WOMEN'S GUIDE

Η Μελιτά έδωσε αποστομωτική απάντηση για το τι πρέπει να φορούν οι γυναίκες

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος καθώς σε διαφορετικές περιπτώσεις διατυπώθηκαν ακραίες θέσεις για το τί πρέπει και τί δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες και η Τζένη Μελιτά, αποκάλυψε πως και η ίδια έχει δεχτεί παρόμοια σχόλια - υποδείξεις και έδωσε μια αποστομωτική απάντηση.

Συγκεκριμένα, την τελευταία εβδομάδα έγινε χαμός με τα σχόλια που έκαναν πολλοί για τα sexy outfits που φορά επί σκηνής η Βανδή με κάποιους να λένε πως δεν... αρμόζουν σε μια γυναίκα άνω των 50 ετών.


Το ίδιο διάστημα ο Περικλής Κονδυλάτος προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις όταν είπε πως τον ενοχλεί να βλέπει γυναίκες με παραπάνω κιλά να έχουν έξω τις κοιλιές  και έκανε επικριτικά σχόλια και για τις υπέρβαρες που εμφανίζονται σε τηλεοπτικά σποτ.


Και τώρα η παρουσιάστρια της ΕΡΤ αποκάλυψε πως και η ίδια έχει δεχτεί παρόμοια σχόλια, με αφορμή το γάμο της που έγινε πριν από σχεδόν 5 εβδομάδες.


Θυμίζουμε πως η Μελιτά, παντρεύτηκε χωρίς κάμερες στο γάμο και τη δεξίωση και έκανε αναρτήσεις μια μέρα μετά και τώρα αποκάλυψε το επικριτικό σχόλιο που δέχτηκε για  τα νυφικά φορέματα και τα νυφικά παπούτσια που άλλαξε. 

Συγκεκριμένα κάποια της έγραψε: «Δεν έχω ξαναδει νύφη να αλλάζει τρία νυφικά και τρία ζευγάρια παπούτσια... Μπράβο σας και γούστο σας αλλά το βρίσκω λίγο υπερβολή και ψωνίστικο»!

Και η Τζένη απάντησε:

«Γίνεται μια συζήτηση γύρω από το τι «οφείλει» μια γυναίκα να φοράει (μα τι έκπληξη και αυτή η συζήτηση να αφορά στο τι πρέπει να κάνουν -κυρίως- οι γυναίκες!) ανάλογα με την ηλικία της, με το αν έχει παιδιά, με το σωματότυπο της κ.ο.κ.

Αυτό είναι ένα σχόλιο, που είχα λάβει στο γάμο μου για τα νυφικά μου. Δεν το είχα ανεβάσει νωρίτερα, αλλά νομίζω τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ενώσουμε τις φωνές μας στο ένα και μοναδικό γεγονός. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε. Δεν χρειαζόμαστε κανενός τη θετική ή την αρνητική γνώμη. 1000 άνθρωποι, 1000 διαφορετικές απόψεις. Λυπάμαι, αλλά δεν θα πάρω», έγραψε η Τζένη Μελιτά στο instagram.

Πάντως πολλές followers της παρουσιάστριας έπσευσαν να συμφωνήσυν με τα λεγόμενα της Μελιτά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!