ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2024

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, δικτύωση, συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα προκύψουν καινούργιοι στόχοι, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεργασίες και νέα άλματα. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα έχουν άνεση, δεν αποκλείεται κάποιες φιλικές συναναστροφές να πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

ΚΡΙΟΣ 

Κριέ, βρίσκεις την δύναμη και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Η συναισθηματική ένταση δεν οδηγεί σε ξεσπάσματα παρά μόνο σε όμορφες συζητήσεις και επίλυση ζητημάτων που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές διεκδικήσεις μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα καθώς σου είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πρέπει να χειριστείς τα πρόσωπα γύρω σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό προσπαθώντας να ικανοποιήσεις βαθύτερες ανασφάλειες που σε ταλανίζουν.

Η θετική διάθεση κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν που εντείνει τα συναισθήματα και σε ωθεί και εντονότερες καταστάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η όξυνση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καλά κρατεί καθώς φαίνεται να επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Μην επιτρέπεις στις υποχρεώσεις να σε γεμίζουν άγχος καθώς αυτό επηρεάζει σημαντικά την κοινωνικότητα και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και δεν αφήνουν περιθώριο να δεις ξεκάθαρα και με ψυχραιμία ποιες κινήσεις πρέπει να πραγματοποιήσεις. Αμφιταλαντεύεσαι εσωτερικά και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί επιθετικά στους συνεργάτες σου, κάτι που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω εκνευρισμού θα κοστίσουν στην προσωπική σου ζωή καθώς θα δημιουργήσουν αρνητικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς η ένταση σε κατακλύζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, εναρμονίζεσαι με το καθημερινό πρόγραμμα που έχεις, κάτι που σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και τον εκνευρισμό των προηγούμενων ημερών. Δώσε όλη σου την προσοχή στο να λύσεις ζητήματα που επηρεάζουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από την οποία μιζέρια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η ανάγκη να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό εκτιμούν ιδιαίτερα και οι συνάδελφοί σου για αυτό και μπορείτε να συνεργαστείτε εξαιρετικά ώστε να ξεπεράσετε εμπόδια που μπορεί να εμφανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Μπορείς να απολαύσεις τη ρουτίνα της σχέσης σου χωρίς να αντιδράς σπασμωδικά και ότι δεν σου αρέσει, κάτι που θα ευχαριστήσει και το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δείξε το ενδιαφέρον σου για πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον που εκδηλώνει τα συναισθήματά του και δεν θα χάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου βρίσκουν διέξοδο και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το κέφι σου. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς είσαι το σημείο αναφοράς το περιβάλλον σου και πολλοί στηρίζονται στην δική σου ψυχολογία που τους δίνει κουράγιο για να δουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φροντίζεις να δώσεις την δύναμη και την αισιοδοξία που απαιτείται. Η πορεία τους μπορεί να είναι άκρως θετική αφού δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες που χρειάζεται.

Το πάθος και ο πόθος απογειώνονται στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για έντονες στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που έχεις γοητεύσει ανακαλύπτοντας έτσι την επιρροή που έχεις πάνω τους.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η έντονη ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός κάνει την εμφάνισή της απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί τους που σου δημιουργούν χαρά. Οι συζητήσεις οδηγούν σε επίλυση θεμάτων που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις κατανόηση σε θέματα και απαιτήσεις των συναδέλφων σου και μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις δυσκολότερες καταστάσεις με αισιοδοξία και ψυχικό σθένος. Αυτό σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τις δυσκολότερες υποχρεώσεις εξαιρετικά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο ρομαντισμός και ο ενθουσιασμός πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα με την παρουσία του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρο είναι αυτή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και θα επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις ότι σε απασχολεί. Η καλή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για δυσθυμία και οι στιγμές θα είναι όμορφες και θα οδηγήσουν στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με αυτούς που είναι σημαντικοί για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν σήμερα καθώς αναμένεται να σου δώσουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Ανοίγει μπροστά σου ένας δρόμος που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου επαγγελματικά και να βρεις τον βηματισμό σου.

