VIRAL

Είδαμε τον Αγγελόπουλο να κάνει push ups με τη γυναίκα του στην πλάτη

Σε λίγους μήνες τα οικογενειακά... βάρη θα αυξηθούν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και μάλιστα μάθαμε πως είναι κοριτσάκι.

Ο νυν ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor, δεν κρύβει την ευτυχία του που η οικογένειά του θα μεγαλώσει και που παντρεύτηκε τη  Δήμητρα, αν και τη χαρά τους έχει επισκιάσει ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του "Ντάνου" και της κυρίας Ράνιας. 


Μάλιστα το ζευγάρι σκοπεύει να δώσει το όνομα Ουρανία, στην κορούλα του.


Και οι δυο τους δείχνουν αχώριστοι με τον Αγγελόπουλο, να φροντίζει να έχει πλάι την έγκυο σύζυγό του ακόμα και την ώρα που προπονείται και μάλιστα σε ένα βίντεο που έγινε viral στα social media, τον είδαμε να "χρησιμοποιεί" τη Δήμητρα ως... βάρη για να κάνει κάμψεις.


Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 10/11, ο ίδιος δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στα stories, όπου κάνει push ups, και στην πλάτη του έχει την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία και τραβάει το πλάνο. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και οι δυο τους είχαν στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!