ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 29 Απριλίου 2024

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Μαΐου, ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Ομαλά θα εξελιχθούν οι οικονομικές συναλλαγές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, έμφαση θα δοθεί στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση.

Κριός

Θα μπορούσες να κάνεις προσπάθειες να γίνεις αγαπητή στους άλλους και να κερδίσεις κάποια συνεργασία και είναι εφικτό αυτή την εποχή του σεληνιακού μήνα. Ωστόσο, δεν είναι κάτι χωρίς επιπλοκές. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα στο να επιδιώκεις τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σου και να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο για να ανακτήσεις την ενέργεια σου αργότερα σήμερα. Ενώ και οι δυο ανάγκες είναι σημαντικές για σένα τώρα, το να ξεφορτωθείς κάποιες από τις ευθύνες σου μπορεί να είναι πιο συνετό.

Ταύρος

Είσαι συναισθηματικά προσανατολισμένη στο να στηρίξεις και να βοηθήσεις τους ανθρώπους γύρω σου σήμερα, αλλά επίσης δε φοβάσαι να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο. Φαίνεται ότι μπορείς να αφήσεις στην άκρη προσωπικά θέματα και συναισθήματα για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά. Είναι καλύτερο να αποφύγεις να πιέσεις κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις
αργότερα σήμερα. Στόχος να ξέρεις πότε να εξοικονομείς ενέργεια. Εάν αντιμετωπίζεις αδυναμία ανταπόκρισης ή άμυνας από τους άλλους, σκέψου να περιμένεις μια καλύτερη μέρα για να αντιμετωπίσεις περίπλοκα ζητήματα, καθώς είναι πιθανά μπλοκαρίσματα τώρα.

Δίδυμοι

Η ελαφριά ψυχαγωγία είναι ένας καλός τρόπος για να αποτοξινωθείς συναισθηματικά, με τη Σελήνη στο δημιουργικό σου τομέα καθώς ξεκινάς τη μέρα αλλά και το νέο μήνα. Αναζητάς τις αλληλεπιδράσεις σου με άλλους για έμπνευση. Αργότερα σήμερα μπορεί να νιώθεις αποκλεισμένη, αλλά η επιβράδυνση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι προς το παρόν. Δεν είναι ακόμα η ώρα για τολμηρές κινήσεις, καθώς η κρίση σου είναι λίγο θολή. Στην πραγματικότητα είναι πιο πιθανό να υποτιμήσεις ή να υπερεκτιμήσεις μια κατάσταση.

Καρκίνος

Έχεις την τάση να αναλύεις προβλήματα ή να επιλύεις δύσκολα ζητήματα σήμερα. Ωστόσο είναι καλύτερο να αποφύγεις την υπερβολή με αυτό, καθώς μπορεί να καταλήξεις να υπέρ – αναλύεις καταστάσεις, αποτυγχάνοντας να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Η διάθεση σου τονώνετε με παρήγορες και οικείες δραστηριότητες καθώς ξεκινάς τη μέρα. Η επιθυμία σου να επιβραδύνεις και να φωλιάζεις συνεχίζετε. Πρόσεξε το να προσπαθείς πάρα πολύ να ευχαριστήσεις τους άλλους που μπορεί να μην εκτιμούν πλήρως όλα όσα κάνεις για αυτούς. Μπορεί να προκληθούν κάποια συναισθήματα δυσαρέσκειας, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι εμποδίζουν το δρόμο σου ή σε περιορίζουν.

Λέων

Επιδίωξε να συγκεντρώσεις πληροφορίες σήμερα, αλλά αφιέρωσε χρόνο για να ταξινομήσεις το τι είναι χρήσιμο και τι μπορεί να αγνοηθεί ή να απορριφθεί. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις για να αντιμετωπίσεις και σε διάφορα σημεία σήμερα μπορεί να παλεύεις με περισπασμούς ή αναταραχή. Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να ρυθμίσεις τον εαυτό σου, καθώς
έχεις μερικά χαλαρά άκρα να δέσεις πριν προχωρήσεις. Οι διαφωνίες σήμερα τείνουν να οφείλονται στην υποκειμενική ανταγωνιστικότητα. Ίσως είναι πολύ νωρίς για να μοιραστείς ορισμένα σχέδια.

Παρθένος

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν και μερικές φορές απαιτούν, την επιβράδυνση. Στόχευσε στο να επικεντρωθείς για να χτίσεις τη δύναμη σου ή την αίσθηση της ασφάλειας. Οι γήινες, ανακουφιστικές και οικείες δραστηριότητες φαίνεται να σε υποστηρίζουν περισσότερο αυτή τη στιγμή. Είσαι σε καλή κατάσταση για να οργανώσεις τα πράγματα σου και να βάλεις τον εαυτό σου σε σταθερές βάσεις. Ενώ μπορεί να σε αγχώνει το να προχωρήσεις σε ένα νέο σχέδιο ή να ρίξεις τον εαυτό σου σε κάτι, πρέπει πρώτα να δουλέψεις μερικά πρακτικά σημεία.

