VIRAL

Θαμώνας πέταξε κάτι στην Λιόλιου επί σκηνής και αυτή τον έδιωξε

Οι τραγουδιστές που εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα συχνά έχουν... απρόοπτα επί σκηνής και τώρα έχει γίνει viral στο TikTok βίντεο που δείχνει την Κατερίνα Λιόλιου να εκνευρίζεται με αντικείμενο που της πέταξε κάποιος θαμώνας την ώρα που η ίδια τραγουδούσε.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια διέκοψε το πρόγραμμά της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, όταν κάποιος της πέταξε ένα γυάλινο αντικείμενο.

Η αντίδραση της Κατερίνας Λιόλιου ήταν να σταθεί προς το μέρος του μαγαζιού από όπου και «εκσφενδονίστηκε» το αντικείμενο, το οποίο η ίδια δεν κατάλαβε, τι ακριβώς ήταν. Ρώτησε, ποιος της το πέταξε και μετά ζήτησε αυτός που το έκανε να φύγει από το μαγαζί.

«Ποιος το πέταξε αυτό παρακαλώ; Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά» είπε πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Λιόλιου και συνέχισε το πρόγραμμά της, μπαίνοντας κατευθείαν στο ρεφρέν του επόμενου τραγουδιού που ήταν στο πρόγραμμα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

@thomai.stiv

Το λιγότερο τραγικός..

πρωτότυπος ήχος - Tomy

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!