VIRAL

Αστρονομικό ποσό πήρε η Rihanna για να τραγουδήσει σε ένα γάμο [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εμφάνιση της Rihanna σε ένα προγαμιαίο υπερχλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ινδία και η σταρ μέσα σε λίγα 24ωρα έγινε ακόμα πλουσιότερη!

Όπως αναφέρει το protothema.gr η ποπ σταρ και επιχειρηματίας έδωσε την πρώτη της ολοκληρωμένη συναυλία μετά από σχεδόν μια δεκαετία σε ένα ιδιωτικό προγαμιαίο πάρτι για την οικογένεια του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, Μουκές Αμπάνι.



«Το σόου ήταν το καλύτερο», είπε στους θαυμαστές της μετά την εμφάνιση της 1ης Μαρτίου. «Έχω να κάνω μια πραγματική συναυλία εδώ και οκτώ χρόνια».

Η Rihanna, φορώντας ένα αστραφτερό διάφανο πράσινο φόρεμα και περίτεχνα κολιέ, ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένων των Bitch Better Have My Money, Diamonds και All of the Lights, σε μια τεράστια σκηνή μαζί με μια ομάδα χορευτών στο Γκουτζράτ της Ινδίας.

Η τριήμερη χλιδάτη εκδήλωση -είχε εκλεκτούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Μπιλ Γκέιτς, η Χίλαρι Κλίντον, η Ιβάνκα Τραμπ με την οικογένειά της και μεγάλες διασημότητες του Μπόλιγουντ, σύμφωνα με το Reuters.



Ο Αμπάνι γιορτάζει τον γάμο του νεότερου γιου του Ανάντ και της επιχειρηματίας Ραντχίκα Μέρτσαντ, κόρης του διευθύνοντος συμβούλου φαρμακευτικών εταιρειών και δισεκατομμυριούχου Βιρέν Μέρτσαντ. Οι επίσημες γαμήλιες εκδηλώσεις του ζευγαριού θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι.


«Προς τιμήν του Anant και της Radhika, σας ευχαριστώ που με έχετε εδώ», είπε η Ριάνα για να συνεχίσει: «Ο Θεός να ευλογεί την ένωσή σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Συγχαρητήρια!»

Σύμφωνα με την India Today, στην τραγουδίστρια της R&B προσφέρθηκε αμοιβή ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων για να τραγουδήσει!
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 妮基-米娜 (@rihannavyfenty)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!