ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 16 Απριλίου 2024

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στόχος θα είναι η κατάκτηση και το επίκεντρο. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει ανάγκη για επέκταση και κατοχύρωση.

Κριός

Βρες χρόνο για παιχνίδι, Κριέ. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας. Είναι μια μέρα για να φορέσετε κόκκινο και να βάλετε το αγαπημένο σας άρωμα. Ντυθείτε και απολαύστε να κάνετε πράγματα πολύχρωμα και γεμάτα ζωή. Θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής.

Ταύρος

Θέλετε να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα στη ζωή, ειδικά αυτά σας προσφέρουν άνεση και χαρά. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για να καθαρίσετε το σπίτι σας και να οργανωθείτε.

 

Δίδυμοι

Είστε ένας ζωντανός συνομιλητής, πρόθυμος να μοιραστείτε ό,τι γνωρίζετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Το να πείτε πράγματα που θέλατε να πείτε χρειάζεται θάρρος, αλλά φανταστείτε πόσο υπέροχα θα νιώσετε γνωρίζοντας ότι μπορείτε να είστε ανοιχτοί και διαφανείς, ότι μπορείτε να πείτε όλα όσα πρέπει να πείτε και να νιώσετε ελεύθεροι.

Καρκίνος

Είστε περισσότερο από πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά και να επιδιώξετε τα πράγματα που θέλετε στη ζωή. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων.

Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για να αναλάβετε μια επιπλέον βάρδια στη δουλειά και να πάρετε υπερωριακή αμοιβή. Αν έχετε ένα παράλληλο χόμπι, που θα θέλατε να το μετατρέψετε σε επιχείρηση. Είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε.

Λέων

Το να ξέρετε ποιος είστε και τι θέλετε είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή. Επίσης το να μάθετε τι δεν σας αρέσει είναι χρήσιμο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας.

Γνωρίστε καλά τον εαυτό σας. Κρατήστε ημερολόγιο. Κάντε ένα τεστ προσωπικότητας στο διαδίκτυο για να μάθετε πιο πολλά για την προσωπικότητα σας ή την γλώσσα της αγάπης που χρησιμοποιείτε.

Παρθένος

Σήμερα, αισθάνεστε τα πράγματα λίγο πιο έντονα και μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος είναι έξυπνος. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των εχθρών.

Αυτή είναι μια μέρα για να μείνετε κοντά στους ανθρώπους που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε. Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας πιο ανοιχτά και να νιώσετε ασφάλεια. Μην βιάζεστε να εμπιστευτείτε αυτούς που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Ζυγός

Περάστε χρόνο με τους ανθρώπους που βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σας και σας βοηθούν να γελάτε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των φίλων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Προσπαθήστε να προλάβετε μια ανατολή του ήλιου με φίλους πριν ξεκινήσετε για τη δουλειά.

Σκορπιός

Θα κάνετε μεγάλη εντύπωση στο γραφείο σήμερα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας. Φέρτε τα πράγματα στα μέτρα σας. Μην ανησυχείτε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα παρατηρήσουν την εκπληκτική συνεισφορά σας στην ομάδα και τη γνήσια ηγετική σας ικανότητα.

Τοξότης

Παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό μάθημα ή διευρύνετε την σκέψη σας και αποκτήστε νέες γνώσεις. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον οίκο της ανώτερης μάθησης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ακούσετε κάποιο audio book.

Μπορείτε να ακούτε το βιβλίο στο δρόμο για τη δουλειά ή για το σπίτι. Μπορείτε να προχωρήσετε το διάβασμά σας αν στραφείτε περισσότερο προς τα βιβλία και μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αιγόκερως

Πρέπει ή δεν πρέπει να αποκαλύπτετε ορισμένες πληροφορίες σε άλλους; Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο των μυστικών. Αυτό μπορεί να σας δώσει πραγματικά τολμηρή ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Αυτά τα δύο συναισθήματα μπορεί να σας δώσουν μια λανθασμένη αίσθηση ότι δεν σας ενδιαφέρει ποιος ξέρει τι έχετε να πείτε. Θα είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς ό,τι κι αν συμβεί.

Υδροχόος

Κάτι σημαντικό μπορεί να έρθει στη ζωή σας σήμερα, και μπορεί να απαιτήσει να παραμείνετε εδώ μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο ή η κατάσταση. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της δέσμευσης. Βεβαιωθείτε πώς ό,τι κι αν αποφασίσετε, θα είναι σαφές ότι δεν προσπαθείτε να δώσετε μάθημα σε κανέναν.

Ιχθύες

Θα πρέπει να έχετε μια στάση θετική ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Βάλτε στην άκρη τα πράγματα που αναστατώνουν το χρόνο και το πρόγραμμά σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον ηλιακό σας οίκο της καθημερινής ρουτίνας.

Επικεντρωθείτε σήμερα στις δουλειές που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα. Επιδιώξτε να κάνετε πράγματα σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, εξασφαλίζοντας ότι ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας και σας δίνουν μια αίσθηση σκοπού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!