VIRAL

H Kate αισθάνεται "φριχτά" για την "γκάφα" που έκανε και οι φήμες... οργιάζουν

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε όταν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία αποφάσισαν να αποσύρουν από την κυκλοφορία και να απαγορεύσουν την διακίνηση μιας φωτογραφίας που είχε δώσει το παλάτι στη δημοσιότητα, καθώς ήταν εμφανέστατα "παραποιημένη" με εκτενή χρήση εργαλείων επεξεργασίας εικόνων.

Θυμίζουμε πως αυτή η φωτογραφία κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή 10/3 με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας και απεικόνιζε την Kate μαζί με τα τρία παιδιά της, ενώ λέγονταν πως η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.


Ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kate μετά την επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα και το γεγονός πως αποσύρθηκε με σαφείς υπόνοιες από τα διεθνή πρακτορεία, πως είναι... παραποιημένη είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν νέες φήμες για την κατάσταση της υγείας της Kate και να οργιάσουν και οι θεωρίες συνωμοσίας για συγκάλυψη από το παλάτι των πραγματικών θεμάτων που αντιμετωπίζει η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας.


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη για την γκάφα της παραποιημένης φωτογραφίας για τη Γιορτή της Μητέρας, επειδή θεωρεί ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική, αναφέρουν πηγές από τον κύκλο της.

Αιφνιδιάζοντας πολλούς Βρετανούς, η Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε εχθές δημόσια ότι «επεξεργάστηκε» την επίμαχη φωτογραφία όπου πόζαρε η ίδια με τα παιδιά της. «Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας. C.» ανέφερε στη δήλωσή της.



Και σήμερα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο τονίζουν το πόσο έχει μετανιώσει για αυτή την γκάφα η Kate.

To #KateGate

Ωστόσο η παραδοχή της Kate δεν σταματά τις θεωρίες συνωμοσίας αντίθετα, πλέον, το #KateGate, έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα hashtags στα social media, με αναρίθμητες θεωρίες για το τί πραγματικά κρύβει το παλάτι, ενώ πλέον κάποιοι βάζουν στο... μικροσκόπιο κάθε εικόνα της Kate, ακόμα και αυτές που τραβούν παπαράτσι, για να εντοπίσουν σημάδια... παραποίησης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!