ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 17 Απριλίου 2024

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και στον εντυπωσιασμό. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και τολμηρές, θα υπάρχει αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Στον επαγγελματικό τομέα οι τολμηροί χαρακτήρες θα καταφέρουν να προχωρήσουν σε διεκδικήσεις, φεύγουν τα εμπόδια.

Κριός

Σήμερα μαγνητίζεις τους γύρω σου και η προσοχή είναι στραμμένη όλη πάνω σου. Ωστόσο οι περιστάσεις σε κάνουν λίγο πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό από ότι συνήθως. Σαν αποτέλεσμα μια διαφωνία μπορεί να συμβεί μέσα στη μέρα σου. Προσπάθησε να μην το αφήσεις να σου χαλάσει τη διάθεση. Απέφυγε να υπογράψεις σημαντικά έγγραφα ή να δεσμευτείς για σε κάτι σήμερα. Η σημερινή ημέρα σου ανοίγει το δρόμο προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς θα λάβεις  χρήσιμες πληροφορίες ή συμβουλές.

Ταύρος

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για ανάπτυξη και βελτίωση και σε βοηθάει στο να αφήσεις πίσω σου προβληματικές καταστάσεις. Η υποστήριξη των γύρω σου είναι αυτό που χρειάζεσαι καθώς σε βοηθούν είτε με τις συμβουλές είτε με τις γνώσεις πάνω σε κάποιο αντικείμενο. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με το κατάλληλο πρόσωπο και σε συνδυασμό με την διαίσθηση σου να επιλύσεις μακροχρόνια προβλήματα. Καθώς η μέρα προχωρά, τα πράγματα εντείνονται, έτσι είτε νιώθεις χαρά είτε απογοήτευση αυτά τα συναισθήματα μεγεθύνονται. Ως αποτέλεσμα μπορεί να νιώσεις ευάλωτες καθώς θα βιώνεις κάποια σκαμπανεβάσματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σου σε κρατά μεν απασχολημένο αλλά όχι ιδιαίτερα συγκεντρωμένο. Στην πραγματικότητα, ο σκοπός είναι να συλλέξεις πληροφορίες και όχι να σε αποθαρρύνει. Με την Αφροδίτη και το Βόρειο κόμβο να συναντιούνται σήμερα, κάτι ή κάποιος θα μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να προχωρήσεις προς ένα προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο. Η ενθάρρυνση κάποιου προσώπου μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα για σένα. Είναι ιδανική μέρα για επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών και τη γνώση από τους άλλους και τις εμπειρίες σου.

Καρκίνος

Άτομα σε υψηλές θέσεις σε αντιμετωπίζουν ευνοοϊκά και τα εργασιακά σου είναι πιο ευχάριστα σήμερα. Μπορεί να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση που σε ενθαρρύνει να επιδιώξεις τους πιο σημαντικούς στόχους σου. Έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις με επιτυχία τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Οι σωματικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν στην απελευθέρωση των καταπιεσμένων συναισθημάτων. Στόχος είναι να δείξεις αυτοέλεγχο. Η αλλαγή είναι αγχωτική, ακόμα κι αν έχεις κάνει εσύ την επιλογή , επομένως επιβράβευσε τον εαυτό σου με κατανόηση.

Λέων

Η Σελήνη στο  ζώδιο σου βγάζει στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου. Είσαι έτοιμος να στρέψεις την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά της ζωής σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά η εξομάλυνση κάποιων καταστάσεων μπαίνει στο επίκεντρο. Η νέα ματιά σε θέματα, σχέσεις και απόψεις σε κεντρίζει, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί να λάβεις νέες πληροφορίες και πιθανώς να καταλήξεις σε νέα συμπεράσματα σχετικά με θέματα του παρελθόντος, που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις ή να κλείσεις υποθέσεις.

Παρθένος

Οι σκέψεις μπορεί να στραφούν στο παρελθόν ή σε πρόσφατες αποφάσεις και σχέδια και η νέα σου οπτική για μια κατάσταση να σου φανεί χρήσιμη. Οι συζητήσεις που κάνεις τώρα είναι αρκετά διαφωτιστικές για σένα. Θέματα όπως η γνώσεις, οι πεποιθήσεις και τα κοινά μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Αυτά που διαβάζεις και ακούς σήμερα μπορεί να φανούν πολύτιμα για μελλοντικά σχέδια ή να εμπνεύσουν νέες σκέψεις και ιδέες θα αποδώσουν στο μέλλον. Αξιοποίησε την εμπειρία σου και δημιούργησε κάτι νέο μέσα από αυτήν, και ίσως παρατηρήσεις μια κατάσταση που αγνοούσες μέχρι τώρα.

