VIRAL

O Λάκης Λαζόπουλος "κατακεραύνωσε" τον Γιώργο Νταλάρα [βίντεο]

Οι πάντες στην ελληνική τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για συναδέλφους του αλλά κυρίως με την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίων των δημοσιογράφων lifestyle τηλεοπτικών εκπομπών και ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσω του podcast του τοποθετήθηκε για αυτό το ζήτημα και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του Γιώργου Νταλάρα αν και τελικά δήλωσε πως συμφωνεί μαζί του.

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση», σχολιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ήμουν άλλωστε μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες», επισημαίνει σε καυστικό τόνο ο ηθοποιός.

«Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του. Αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν «ύαινες» οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν την ώρα και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, δεν είναι το απόλυτα σωστό», σημειώνει στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος για το περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Όταν ο ερωτώμενος δεν είναι κατηγορούμενος για φόνο και όταν λέει «όχι», πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το «όχι» οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα – που δεν υπάρχει ακόμα – του τηλεβιασμού. Επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο πρέπει να απαντάς σε ό,τι π…ριά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», υπογραμμίζει ο Λάκης Λαζόπουλος για τα «τηλεπεσίματα» των ρεπόρτερ σε διάσημα πρόσωπα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!