VIRAL

«Η Μαρίνα σας πήγε τάπα» τραγουδάει η Σάττι και προκαλεί... χαμό [βίντεο]

Μεγάλο χαμό προκάλεσε φέτος η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη Eurovision, δεχόμενη σφοδρότατη κριτική για την συμπεριφορά της και τα... χασμουρητά της την ώρα που η τραγουδίστρια του Ισραήλ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα, η Μαρίνα προκαλεί νέο χαμό, με τους στίχους ενός κομματιού της.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα, κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ με τίτλο P.O.P.  (από το Π.Ο.Π. δηλαδή Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) το οποίο περιλαμβάνει και το Zari αλλά και ένα κομμάτι το Mixtape οι στίχοι του οποίου φαίνεται να θέλουν να σχολιάσουν τα όσα έγιναν στη Eurovision.


«Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop, flop, flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο 'πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα».

Σε άλλο σημείο, η Μαρίνα Σάττι τραγουδά: «Πάω διακοπάρες τώρα, I don’t give a fuck. Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια», με το κοινό της να αναρωτιέται αν αυτό αποτελεί υπονοούμενο για τον διαγωνισμό.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του κομματιού, η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται μια... τάπα.


Οι φαν της την αποθεώνουν λέγοντας πως όντως... τάπωσε τους πάντες που την επικρίνουν.


Φυσικά υπάρχουν και σχόλια (από Ισραηλινούς) που λένε πως βαρέθηκαν και νυστάζουν με τα τραγούδια της Σάττι!


Η ίδια πάντως απλά συνεχίζει να ανεβάζει νέα τραγούδια στα social όπως το La La La La
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SATTI (@marina_satti)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!