WOMEN'S GUIDE

H Kylie Minogue έγινε 56 ετών και παραμένει καλλονή: Πως τα καταφέρνει;

Τα 56α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα 28/5 η Kylie Minogue, αλλά, κατά γενική ομολογία, η ποπ σταρ, δείχνει να αψηφά το πέρασμα των χρόνων και πολλοί την χαρακτηρίζουν απλά... αγέραστη!

Η ίδια, μάλιστα ανέβασε σήμερα στο Instagram παιδικές φωτογραφίες της και ευχαρίστησε τους γονείς της που την έφεραν στον κόσμο!


Και μπορεί να μην είναι πια κοριτσάκι, αλλά εδώ και... δεκαετίες η μικροσκοπική τραγουδίστρια είναι πάντα fit και μοιάζει σαν να μην την αγγίζουν τα σημάδια του χρόνου, αλλά και να παραμένει ακμαία, ακόμα και μετά τη γεναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικήτρια!

 


Μάλιστα πρόσφατα έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στο Met Gala, επιστρέφοντας στο λαμπερό event μετά από 10 χρόνια απουσίας!

 


Πως όμως καταφέρνει και παραμένει τόσο fit;


Η ίδια έχει πει, πως κόντρα στο τί πιστεύει ο κόσμος, τα τελευταία χρόνια ασχολείται πολύ λιγότερο με την γυμναστική σε σχέση με το παρελθόν.


«Παλιά έκανα φανατικά aerobics και callanetics» λέει και εξηγεί πως ακόμα και στα δωμάτια ξενοδοχείων έβαζε το σχετικό βίντεο και έκανε ασκήσεις.


Πλέον όμως δεν γυμνάζεται καθημερινά, αλλά όπως η ίδια τονίζει, απλά φροντίζει να έχει έναν πολύ... δραστήριο και ενεργό τρόπο ζωής γενικά.


Αν θελήσει να κάνει γυμναστική, πλέον προτιμά να κάνει pilates.
Επίσης η ίδια έχει πει πως παλιότερα δεν πρόσεχε και πολύ τη διατροφή της, αλλά τα τελευταία χρόνια ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής με τροφές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και καταναλώνει τρόφιμα όπως όσπρια, σπόρους, ξηρούς καρπούς και οτιδήποτε είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες: από ολικής άλεσης προϊόντα (αλλά χωρίς πολλούς υδατάνθρακες) μέχρι φρούτα και λαχανικά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!