαρακτηριστικά η Χαντίντ στην ανάρτησή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως άλλες celebrities, όπως η Ισραηλινή χολιγουντιανή σταρ Gal Gadot, ή η Kylie Jenner, που επίσης έκαναν τις τελευταίες ημέρες αναρτήσεις στήριξης προς το Ισραήλ εισέπραξαν αναρίθμητα σχόλια και μάλιστα η Kylie Jenner αναγκάστηκε να διαγράψει τη σχετική ανάρτησή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!