VIRAL

Γιατί η Kate έδειχνε πρησμένη στο πρόσωπο; Νέα σενάρια για την υγεία της

Νέο... χαμό φημολογίας, πυροδότησε η δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αρκετές ημέρες μετά την επέμβαση στην κοιλιά, που σύμφωνα με το παλάτι, θα την κρατήσει μακριά από κάθε δραστηριότητα και επίσημη εμφάνιση για αρκετές ακόμη εβδομάδες.

Η Kate Middleton εθεάθη, να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, μέσα σε αμάξι που οδηγούσε η μητέρα της και όδευε προς το κάστρο του  Ουίνδσορ. 


Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, με πολλούς να σχολιάζουν πως η πριγκίπισσα μοιάζει να έχει πρησμένο πρόσωπο, ενώ την είδαμε να φορά γυαλιά ηλίου.


Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός πως από το όχημα απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας της. 


Θυμίζουμε πως ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί σε τι είδους επέμβαση υποβλήθηκε η ίδια στην κοιλιακή χώρα, πριν λίγες εβδομάδες και γιατί χρειάζεται να περιμένει άλλους δύο μήνες για να αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις.


Έτσι άλλοι μιλούν για... διαζύγιο με τον William, άλλοι για αισθητική πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο και κάποιοι θεωρούν πως αυτή που κάθονταν δίπλα στην Carole Middleton δεν ήταν η Kate αλλά μια... σωσίας της!


Πολλοί δε επισημαίνουν πως η... υστερία που έχει προκαλέσει το όποιο θέμα υγείας της Kate πλέον ξεπερνά και τον πανικό για την αείμνηστη Diana!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!