ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 22 Μαΐου 2024

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας, ο εσωτερικός δυναμισμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εξελιχθούν οι συνεργασίες ομαλά, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό.

Κριός

Η στάση ενός φίλου μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σου προς το καλύτερο, Κριέ. Οι φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα με καλύτερη προοπτική και να σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του Τρίγωνου Ήλιου-Πλούτωνα, μπορεί να κάνεις μια στροφή 360 μοιρών στον τρόπο που επιθυμείς να επικοινωνείς με τους άλλους. Ίσως να προτιμήσεις περισσότερες τηλεφωνικές συνομιλίες αντί για ατελείωτα μηνύματα. Μπορεί να επιλέξεις δια ζώσης εμπειρίες αντί για εικονικές.

Ταύρος

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε στη δουλειά, οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να βάλετε τα δυνατά σας στον επαγγελματικό τομέα. Το τρίγωνο Ήλιου- Πλούτωνα καθιστά πολύ πιο εύκολο να μεταμορφώσετε τη δημόσια εικόνα σας, προσθέτοντας αξία. Προσφερθείτε να βοηθήσετε τους άλλους όταν είναι δυνατόν. Δώστε καλές συμβουλές. Παρέχετε ουσιαστική γνώμη για προβλήματα και δείτε πώς σας αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη εκτίμηση στον χώρο εργασίας.

Δίδυμοι

Μια μονοήμερη εκδρομή ή μια μικρή απόδραση εκτός πόλης μπορούν να βελτιώσουν τη διαύγεια του μυαλού σου. To τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε προσκαλεί να κανονίσεις λίγο χρόνο μακριά από τον κόσμο για να απολαύσεις μια νέα εμπειρία. Ρίξε μια ματιά σε προσφορές για εκδρομές σαββατοκύριακου ή σκέψου να επισκεφτείς συγγενείς εκτός πόλης και να δείτε μαζί μουσεία, ζωολογικούς κήπους ή ένα εθνικό πάρκο. Διάβασε ποίηση για τη ζωή και τη φιλία. Εξερεύνησε τον κόσμο και άνοιξε το μυαλό σου στο μεγαλείο του.

Καρκίνος

Είναι εκπληκτικό πόσο μια μικρή απόφαση μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου. Σήμερα, που ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιος σου απέκρυψε σημαντικές πληροφορίες, επηρεάζοντας τον τρόπο που χειρίζεσαι ένα πρόβλημα. Αυτή η παράλειψη μπορεί να οφείλεται σε αμέλεια, αλλά καλό θα ήταν να είσαι πιο επιμελής στο να ρωτάς για προθεσμίες, σημαντικές ημερομηνίες για κατάθεση εγγράφων ή να ελέγχεις την πρόοδο εργασιών που έχεις αναθέσει σε άλλους. Η αφέλεια είναι εχθρός της καλής έκβασης σήμερα, οπότε λίγη περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σου μπορεί να φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Λέων

Καλοί φίλοι μπορούν να διακρίνουν τα ταλέντα σου, οπότε είναι έξυπνο να τους ρωτήσεις τη γνώμη τους για τις φυσικές σου δεξιότητες. Αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά, σκέψου να πάρεις “συνέντευξη” από τους φίλους σου για να δεις σε ποιο τομέα πιστεύουν ότι ξεχωρίζεις περισσότερο. Αυτή είναι μια καλή μέρα να ζητήσεις από τους φίλους σου να σε συστήσουν σε πιθανές θέσεις εργασίας ή να σου δώσουν feedback στο βιογραφικό σου, την συνοδευτική επιστολή και τις γενικές δεξιότητες συνέντευξης. Οι φίλοι σου μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και να βρεις μια εξαιρετική δουλειά.

