ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Δία και τον Πλούτωνα, επομένως ο Ιούνιος κάνει την έναρξή του με ευχάριστη κοινωνική διάθεση

Κριός – Ο Ιούνιος ξεκινά με δράση

Ο Ιούνιος κάνει το ντεμπούτο του με εσένα να είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας φίλε Κριέ και με την Σελήνη από το ζώδιο σου, να σου χαρίζει αυθορμητισμό αλλά και να σε παρακινεί αυτή την ημέρα να ακολουθήσεις αυτό που σε ενθουσιάζει και σε συναρπάζει. Είναι μία κατάλληλη ημέρα για να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, να διασκεδάσεις, να δικτυωθείς, να γνωρίσεις κόσμο, αλλά και για να ακολουθήσεις τα σχέδιά σου! Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει αυτή την ημέρα από το να περάσεις καλά!

Ταύρος - Κάνεις δεύτερες σκέψεις

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Ιούνιος ξεκινά με αρκετή καχυποψία, σε διακρίνει η επιφυλακτικότητα για το τι ακριβώς θα σου φέρει, είτε σε διακατέχει και το αίσθημα της ανησυχίας, για αυτά που περιμένεις να εξελιχθούν. Σήμερα προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο για ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη κοινωνικότητα ενώ κρατάς σαν επτασφράγιστο μυστικό τις κινήσεις και τα σχέδια σου! Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσεις τους στόχους για το μήνα που ξεκινά!

Δίδυμοι - Μέρα ειδήσεων και προτάσεων

Απόψε δεν θα  μείνεις μέσα φίλε Δίδυμε … Η Σελήνη από τον Κριό εγκαινιάζει τον μήνα των γενεθλίων σου και εσύ έχεις σπιρτόζικη κοινωνική διάθεση, αλλά και ουκ ολίγες προσκλήσεις! Το πρόγραμμά σου είναι πλήρες από συναντήσεις και επαφές, ενώ η μέρα θα σου προσφέρει και ευχάριστες ειδήσεις ή και προτάσεις που αφορούν μελλοντικά σου σχέδια! Δέχεσαι σημαντική υποστήριξη και συμπαράσταση από αγαπημένα πρόσωπα – ειδικά σήμερα – ενώ οι πιέσεις του Κρόνου που είναι αισθητές αυτή την χρονιά, απλά αναγνωρίζεις ότι είναι απαραίτητο να δομείς και να οργανώνεις πολύ καλύτερα τα επαγγελματικά και τους στόχους σου!

Καρκίνος - Μέρα απολαβών και κατακτήσεων

Αυτό που σκεφτόσουν ή και ήθελες πολύ το τελευταίο διάστημα μπορεί να πάρει το δρόμο για να γίνει πράξη και η έναρξη του μήνα είναι γεμάτη με πάθος, δυναμισμό και τονισμένες τις φιλοδοξίες σου! Η αδημονία για μία αισθηματική εξέλιξη είναι έντονη, όμως κρύβεις τα συναισθήματά σου και δεν εκδηλώνεσαι! Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά δέχεσαι ανταμοιβή, δικαίωση αλλά και σημαντική υποστήριξη! Κάποια χρήματα που έχεις αιτηθεί ή περιμένεις, να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να τα έχεις.

Λέων - Μία ελπιδοφόρα ημέρα

Με το ξεκίνημα του μήνα γυρνάς μία νέα σελίδα και κοιτάς μπροστά, φιλοσοφώντας διαφορετικά τις καταστάσεις και διακρίνοντας ότι οι συνθήκες σε ευνοούν και ότι ο μήνας θα είναι αρκετά πιο ευεργετικός για σένα! Σήμερα Σάββατο αναμένεται να κάνεις κάποια σχέδια για τις ημέρες που ακολουθούν, θα δεχθείς μία όμορφη πρόταση, θα λάβεις ένα ευχάριστο νέο, ενώ δεν θα λείψουν και οι όμορφες συναντήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος! Ένας ερωτικός θαυμαστής θα σε εκπλήξει με την προσέγγισή του …

Παρθένος - Έχεις ανάγκη από χρόνο για σένα

Ο Ιούνιος ξεκινά με πάθος, ερωτισμό και αναμολόγητες επιθυμίες. Διακρίνεις Παρθένε μου ότι έχει έρθει η ώρα να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, κάνοντας πλέον πιο συνετές και ώριμες επιλογές – γιατί όποιος έχει πάθει, έχει μάθει - ! Μία επικοινωνία θα σου εξάψει το ερωτικό ενδιαφέρον, ενώ οι «πειρασμοί» στα αισθηματικά είναι πολλοί αυτή την ημέρα! Παράλληλα αυτό το Σάββατο καταφέρνεις και συντονίζεις εργασιακές και οικονομικές υποθέσεις, λύνεις εκκρεμότητες και λαμβάνεις είδηση για χρήματα, που σε χαροποιεί!

