WOMEN'S GUIDE

Η Μαίρη Βυτινάρος αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της και είναι απλά

Η ελληνική καταγωγής καλλονή από την Αυστραλία, που εμφανίστηκε σε κύκλο του GNTM είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα του πλανήτη, με την ίδια να έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες και να φιγουράρει σε εξώφυλλα, ενώ έχει κατακτήσει κα τίτλο σε καλλιστεία.

Η Μαίρη Βυτινάρος, βρίσκεται στην Ελλάδα και σε βραδινή της έξοδο, την συνάντησαν οι κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών και ρώτησαν την πανύψηλη ξανθιά καλλονή αν μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της και της αψεγάδιαστης σιλουέτας της και η 30χρονη είπε τα ακόλουθα

«Πίνω πολύ νερό με λεμόνι και αγγούρια. Προσπαθώ να κοιμάμαι πολύ και περπάτημα. Και το πίνω. Χυμό αγγούρι. Μπορείς να το κόψεις και να το βάλεις στο ψυγείο, όπως μπορείς και να το τρως.» ανέφερε η Μαίρη Βυτινάρος.

Ειδικά για τα αγγούρια είπε πως αυτά αποτελούν την ρουτίνα ομορφιάς της και πως και τα τρώει και τα βάζει στο πρόσωπό της

Επίσης την ρώτησαν ποια είναι η πιο δύσκολη λέξη που έχει κληθεί να πει στα ελληνικά; «Ξέχασα. Είναι το contact. Σύνδεση. Όταν το είπα, ήταν πιο δύσκολο. Μάλλον εγώ το έλεγα λάθος.»

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε

 

Τα οφέλη του αγγουριού είναι πολλά: 

 

Καταπολεμά και εξασθενεί τους μαύρους κύκλους και μειώνει αισθητά το πρήξιμο των ματιών

Τα αγγούρια έχουν την δυνατότητα γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια  να μειώσουν την εμφάνιστη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Έχουν άφθονες αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας. Απλά τοποθετήστε 2 φέτες αγγουριού και στα δύο μάτια και απλά χαλαρώστε για 20 λεπτά ή τοποθετήστε 2 δίσκους ντεμακιγιάζ με χυμό αγγούριού και τοποθετήστε τα στα μάτια σας.

Ξεθωριάζει τις φακίδες

Όταν το τριμμένο αγγούρι χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό, απλώνοντάς το σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό μπορεί να μειώσει τη συνολική εμφάνιση των φακίδων με την  πάροδο του χρόνου

Βελτιώνει την χροιά και την όψη της επιδερμίδας του προσώπου

Η πιο κοινή χρήση για τα αγγούρια είναι να βελτιώνει την χροιά, την όψη της επιδερμίδας και των κηλίδων που ίσως υπάρχουν. 

Καταπολεμά τις φλεγμονές με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει


Προσφέρει φρέσκια αναπνοή


Έχει ελάχιστες θερμίδες αλλά πολλές φυτικές ίνες και βοηθά στη διατήρηση σταθερού βάρους και στο αδυνάτισμα 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!