Ζυγός

Η αυτογνωσία ή η συνειδητοποίηση καταστάσεων θα φανούν έντονα σήμερα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εμβαθύνεις στα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Πιθανότατα να σου γεννηθούν ιδέες ή να αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες για ένα θέμα, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα για συμπεράσματα. Σκέψεις, ιδέες, νέα ή συζητήσεις για προσωπικά ή οικονομικά θέματα μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις στο μέλλον σήμερα. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς οι γύρω σου φαίνεται να είναι λίγο πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως.

Σκορπιός

Μπορεί να δεις μια κατάσταση ή άτομο από το παρελθόν με νέο ματιά σήμερα. Το να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης στο να καταλήξεις σε καλύτερες αποφάσεις. Οι συμβουλές τρίτων βρίσκονται στο επίκεντρο και θα φανούν χρήσιμες. Μπορεί να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με ένα κοντινό σου πρόσωπο, ή οι απόψεις κάποιου τρίτου να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου σήμερα. Πιθανό να αναγνωρίσεις τις ανάγκες της σχέσης σου και να προκύψουν νέοι στόχοι. Δεν θα έχεις όλα τα γεγονότα ή τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή και η σημασία των ιδεών ή των συζητήσεων σου να χρειάζονται ακόμα διευκρινήσεις. Ωστόσο μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά συμπεράσματα ή κατευθύνσεις στην πορεία.

Τοξότης

Προσεγγίζεις τα προβλήματα από διαφορετική οπτική γωνία σήμερα, κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ. Μπορεί να ανακαλύψεις νέες λεπτομέρειες και να αποκτήσεις μια πιο ουσιαστική εικόνα για μια συνεργασία, ή για κάποιο θέμα υγείας. Οι ιδέες που γεννήθηκαν τώρα φαίνεται να έχουν μεγάλη σημασία για το μέλλον. Είναι καλύτερο να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις και να αλλάξεις τρέχοντα θέματα και ιδέες παρά να ξεκινήσεις καινούρια, ωστόσο η σκέψη σου παραμένει δημιουργική. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο που σε μεταφέρει από μια κατάσταση αναποφασιστικότητας σε αυξημένη διαύγεια, αν και η πορεία σου δεν έχει ακόμα διαγραφεί.

Αιγόκερως

Οι σημερινές συζητήσεις ή οι ιδέες που έχεις τώρα μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό σημείο καμπής. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους για να μεταδώσεις τα μηνύματα σου που μπορεί μεν να μην είναι συνηθισμένοι  αλλά είναι οι σωστοί. Κάποιο άτομα από το παρελθόν σου μπορεί να εμφανιστεί ή ένα παλιό θέμα μπορεί να τελειώσει. Ότι σχετίζεται  με την εξέλιξη και τη βελτίωση σου προχωράει και το να κοιτάς τις πράξεις του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσει σε χρήσιμες νέες μεθόδους που θα σε ανακατευθύνουν με θετικούς τρόπους. Περαιτέρω πληροφορίες ή μια επιφοίτηση για ένα δημιουργικό ή συναισθηματικό θέμα μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο.

Υδροχόος

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για διανοητική εξερεύνηση καθώς οι ιδέες που προκύπτουν από τις σημερινές σκέψεις και επικοινωνίες μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμη σημασία. Μπορεί να αποκτήσεις μια νέα οπτική για θέματα του παρελθόντος, ενός σπιτιού ή μιας οικογενειακής υπόθεσης. Είσαι στο σωστό μέρος για να δεις τα πράγματα με νέο πρίσμα και αυτό σε ωθεί προς τα εμπρός με θετικούς τρόπους. Ωστόσο είναι καλύτερο να μείνεις παρατηρητής για λίγο πριν αποφασίσεις να δράσεις.

Ιχθύες

Μπορεί να υπάρξουν χρήσιμες συζητήσεις και προβληματισμοί σήμερα. Οι ιδέες που δημιουργούνται τώρα ειδικά για τη μάθηση, τα νοητικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τους γείτονες, τις διασυνδέσεις με τα αδέλφια μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια μακροπρόθεσμη επιδίωξη ή να σε οδηγήσουν σε μια σημαντική νέα κατεύθυνση. Αν και αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής, ίσως είναι καλύτερο να αναβάλεις τις μεγαλύτερες εκκινήσεις έως ότου συμπληρωθεί η εικόνα με περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!