VIRAL

Η Σοφία Χατζηπαντελή άλλαξε τα φρύδια της και προκάλεσε... χαμό από σχόλια

Το πασίγνωστο μοντέλο από την Κύπρο, με το χαρακτηριστικό μονόφρυδο που της χάρισε μια διεθνή καριέρα, φέτος είναι μέλος της κριτική επιτροπής του My Style Rocks και στα επεισόδια τη βλέπουμε να διατηρεί και να τονίζει τα έντονα φρύδια της. Η ίδια όμως τώρα βρίσκεται στην Κύπρο και έκανε μια τεράστια αλλαγή στα φρύδια της που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η 26χρονη Σοφία, βρίσκεται στην Κύπρο και εκεί συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία βρέθηκε στο Νησί της Αφροδίτης για να παρουσιάσει τα βραβεία Madame Figaro, «Γυναίκες της Χρονιάς 2023».

Η 26χρονη έδειχνε πολύ διαφορετική καθώς κούρεψε τα πυκνά φρύδια της και φαίνεται πως αφαίρεσε το μεσόφρυο.

«Λίγο πριν τα #mfawards», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post, αφήνοντας τρεις κόκκινες καρδιές.

Aκολούθησε το σχόλιο της Μαρίτσας Χατζηπαντελή (μαμά της Σοφίας) η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα κορίτσια μου».

Οι fans έσπευσαν να αποθεώσουν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του μοντέλου, επισημαίνοντας πόσο όμορφη είναι με το νέο look και το πόσο διαφορετική δείχνει

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στην Κύπρο. Όπως η ίδια αποκάλυψε το φαγητό που της λείπει περισσότερο δεν άλλο από τον τραχανά.

«Έλα κοπέλια, οκ. Το μόνο πράγμα που λείπει στη ζωή μου είναι ο τραχανάς. Οπότε αύριο που θα πάω στην Κύπρο, αν κανένας ξέρει που μπορώ να βρω τον πιο ωραίο τραχανά, please να μου πει. Ευχαριστώ!», είπε το μοντέλο.

Λίγες ώρες αργότερα η 26χρονη πόσταρε ένα νέο Instagram-story μέσα από το ξενοδοχείο της, ζητώντας από τους ακόλουθούς της στην Κύπρο, να της πουν πού θα βρει τον καλύτερο τραχανά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!