WOMEN'S GUIDE

Δείτε όσα είπε η Έλλη Στάη για τη γυναικεία ομορφιά και τα δικά της μυστικά

Μια συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη παραχώρησε η Έλλη Στάη και η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων και για το πως καταφέρνει να παραμένει εντυπωσιακά γοητευτική σε ηλικία 70 ετών.

Για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, η δημοσιογράφος σχολίασε: «Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω τη γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Ήμουν σκληρή και αυστηρή, το έκανα επίτηδες. Ήταν κάπως σαν άμυνα. Πέρασαν 15-20 χρόνια και η χαλάρωση ήρθε μετά. Κάθε δεκαετία αλλάζει και έρχεται μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη» και αποκάλυψε την ηλικία της.

«Είμαι 70 χρονών, δεν μπορώ να σου πω και ψέματα γιατί είναι γραμμένο» είπε με χιούμορ στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Για το πώς διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, η Έλλη Στάη απάντησε στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος: «Τι θυσίες έχω κάνει εγώ για σένα; Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το σώμα μου έχει μάθει να έχει ανάγκη. Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν».

Σε άλλο σημείο η Έλλη Στάη, μιλώντας για τη γυναικεία ομορφιά σχολίασε: «Η ομορφιά δεν άνοιγε ντε και καλά τις πόρτες. Ομορφιά δεν εννοείς μόνο την όψη. Αν δεν κουβαλάει και εγκέφαλο δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει! Στις μέρες μας υπάρχει αλλά δεν μπορεί να διαρκέσει. Πόσες φορές έχουμε πει “ωραία μάτια με βλέμμα αγελάδας;”. Η σημερινή εποχή το χαλάει γιατί περνάει από φίλτρο ομοιομορφίας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!