Παρθένος

Αγαπάς να βοηθάς τους άλλους, οπότε η ενασχόληση με εργασίες που περιλαμβάνουν κάποιο στοιχείο κοινωνικής προσφοράς είναι ευεργετική για την καρδιά και την ψυχή σου – σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος. Σήμερα που ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε διέλευση, είσαι πιο παραγωγικός όταν θέτεις σαφή όρια για το χρόνο σου. Πρόσεξε πώς κλείνεις ραντεβού αυτή την εβδομάδα. Άφησε χώρο για συζήτηση και γνώρισε καλύτερα τους πιθανούς πελάτες σου.

Ζυγός

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου πέρα από την πόλη σου. Το τρίγωνο Ήλιου -Πλούτωνα μπορεί να κάνει αυτή την ημέρα υπέροχη για να γνωρίσεις κάποιο νέο άτομο online. Ίσως να θέλεις να σκεφτείς να μιλήσεις με άτομα που ζουν σε γειτονικές πόλεις, ειδικά αν συνήθως απέφευγες τις σχέσεις από απόσταση. Μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις σου, αλλά δεν θα το ξέρεις αν δεν το τολμήσεις.

Σκορπιός

Ορισμένα μυστικά είναι καλύτερα να κρατηθούν στην οικογένεια και μακριά από τρίτους. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σου επιτρέπει να δημιουργήσεις χώρο για μια ειλικρινή συζήτηση με κάποιον συγγενή. Μπορεί να υπάρξει ουσιαστική θεραπεία κατά τη διάρκεια συνεδριών οικογενειακής συμβουλευτικής. Εάν έχεις κάποιο πρόβλημα που πρέπει να συζητήσεις με έναν γονέα, ξάδερφο ή άλλο μέλος της οικογένειάς σου, αυτή η ημέρα προσφέρει υποστήριξη και διανοητική οξύτητα που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις βαθιά, στην καρδιά του ζητήματος.

Τοξότης

Οι άνθρωποι βλέπουν τη ζωή που ζεις και θαυμάζουν την ικανότητά σου να συγκεντρώνεις καλούς ανθρώπους γύρω σου. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Ήλιου -Πλούτωνα, μπορείς να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με τους άλλους. Έχεις τη δύναμη να τους επηρεάσεις και να τους κερδίσεις για έναν σκοπό. Η γνώμη σου έχει ισχυρό αντίκτυπο. Χρησιμοποίησέ την για κάτι σπουδαίο.

Αιγόκερως

Επένδυσε στον εαυτό σου, Αιγόκερε. Ίσως χρειάστηκε να περιορίσεις κάποια έξοδα νωρίτερα αυτόν τον μήνα για χάρη της οικονομικής σου υγείας. Τώρα που ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο τον Πλούτωνα, φέρνει την προσοχή σου στην υγεία σου και στο τίμημα που πληρώνεις όταν δεν την προσέχεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να χρησιμοποιήσεις τη σοφία σου για προσωπική αυτοβελτίωση. Αφιέρωσε στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται για να ξεκουραστεί, να απολαύσει τη ζωή και να δημιουργήσει ευτυχισμένες αναμνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Είσαι ένα δημιουργικό άτομο από τη φύση σου, και όταν οι άλλοι νιώθουν χαρούμενοι, εσύ επίσης νιώθεις ευχαριστημένος. Με το τρίγωνο Ήλιου -Πλούτωνα, μπορεί να αλλάξεις ξαφνικά τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Είσαι ανοιχτόμυαλος και βλέπεις τις δυνατότητες στις περισσότερες καταστάσεις. Εμψύχωσε τους άλλους. Μοιράσου μερικές ιστορίες ζωής για το όραμά σου για το μέλλον.

Ιχθύες

Ολα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, και με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ίσως χρειαστεί να αποχαιρετήσεις τις καλές στιγμές που πέρασες. Ίσως απολαμβάνεις να βλέπεις τις μεγάλες αλλαγές που έχουν κάνει αγαπημένα σου πρόσωπα. Σκέψου να μιλήσετε για το τι αποφάσισαν να σταματήσουν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι και σε ποιους τομείς της ζωής τους σκοπεύουν να βελτιωθούν.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!