Ζυγός

Τείνεις να προσελκύεις θετική προσοχή σήμερα. Είσαι ψυχικά απασχολημένη και το να μαθαίνεις νέα πράγματα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Μπορεί να βιώσεις μια κλήση αφύπνισης που εξάπτει την περιέργεια σου και σε παρακινεί να μάθεις κάτι νέο. Υπάρχει μια τάση οι άνθρωποι να εμπνέουν κάτι δυσανάλογο αργότερα σήμερα, αλλά ενώ αυτό μπορεί να αποσπά την προσοχή
είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις λεπτές αλλά σημαντικές προόδους. Η ανάγκη σου να λύσεις προβλήματα μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία σου για άνεση και προβλεψιμότητα, αλλά αν ρυθμίσεις τον εαυτό σου μπορείς να βρεις τρόπους να καλύψεις και τις δυο ανάγκες με μικρούς αλλά ικανοποιητικούς τρόπους.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα φέρνει μια κάπως αποσυρόμενη ενέργεια. Αργότερα σήμερα, μια παύση που αναζωογονεί έχει νόημα πριν ξεκινήσει ο σεληνιακός κύκλος σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις μερικές φορές, αλλά καλό θα ήταν να αποκλείσεις τους περιττούς περισπασμούς. Ενώ μπορεί να έχεις δυσκολία με κάτι που λέγεται, περιττή κριτική ή ανεπιθύμητες συμβουλές, μπορεί
να υπάρχουν ευκαιρίες για να λύσεις προβλήματα και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Αναζήτησε τρόπους να συνάξεις ειρήνη με το παρελθόν ή να εργαστείς σε νέους τρόπους προσέγγισης παλιών ζητημάτων.

Τοξότης

Οι άλλοι σε βρίσκουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και είσαι πιο πειστική από το συνηθισμένο. Είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις κάποιον να λύσει ένα πρόβλημα. Ίσως να κάνεις κάτι περισσότερο από αυτό που του αξίζει αργότερα σήμερα, καθώς η τάση να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις είναι έντονη. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ισχυρή ενέργεια μαζί σου για τη διόρθωση προβλημάτων που θα εξομαλύνουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο, μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς πιθανά να νιώθεις αποκλεισμένη από το να επιδιώξεις τις επιθυμίες σου.

Αιγόκερως

Αν και μπορεί να υπάρχει κάποια ευαισθησία σε ότι λέγεται ή δε λέγεται σήμερα, είναι μια καλή στιγμή για πρακτικές υποθέσεις και την κατάρτιση σχεδίων. Συνολικά ωστόσο είναι καλύτερο να εξοικονομήσεις ενέργεια από το να ωθείς βίαια κάτι ή να ακολουθείς ψευδείς οδηγίες. Μια επιρροή μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα περιορισμού ή απογοήτευσης στις αλληλεπιδράσεις
σου με τους άλλους και μπορεί να αισθάνεσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα στο να ακολουθήσεις τις οδηγίες των άλλων ή στο να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο.

Υδροχόος

Εστιάζεις στην ευρύτερη εικόνα καθώς ξεκινά η μέρα, αλλά η εστίαση σου περιορίζεται καθώς προχωρά. Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, βάζοντας τις ευθύνες σου σε προτεραιότητα. Μπορεί να προκληθεί κάποια απογοήτευση, καθώς μπορεί να αισθάνεσαι περιορισμένη στο να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Επιβράδυνε πριν ανεβάσεις στροφές, καθώς
υπάρχουν πιο πολυάσχολες μέρες μπροστά σου. Ευτυχώς είσαι σε καλή κατάσταση για να λύσεις προβλήματα και να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ιχθύες

Υπάρχουν πολλά να απορροφήσεις και να κατακτήσεις σήμερα και έχεις την τάση να εργάζεσαι για να τακτοποιήσεις τα πράγματα περισσότερο απ’ το να αναλάβεις δράση. Είσαι περισσότερο διαθετημένη να ερευνήσεις και να σχεδιάσεις στρατηγικές για μακροπρόθεσμους στόχους. Οι σχέσεις ενισχύονται μέσω της συναισθηματικής εστίασης και της ανταλλαγής ήρεμων στιγμών αντί
της υπερβολικής εστίασης στη συζήτηση και τη δραστηριότητα. Τα συναισθήματα για τους φίλους μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αργότερα σήμερα. Ευτυχώς η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του ανώτερου μυαλού σου και είσαι έτοιμη να εξετάσεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!