ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 31 Μαΐου 2024

Για σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, η συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, με τον πλανήτη των αλλαγών τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να φέρει έντονο επικοινωνιακό κομφούζιο, ξαφνικές ειδήσεις, πολλές ανατροπές αλλά και αλλαγές σχεδίων! 

Κριός – Ακολουθώντας νεωτεριστικές ιδέες

Παρασκευή σήμερα και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σε παρακινεί να σκεφτείς με έναν τρόπο διαφορετικό και να αξιολογήσεις αλλιώς τα δεδομένα γύρω σου, ιδιαίτερα αυτά που συνδέονται με τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου. Νέες πρωτοποριακές λύσεις και ιδέες μπορούν να φέρουν ένα νεωτεριστικό πνεύμα και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βρεθείς πιο κερδισμένος στον οικονομικό τομέα. Μία ξαφνική είδηση που αφορά χρήματα αναμένεται αυτή την ημέρα να προκαλέσει προσωρινή ταραχή. 

Ταύρος – Ξεφεύγεις από τις συνήθειες σου

Μέρα γεμάτη εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς, αναμένεται να είναι αυτή η Παρασκευή για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Ταύρε. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο σου σε προτρέπει να ξεφύγεις από τη συνήθειες σου και να κάνεις τη ζωή σου τη μεγάλη αλλαγή ή αλλιώς την μεγάλη ανατροπή παίρνοντας μία νέα τολμηρή απόφαση. Είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να αποφασίσεις εντελώς ξαφνικά πως έχει έρθει η ώρα να αλλάξει στην εμφάνισή σου ή να πάρεις μία σημαντική απόφαση και την πορεία μίας σχέσης. Σίγουρα αυτή την ημέρα καταφέρνεις και αιφνιδιάζεις τους πάντες με τα λόγια αλλά και τις αποφάσεις σου. 

Δίδυμοι – Επιβεβαιώνεσαι στα λόγια σου

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ Δίδυμε είναι φανερό ότι επιβεβαιώνεσαι για πολλά από αυτά που είχες πει σε παρελθόντα χρόνο, ενώ αποκαλύπτονται και κάποιες πληροφορίες που σε δικαιώνουν και για μία ακόμα φορά λες «Σας τα έλεγα εγώ δεν με ακούγατε»! Οι ειδήσεις της ημέρας κυρίως αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και κάποια νέα που προκύπτουν φέρνουν τα πάνω-κάτω. Σε κάθε περίπτωση εσύ είσαι προστατευμένος και είναι φανερό ότι οδηγείσαι σε ένα στάδιο ουσιαστικών εργασιακών αλλαγών που ανεβάζουν το ηθικό σου.

Καρκίνος – Μέρα όμορφων εκπλήξεων

Η τελευταία ημέρα του Μάη, φέρνει για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε, όμορφες εκπλήξεις και σημαντική ανανέωση! Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέρει αέρα αλλαγής, μέσω νέων γνωριμιών, ταξιδιών, απρόσμενων νέων από πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος, ενώ δεν λείπουν και οι όμορφες συμπτώσεις που προσφέρουν χαμόγελα. Είναι φανερό ότι αυτή την ημέρα προκύπτει μία νέα προοπτική που σε ωθεί να κουβεντιάσεις ένα νέο σχέδιο σου!

Λέων – Ξαφνικά επαγγελματικά νέα

Αγαπητέ μου Λέοντα, κάπως εκρηκτικό και έντονο είναι το αστρολογικό σκηνικό της Παρασκευής για το ζώδιο σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα είναι δυσάρεστες! Κάποια ξαφνική επαγγελματική πρόταση για μία νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αυτή την ημέρα και να χρειαστεί άμεσα να σκεφτείς και να δώσεις μία απάντηση! Κάποιες αλλαγές σχεδίων στα επαγγελματικά μπορεί να σε βγάζουν από το «καλούπι» που είχες συνηθίσει αλλά να είναι για το καλό σου! Εσύ σήμερα καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου!

Παρθένος – Ξαφνικές ευχάριστες προτάσεις

Η σημερινή σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου λειτουργεί άκρως θετικά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Παρθένε, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 12-15 Σεπτεμβρίου, όπου αυτή την ημέρα δέχεσαι αιφνίδια μηνύματα που σε χαροποιούν! Μία νέα γνωριμία, ένα ταξίδι, κάποια νομική υπόθεση ή μία μεγάλη πρόταση, αναμένεται να αποτελέσει σήμερα την έκπληξη της ημέρας. Παράλληλα φιλοσοφείς τη ζωή με ένα πιο νεωτεριστικό πνεύμα και το μυαλό σου είναι αρκετά μπροστά, προνοώντας για κάποιες καταστάσεις!

