VIRAL

Oscars 2024: Viral έχει γίνει το χιουμοριστικό promo spot για την λαμπερή τελετή

Η ταινία Barbie έσπασε ταμεία μέσα στην περασμένη χρονιά, απέσπασε πολλά βραβεία (και Χρυσή Σφαίρα) και συγκέντρωσε 6 υποψηφιότητες για τα πολυπόθητα Όσκαρ.

Ωστόσο, μολονότι η ταινία, έχει προταθεί και για πολύ... δυνατά Όσκαρ, όπως αυτό της "καλύτερης ταινίας" δεν έχουν προταθεί για βραβείο ούτε οι δυο πρωταγωνιστές, αλλά ούτε η σκηνοθέτης Greta Gerwig.


Έτσι ο Jimmy Kimmel που θα παρουσιάσει και φέτος την τελετή απονομής που θα γίνει στις 11 Μαρτίου, με την συνδρομή των ηθοποιών Kate McKinnon, America Ferrera και Ryan Gosling γύρισε ένα promo spot, όπου όλα θυμίζουν... Barbieland.

Στο σποτ που έχει γίνει viral, ο οικοδεσπότης αναζητά τρόπο να φτάσει στον χώρο της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Στο προωθητικό βίντεο για τα βραβεία της Ακαδημίας, η Έλεν Μίρεν αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που χάθηκε στο δρόμο για τα Όσκαρ.

Έχοντας προσγειωθεί στη Barbieland, ζητάει βοήθεια από την Κέιτ ΜακΚίνον, η οποία τον οδηγεί μέσα από όλους τους υποψήφιους για το βραβείο καλύτερης ταινίας, προκειμένου να φτάσει στην επιθυμητή «Oscarsland».

Το δίδυμο ταξιδεύει μέσα από τις υποψηφιότητες του «Poor Things», του «Maestro» και του «Oppenheimer», όπου συναντά τον χαρακτήρα του Ματ Ντέιμον και τελικά τον πατάει.

Φτάνοντας στο Λος Άντζελες, η Αμέρικα Φερέρα εκφωνεί έναν εμπνευσμένο μονόλογο για να ηρεμήσει τα νεύρα του Τζίμι Κίμελ, μιμούμενη τη viral ομιλία του χαρακτήρα της στη «Barbie».

Αιχμές για το σνομπάρισμα της «Barbie» στις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Ακόμη και ο Ράιαν Γκόσλινγκ έρχεται μαζί τους, φορώντας ένα από τα χαρακτηριστικά του φούτερ του Κεν, καθώς και μια σακούλα αλυσίδας φαστ φουντ, για το οποίο αναφέρει πως είναι «cool τάση στα social media, όπου το παίρνεις πριν από τα Όσκαρ».

Όταν ωστόσο ο Κίμελ λέει ότι η τάση είναι να το κάνεις αφού έχεις κερδίσει το Όσκαρ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ απαντά: «Λοιπόν, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ευτυχώς που η Γκρέτα έχει τον σκηνοθέτη στο τσεπάκι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!