WOMEN'S GUIDE

"This is me now" λέει η JLo και μας δείχνει τη νέα συλλογή της με εσώρουχα

H πασίγνωστη σταρ Jennifer Lopez, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με γνωστό brand εσωρούχων και παρουσίασε τη νέα συλλογή εσωρούχων που υπογράφει η ίδια και περιλαμβάνει και εσώρουχα με ένα χρώμα που η ίδια εξηγεί πως είναι πολύ σημαντικό στη ζωή της.

Η νέα κολεξιόν όπως ανακοίνωσε η JLo έχει τίτλο «This is me now (μτφ. αυτή είμαι τώρα).



«Τα εσώρουχα είναι βαθιά προσωπικά. Σε αγκαλιάζουν για να νιώθεις ελεύθερη και όμορφη» είπε η Lopez εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από τα σχέδια στα οποία κατέληξαν με την ιταλική εταιρεία εσωρούχων: «Πρόκειται για το βαθύ ταξίδι αλλαγής της προσωπικής ανάπτυξης».

Το δελτίο τύπου για τη νέα κολεξιόν αποκαλύπτει επίσης το κρυφό νόημα πίσω από ορισμένες από τις σχεδιαστικές επιλογές της Lopez ανάμεσα στις οποίες και ένα φυλαχτό σε σχήμα κολιμπρί που αντιπροσωπεύει «τύχη, ανθεκτικότητα και ζωντανή ενέργεια» και «έχει βαθιά σημασία για εκείνη».



Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε, επίσης, να συμπεριλάβει σχέδια σε πράσινο από νεφρίτη που είναι το αγαπημένο της χρώμα - ο Μπεν Άφλεκ της έκανε πρόταση γάμου με πράσινο δαχτυλίδι.

«Πάντα λέω ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο» εξομολογήθηκε η JLo

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!