Ζυγός – Έκτακτα οικονομικά και αισθηματικά επεισόδια

Η σημερινή σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σε κάνει να βρίσκεσαι σε υπερένταση αγαπητέ μου Ζυγέ, τόσο για τον οικονομικό, όσο και για τον συναισθηματικό τομέα! Προσοχή σε βλάβες, γιατί είναι πολύ πιθανό κάτι να χαλάσει και αναγκαστείς να μπεις σε έξοδα για να το αντικαταστήσεις! Σε συναισθηματικό πλαίσιο, η μέρα έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα και βγαίνουν στην επιφάνεια πληροφορίες που ήταν καλά κρυμμένες. Το γεγονός αυτό μπορεί να σε θυμώνει, αλλά σε απελευθερώνει και σε βοηθά να δεις πιο καθαρά κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος!

Σκορπιός – Απαραίτητη είναι η ψυχραιμία

Μήπως είχες προγραμματίσει ότι θα έχεις μία ήσυχη, χαλαρή Παρασκευή; Κάπως θα σου χαλάσω τα σχέδια για σήμερα φίλε Σκορπιέ, αφού ακόμα και αν εσύ έχεις την διάθεση να περάσεις μία ήρεμη μέρα, είναι φανερό ότι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι, δεν θα έχουν τα ίδια σχέδια με εσένα. Η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει ξαφνικές ειδήσεις από το περιβάλλον σου (το σύντροφο, τους συνεργάτες)! Μέσα σε αυτά τα απρόσμενα μηνύματα που θα λάβεις, μπορεί να διακρίνεις ότι έχουν αλλάξει πολλά από αυτά που θεωρούσες ως δεδομένα… Ο σύντροφός σου μπορεί να σου εξαπολύει ευθύνες ή να σου κάνει ανακοινώσεις που σε σοκάρουν! Οι συνεργάτες μπορεί να σε αποσυντονίζουν μέσα από ξαφνικές δηλώσεις που σου κάνουν! Την ψυχραιμία σου λοιπόν …

Τοξότης – Αποσυντονισμός προγράμματος

Η σημερινή συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει «τούμπα» το πρόγραμμά σου και σε αναγκάζει να αναπροσαρμόσεις τις συνήθειες σου, ή να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου αυτή την ημέρα! Αυτή την Παρασκευή λοιπόν αγαπητέ μου Τοξότη κυριαρχεί το κομφούζιο, οι ξαφνικές υποχρεώσεις, αλλά και αποσυντονισμός που σου προκαλεί έντονο στρες! Παρόλα αυτά είναι μία κατάλληλη ημέρα για να έχεις την ιδέα εκείνη, που θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικό πλαίσιο λίγο αργότερα! Διανύεις στάδιο νέων ευκαιριών, επομένως αξιοποίησε κάθε πρωτοποριακή σκέψη που θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα προόδου στην εργασία και στην καθημερινότητα!

Αιγόκερως- Νέα απρόβλεπτα σχέδια

Αυτή η Παρασκευή είναι μία από τις απολαυστικές ημέρες του μήνα, γιατί ενώ δεν το έχεις σχεδιάσει , θα έρθουν ξαφνικά όμορφα νέα, που θα σε παρακινήσουν να περάσεις καλά, να το ρίξεις έξω αλλά και να ικανοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα! Η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ πιθανό να φέρει κάποιο ξαφνικό μήνυμα έκπληξη στα αισθηματικά, μία απρόβλεπτη συνάντηση, ένα χαρούμενο νέο από τα παιδιά (αν είσαι γονέα) ή μία έκπληξη πάσης φύσεως. Εσύ δεν έχεις κάτι να κάνεις αυτή την ημέρα, πέραν του να είσαι ανοιχτός σε ειδήσεις και πληροφορίες που θα λαμβάνεις!

Υδροχόος – Ξαφνικές εντάσεις

Η σημερινή συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου ανατρέπει για λίγο το πρόγραμμά σου, τις συνήθειες σου και σε κάνει αγαπητέ μου Υδροχόε, να είσαι σε υπερένταση. Καβγαδάκια με την οικογένεια μπορεί να σκάσουν ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις, μία ξαφνική είδηση που αφορά ένα προσωπικό οικογενειακό ζήτημα αναμένεται να προκαλέσει ένταση, ενώ μερίμνησε και απροσεξίες στις ηλεκτρολογικές συσκευές του σπιτιού για αποφυγή βλαβών! Η όψη αυτή όμως αναμένεται και να σε απελευθερώσει από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος και να νιώσεις στην πορεία πιο ήρεμος ψυχολογικά!

Ιχθύς - Μηνύματα έκπληξη

Ιδιαίτερα χαροποιητικά είναι τα νέα της Παρασκευής για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ! Η σύνοδος Ερμή/Ουρανού, σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, να έχεις αναλαμπές ιδεών, ωραίες ξαφνικές εμπνεύσεις, ενώ δεν θα λείψουν αυτή την ημέρα τα θετικά απρόσμενα τηλεφωνήματα, οι αιφνίδιες συναντήσεις, οι όμορφες αποκαλύψεις, ή ακόμα και τα ραντεβού που θα φέρουν ένα ξαφνικό νέο! Αξιοποίησε ιδέες, γνωριμίες και ειδήσεις για να δώσεις τον δικό σου ξεχωριστό ρυθμό σε αυτή την ημέρα!

Πηγή:΅flash.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!