VIRAL

Οι Fergie και Demi Moore... κατσάδιασαν άγρια το κοινό σε Gala στις Κάννες

Ασυγκράτητος ήταν ο εκνευρισμός δύο διάσημων κυριών που βρέθηκε στην σκηνή του amfAR Gala στις Κάννες και οι δυο τους εξοργισμένες με την... αδιαφορία και την βαβούρα του κοινού προχώρησαν σε απίστευτα ξεσπάσματα και... έκραξαν άγρια τους παρευρισκόμενους σε ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά γκαλά του πλανήτη.

H Demi Moore που θα παρουσίαζε ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς την Cher κάποια στιγμή εκνευρίστηκε απίστευτα

Συγκεκριμένα, η 61χρονη ηθοποιός παρουσιάζει τη Cher στο amfAR Cinema Against AIDS Gala, στη Γαλλία, όταν υποθέτουμε ότι κάποιος γίνεται αγενής γιατί σε κάποιο σημείο του λόγου που βγάζει απευθύνεται σε εκείνον:

«Αυτή είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι με παρακολουθείτε όλοι. Γιατί η απίστευτη γυναίκα που πρόκειται να παρουσιάσω είναι βραβευμένη με Grammy, με Oscar και με Emmy.

»Εσύ, στο πίσω μέρος της αίθουσας, επίσης έχεις κερδίσει Emmy; Δεν νομίζω». Εδώ το κοινό αντιδράει, κάποιοι γελώντας, ενώ αμέσως μετά η Moore συνεχίζει:

«Είναι στιλιστικό ίνδαλμα και, για μένα προσωπικά, έμπνευση για το στυλ των μαλλιών μου. Και έχει τιμηθεί ξανά με βραβείο από το amfAR το 2015. Συνοψίζοντας, είναι μια από τους πιο ταλαντούχους, πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές όλων των εποχών. Γι’ αυτό, σας παρακαλώ, ένα θερμό χειροκρότημα για την απίστευτη, μία και μοναδική, Cher».

Ξέσπασμα είχαμε  και από την Fergie. Η 64χρονη Δούκισσα του Γιορκ και πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, ανέβηκε στην σκηνή για έναν από τους πλειστηριασμούς της βραδιάς, αλλά η φασαρία που έκανε το κοινό την έβγαλε εκτός εαυτού!
Η Sarah Fergusson όπως είναι το κανονικό όνομά της, ακούγεται να φωνάζει στο κοινό να σταματήσει και σχολιάζει πως όλοι απλά ανυπομονούν για το επόμενο πάρτι και δεν τους νοιάζει τί λέει η ίδια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!