VIRAL

Σάλος με τη νέα φωτογραφία της Kate - Τα διεθνή πρακτορεία την αποσύρουν

 Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kate Middleton που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι, μετά την... μυστηριώδη χειρουργική επέμβαση που έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, προφανώς είχε σκοπό να βάλει τέλος στη φημολογία για την κατάσταση της υγείας της αλλά τελικά συνέβη το ακριβώς αντίθετο! 

Η φωτογραφία που απεικονίζει την Kate με τα τρία παιδιά της, δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Κυριακής 10/3 με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας στη Βρετανία.


Η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου.

 

 


Ωστόσο λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή της, το ένα μετά το άλλο τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία αποσύρουν από την κυκλοφορία την επίμαχη φωτογραφία κάνοντας λόγο για "αλλοιώσεις" στην εικόνα και αφήνοντας σαφέστατες αιχμές πως η φωτογραφία έχει υποστεί εκτενή επεξεργασία.




«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Η Daily Mail πάλι δημοσιεύει τα σημεία που δείχνουν πως... κάτι πάει στραβά με την φωτογραφία: από τα δαχτυλίδια που απουσιάζουν από το χέρι της Kate μέχρι κουμπιά που λείπουν, υφάσματα που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και περίεργα... κοψίματα.


«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).





 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!