WOMEN'S GUIDE

H Miley Cyrus φόρεσε τα πιο... γυμνά outfits στα φετινά Grammys [εικόνες]

Το πρώτο της βραβείο Grammy κατάφερε να αποσπάσει η Miley Cyrus, που αναμφίβολα ήταν από τις σταρ που έκλεψαν με κάθε τρόπο τις εντυπώσεις στην φετινή τελετή απονομής των πασίγνωστων μουσικών βραβείων.

H σταρ εκτός από το γεγονός πως πανηγύρισε για την κατάκτηση του βραβείου για το τραγούδι της χρονιάς για το "Flowers" άφησε τους πάντες άφωνους με τα 5 συνολικά ultra sexy outfits που φόρεσε στην τελετή, ενώ εντυπωσίασε και το 70s style ογκώδες χτένισμα της.


Αρχικά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, με ένα Maison Margiela γυμνό, χρυσό φόρεμα, που το συνδύασε με χρυσές Christian Louboutin γόβες.


Το συγκεκριμένο naked dress, είναι custom και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εμφάνιση της Miley και όπως θα δείτε καλύπτει... στρατηγικά μόνο τα επίμαχα σημεία και τίποτε άλλο!

Στην πορεία, η Miley ανέβηκε στην σκηνή για να πάρει το πρώτο της Grammy (της το έδωσε η Mariah Carey) με την σταρ να φορά μια μαύρη Tom Ford ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και αβυσσαλέο ντεκολτέ.


Ακολούθησε μια on stage ερμηνεία του Flowers με την σταρ να φορά ένα λιλιπούτειο ασημί φόρεμα με κρόσια!


Στην πορεία φόρεσε ένα δαντελένιο ολόσωμο outfit αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού άλλαξε και για πέμπτη φορά μέσα σε ένα βράδυ.


Το πέμπτο της outfit ήταν ένα ακόμη naked dress που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία!



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!