VIRAL

Viral έγινε η... επική ατάκα ενός ακροατή - φαν της Βουλγαράκη

Εδώ και καιρό ακούγονται πολλά για το μεγάλο έρωτα που ζει η Ελένη Βουλγαράκη με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Φώτη Ιωαννίδη, αλλά φαίνεται πως κάποιοι φαν της παρουσιάστριας, δεν θέλουν να... αποδεχτούν πως η σέξι ξανθιά καλλονή είναι... καπαρωμένη!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός δημοσίευσε το βίντεο στην πλατφόρμα, με τον ακροατή να απευθύνεται στην Ελένη Βουλγαράκη και να την λέει: «Καταρχάς να πω κάτι, Ελένη όταν κάνεις post με φόρμες και αυτά, ενημέρωνέ μας πρώτα κορίτσι μου μην πάθουμε κανένα καρδιακό, τα ανεβάζεις και μεσημεριάτικα εκεί πέρα, θα πνιγούμε».

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σχολίασε: «Εμετός υπέροχος» ενώ η συμπαρουσιάστριά του παρέμενε σιωπηλή. «Τι άλλο σε αγχώνει όταν ανεβάζει η Ελένη;» ρώτησε ο κωμικός τον άντρα, ο οποίος και απάντησε: «Κάτι κοντι8νά στο πρόσωπο με τα μέικ απ αυτά τα ωραία».

«Άγγελε να πούμε όμως ότι η ταβέρνα έχει κλείσει έχει γυρίσει το ταμπελάκι, γράφει κλειστό» συνέχισε ο Φάνης Λαμπρόπουλος κάνοντας έμμεση αναφορά στη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη.

«Κοίταξε να δεις, ακόμη και το τέρμα έχει τερματοφύλακα, αλλά μπαίνουν γκολ» του απάντησε ο ακροατής ,με τους δύο παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια.
 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που έγινε viral στο TikTok
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!