WOMEN'S GUIDE

Κάννες: Η Δούκισσα Νομικού περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το πιο σέξι φόρεμα

Στη γαλλική Ριβιέρα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα Νομικού, καθώς το μοντέλο και παρουσιάστρια, είναι επίσημη καλεσμένη στο 77ο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών μέσω γνωστού brand καλλυντικών και χθες Πέμπτη 16/5 έκανε μια εκθαμβωτική και άκρως σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Η Δούκισσα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει στις Κάννες την σπουδαία Jane Fonda που αποτελεί embassador του ίδιου brand και μάλιστα της έκανε συνέντευξη.


Και χθες η Ελληνίδα καλλονή περπάτησε και στο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals et des Congrès που στήθηκε για την πρεμιέρα της νέας, φιλόδοξης ταινίας του Francis Ford Coppola «Megalopolis», με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Dustin Hoffman κ.λπ.

 

Για την περίσταση η Δούκισσα φόρεσε ένα μαύρο αποκαλυπτικό Celia Kritharioti φόρεμα με μεγάλα cut outs που δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία και ήταν απλά εκθαμβωτική!

Η παρουσιάστρια συνδύασε το φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα με λαμέ δέσιμο στον αστράγαλο και φόρεσε μόνο εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ένα διακριτικό βραχιόλι. Τα δε μαλλιά της τα είχε με χωρίστρα στη μέση και ελαφρώς wavy look που θύμιζε παλιό Χόλιγουντ

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!