WOMEN'S GUIDE

Khy λέγεται το fashion brand που αποφάσισε να λανσάρει η Kylie Jenner

H μικρότερη σε ηλικία από τις διαβόητες αδελφές της οικογένειας Kardashian, αποφάσισε να επεκτείνει την επιχειρηματική δράση της και στη βιομηχανία της μόδας και την 1η Νοεμβρίου θα λανσάρει το δικό της fashion brand που φέρει τον τίτλο Khy.

Η Khy έρχεται μετά από τα άλλα εγχειρήματα της Jenner στη μόδα, όπως το Kylie Swim και το The Kylie Shop, ενώ μαζί με την αδελφή της Kendall Jenner έχουν ήδη λανσάρει δικές τους συλλογές σε ρούχα και αξεσουάρ. 

Το 2020, η Jenner ονομάστηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του Forbes και μόλις ένα χρόνο αργότερα, επέκτεινε την αυτοκρατορία της για να συμπεριλάβει την Kylie Baby, μια πλήρη σειρά προϊόντων για παιδιά.

Φυσικά, η Jenner είναι πιο γνωστή για τo brand των καλλυντικών της, η οποία ξεκίνησε ως μια επωνυμία που εστιάζει στα χείλη και αργότερα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει προϊόντα για την επιδερμίδα, το καθένα από τα οποία φαίνεται να έρχεται με μια viral καμπάνια λανσαρίσματος. Η τελευταία της κυκλοφορία, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, ήταν το Kylie Cosmetics Gloss Drip, ένα lip gloss σε squeeze tube.

H ίδια ήδη έχει ανεβάσει στα social media πόζες της με ένα παλτό από ψεύτικο δέρμα από το νέο brand της και μας έδειξε πως γενικά η δερματίνη θα πρωταγωνιστεί στο brand της

Παράλληλα πόζαρε και στο εξώφυλλο της Wall Street Journal με μια δική της δημιουργία,

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!