VIRAL

Συγκλονίζει η ανάρτηση της Shannen Doherty για την Kate Middleton

Η 52χρονη χολιγουντιανή σταρ Shannen Doherty, εδώ και χρόνια δίνει τη δική της σκληρή μάχη με τον καρκίνο και όταν είδε την πριγκίπισσα της Ουαλίας, να μιλά για τη δική της περιπέτεια στο βίντεο που συγκλόνισε τον πλανήτη, η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα που έγινε viral.

H ηθοποιός που έγινε σταρ πρώτου μεγέθους, όταν πρωταγωνίστησε στο ρόλο της Μπρέντα, στη δημοφιλή teen σειρά Beverly Hills 90210, από το 2015, ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, παλεύοντας με την επάρατη νόσο χωρίς να κρύβει ποτέ το πρόβλημα υγείας που βιώνει.


Συγκεκριμένα η σταρ εμφάνισε καρκίνο του μαστού το 2015 και το 2020 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει και πως ήταν στο στάδιο 4. Το 2023 ανακοίνωσε ότι είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και στα κόκαλά της, με την ίδια να δηλώνει ότι «ακόμα δεν έχω ζήσει την ομορφότερη ανάμνησή μου».


Και τώρα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για την Kate Middleton, αλλά το μήνυμά της δεν εστίασε στο πόσο μπορεί κανείς να παλέψει με τη νόσο, αλλά στο πως κάθε ασθενής έχει το δικαίωμα της ιδιωτικότητας σε αυτόν τον αγώνα, ακόμα και αν είναι μια διασημότητα.


Το γεγονός ότι είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στο κοινό. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να περάσουμε μια ασθένεια ή και τη ζωή μας ιδιωτικά. Η σφαγή των θεωριών συνωμοσίας και της απλής, αρρωστημένης περιέργειας ανάγκασε αυτή τη γυναίκα να δώσει εξηγήσεις προτού ακόμα συμφιλιωθεί με το γεγονός και το εξηγήσει στα παιδιά της» έγραψε η σταρ στο Instagram.


«Προσεύχομαι αυτή η στιγμή να διδάξει σε όλους μας να σεβόμαστε την προσωπική ζωή των άλλων, ακόμα και όσων έχουν βρεθεί εκτεθειμένοι στο κοινό» κατέληξε στην ανάρτησή της και οι πάνω από 2 εκατομμύρια followers της την επαινούν για την ουσιαστική τοποθέτηση που έκανε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!