Ζυγός – Μέρα ανανέωσης

Αποχαιρετάς μία δύσκολη εποχή και καλωσορίζεις τον Ιούνιο με την ευκαιρία να ανανεώσεις την ζωή σου, αλλά και να κάνεις το άνοιγμα και να καλωσορίσεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου! Αυτή την ημέρα είναι περισσότερο τονισμένη η επιθυμία σου να βρεις την χρυσή τομή στις σχέσεις σου, να αναζωπυρώσεις τον έρωτα στην ζωή σου, ενώ είσαι πιο ανοιχτός στις προτάσεις και στα καλέσματα από το περιβάλλον σου!  Προτάσεις και σχέδια για το καλοκαίρι που ξεκινά, θα συζητηθούν αυτή την ημέρα και θα μπεις στην διαδικασία αδημονίας και ενθουσιασμού!

Σκορπιός - Βάζεις σε τάξη την καθημερινότητα σου

Αρκετά παραγωγικό είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ, όπου το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει με την διάθεση να θέλεις να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου, τις δραστηριότητές σου και την καθημερινότητά σου! Επικεντρώνεσαι περισσότερο σε θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας, σπιτιού και οικογένειας (μήπως έχει έρθει η ώρα για γενική καθαριότητα;) Παράλληλα, το κλίμα που διαμορφώνεται στα οικονομικά σου, είναι πιο σταθερό και ελπιδοφόρο και έτσι μπορείς να πάρεις δύναμη και ελπίδα ότι ο μήνας θα εξελιχθεί θετικά!

Τοξότης - Καυτές αισθηματικές εξελίξεις

Ο Ιούνιος κάνει την έναρξή του με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς και με την ευκαιρία σήμερα να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά και να νιώσεις πιο απελευθερωμένος από τα βαρίδια της καθημερινότητας. Τα σχέδια και οι επικοινωνίες της ημέρας σε συναρπάζουν ενώ η διάθεση για φλερτ είναι εξαιρετικά τονισμένη! Πες ναι σε προτάσεις και φλερτ αισθηματικού περιεχομένου ενώ αν είσαι ελεύθερος να ξέρεις ότι είναι … η στιγμή σου!

Αιγόκερως – Συγκράτησε την γκρίνια

Μέρα με γκρίνια, παράπονα και σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά σε περιμένεις αγαπητέ μου Αιγόκερε. Παρόλο που δεν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο στην καθημερινότητα σου, είναι αρκετά «φουντωμένες» οι προσωπικές σου ανασφάλειες, εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και σε πιάνει άγχος για τα οικονομικά αλλά και για υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια! Θα σου έλεγα χαλάρωσε και προσπάθησε τη πρώτη ημέρα του μήνα, να εμψυχωθείς από την ζεστασιά και την συμπαράσταση των οικείων σου, που θέλουν να σε βοηθήσουν.

Υδροχόος - Ώρα για παραλία

Ώρα για δράση, περιπέτεια αλλά και για μετακινήσεις … Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο Ιούνιος ξεκινά με εσένα να είσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός και έτοιμος να αρπάξεις κάθε ευκαιρία για να διασκεδάσεις και να αναζωογονηθείς! Κάνεις κοντινές διαδρομές, αλλάζεις παραστάσεις, ασχολείσαι με τα σπορ που αγαπάς ή απολαμβάνεις τα πρώτα σου μπάνια, ενώ το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα! Αξιοποίησε αυτή την ημέρα τις ιδέες και τις εμπνεύσεις της στιγμής! Μία ερωτική ιστορία φαίνεται πολλά υποσχόμενη!

Ιχθύς – Ποιοτικό χρόνο με όσους αγαπάς!

Σήμερα αγαπητέ μου Ιχθύ έχεις την διάθεση να αφιερώσεις χρόνο σε ότι είναι ποιοτικό στην ζωή σου, δηλαδή στους σημαντικούς για εσένα ανθρώπους, σε καλό φαγητό και δραστηριότητες που ξυπνούν όλες σου τις αισθήσεις! Ωστόσο είναι και μία καταναλωτική ημέρα που προβλέπω ότι θα βγεις σεργιάνι στα μαγαζιά, κάνοντας δώρο σε σένα αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η πρώτη ημέρα του μήνα ωστόσο, σε βρίσκει πιο σίγουρο και κατασταλαγμένο, στο τι επιζητάς για την πορεία ενώ αυτή τη φορά είσαι και πιο οργανωμένος.

Πηγή: flash,gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!