VIRAL

Η Σάττι ενθουσιάστηκε με ένα... viral βίντεο για το "Zari" από την Αερόπολη

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει γίνει Viral στο TikTok από την πρώτη στιγμή και για διάφορους λόγους.

Στην Αρεόπολη Λακωνίας γύρισαν ξανά το βίντεο κλιπ του τραγουδιού και η ίδια η Μαρίνα Σάττι ενθουσιάστηκε και μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό τη νέα εκδοχή του βίντεο κλιπ της.

Πριν από μερικές ημέρες ένας Βρετανός τραγουδιστής, τραγούδησε το «Ζάρι» και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο λόγος για τον Άαρον Σίμπλεϊ που μετράει ήδη μερικές χιλιάδες προβολές και έχει αποσπάσει πολλά σχόλια, με τους χρήστες του TikTok να τον συγχαίρουν για την προσπάθεια και να του δίνουν κουράγιο να συνεχίσει.

Για τις ανάγκες του βίντεο, φόρεσε μάλιστα και ένα μπλουζάκι με τη σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Ζάρι» με τον δικό του τρόπο, σαν να επρόκειτο για μπαλάντα.

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στη @eurovision φέτος είναι καταπληκτική και έπρεπε να κάνω προσπάθεια», αναφέρει ο ίδιος και εξηγεί ότι μαθαίνει ελληνικά εδώ και λίγο καιρό. Είναι τόσο όμορφη γλώσσα, αλλά και δύσκολη, ομολογεί. Δηλώνει, δε, ότι ο Έλληνας σύντροφός του τον μύησε στη χώρα και τον πολιτισμό της. «Ερωτεύτηκα», σημειώνει.

«Έχω να νιώσω τέτοια δόνηση από την Έλενα Παπαρίζου. Η Μαρίνα πέραν από το ότι είναι μία καταπληκτική καλλιτέχνης, έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει σπουδάσει μουσική, είναι φωνάρα και ενώνει κόσμους. Έχω να νιώσω αυτή την δόνηση από την Παπαρίζου», δήλωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία της Σάττι στη σκηνή του Μάλμε.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!