VIRAL

Η συνέντευξη της Χάρις Αλεξίου στο κανάλι του Ατζαράκη σκόρπισε γέλιο

H αγαπημένη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, η "Χαρούλα" όπως την αποκαλούν οι αμέτρητοι φαν της, τα τελευταία χρόνια τολμά πράγματα που δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει.

Έτσι την είδαμε να δοκιμάζει (με τεράστια επιτυχία) τις δυνάμεις της ως ηθοποιός στη σειρά Maestro του Παπακαλιάτη και τώρα είδαμε και πάλι την άκρως χιουμοριστική πλευρά της, καθώς η τραγουδίστρια πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Διονύση Ατζαράκη στο YouTube και το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό.
Στο χιουμοριστικό κλιπ ο youtuber αστειεύτηκε ότι δεν γνώριζε τη γνωστή τραγουδίστρια, υποκρινόμενος ότι δεν ήξερε ούτε το όνομα, ούτε το επάγγελμά της.

«Το Χάρις δεν γράφεται με η;» της είπε περιπαικτικά. «Αν είσαι άντρας» απάντησε η ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια, ο stand-up comedian αστειεύτηκε λέγοντας ότι η Χάρις Αλεξίου ήρθε για να του μιλήσει για το νέο της βιβλίο.

Επίσης, σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια ζήτησε από τον του Διονύση Ατζαράκη να της κατονομάσει τρία τραγούδια της, με τον κωμικό φυσικά να αποτυγχάνει και να απαραθμεί τραγούδια της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και των «One».

«Δεν ξέρεις ούτε ένα τραγούδι μου ε;» του είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κωμικός σε μια στιγμή «μπέρδεψε» την τραγουδίστρια με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον: «Πάντα σας μπέρδευα εσάς τους δύο».
 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!