Η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να απολαύσεις την παρέα του/ης συντρόφου σου που θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος η επικοινωνία πρωταγωνιστεί και πιθανά να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπο που σκέφτεσαι έντονα και σε γοητεύει.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι ανασφάλειές μένουν στην άκρη και νιώθεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει από τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου. Η οικογένεια αποτελεί για εσένα ασπίδα σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δρομολόγησε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται η μέρα να είναι ιδανική για να πετύχεις τους στόχους σου. Η αισιοδοξία και η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσουν στο να πάρεις θετικές αποφάσεις και να έχεις το καλύτερο δυνατό οικονομικό αποτέλεσμα για εσένα.

Η τρυφερότητα και ο πόθος πρωταγωνιστούν στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές που θα ευχαριστήσουν εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή και εντείνει την οικειότητα μεταξύ σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον που κινείσαι βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που δεν βοηθούν στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Η καλή ψυχολογία και η επικοινωνιακή σου διάθεση βοηθούν στο να πραγματοποιηθούν μοναδικές συζητήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία αρκεί να καταβάλεις την προσπάθεια που χρειάζεται. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία σε ευνοούν ιδιαίτερα και πιθανά να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις καθώς μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Η δοτικότητα δεν λείπει από τη συμπεριφορά σου, κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα το ταίρι σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και εκτοξεύουν τη σχέση στα ουράνια. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει και να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την ανεβασμένη ψυχολογία σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το παρελθόν μπορεί να σε βαραίνει όμως σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι σε έχει πληγώσει και να προχωρήσεις παρακάτω με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δεν χάνεις την ευαισθησία σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα το περιβάλλον σου και πρόσωπα που κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που ταλαιπώρησαν τα οικονομικά σου, όμως τώρα μπορείς να πάρεις ανάσες με προσεκτικές κινήσεις που σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Είναι καθοριστικό να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να αντιληφθείς γρήγορα ποιες είναι οι κατάλληλες πρωτοβουλίες που θα δώσουν λύσεις.

Η τρυφερότητα που διέπει την σχέση σου απογειώνει την ψυχολογία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπό σου. Ο αδέσμευτος πιθανά να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά και ανακινεί μοναδικά συναισθήματα που καλείσαι να διαχειριστείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι όμορφες στιγμές με τους φίλους θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου και θα σε βοηθήσουν να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου. Η επικοινωνία πρωταγωνιστεί και σου φτιάχνει το κέφι καθώς μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η θετική σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο και στα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες σε προτάσεις για συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Οι θετικές προεκτάσεις των επιλογών σου ενισχύει σημαντικά την δράση σου.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λειτουργήσετε άψογα σαν ομάδα. Ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που φτιάχνει την ψυχολογία σου και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η λογική και η ευαισθησία εναρμονίζονται ιδανικά σήμερα και σε βοηθούν να αντιληφθείς γρήγορα πώς πρέπει να κοιμηθείς για να ικανοποιήσεις τα πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η αυτοπεποίθηση δεν λείπει και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να ανακουφίσεις τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε ικανοποιήσει σημαντικά καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές που θα σε οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό ότι μπορείς να αντιληφθείς πώς μπορείς να ικανοποιήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις χωρίς να ενοχλήσεις τα πρόσωπα που περιτριγυρίζεσαι.

Το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και δεν θα διστάσεις να το δείξεις με άμεσο και εμφανές τρόπο. Άλλωστε είναι αυτός που σε βοηθάει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από τον επαγγελματικό περίγυρο που να σε εξιτάρει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι άκρως ικανοποιητική και σε βοηθά να ξεφύγεις από σκοτεινές σκέψεις και πιθανές τάσεις απαισιοδοξίας. Οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς σε βοηθούν να ανοίξεις πνευματικούς ορίζοντες που σε εντυπωσιάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε πιθανές επιλογές σου καθώς θα είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις με άκρως θετικά αποτελέσματα.

Η χαρά και το κέφι στην προσωπική σου ζωή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να γεμίσεις με αισιοδοξία, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες δυσκολίες. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα εκφράσει άμεσα τα συναισθήματά του για εσένα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!