ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024

Βρισκόμαστε στην πιο επικοινωνιακή περίοδο του έτους, με την πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων να κορυφώνεται σήμερα με την είσοδο και της Σελήνης στο ίδιο ζώδιο, επομένως οι μέρες μας γεμίζουν με πληροφορίες, μηνύματα, μετακινήσεις, ιδέες, προτάσεις … 

Κριός - Εξωτερίκευσε τις σκέψεις σου

Κριέ μου, το άριστο επικοινωνιακό κλίμα συνεχίζει αλλά κορυφώνεται σήμερα με την Σελήνη να περνάει στο ζώδιο των Διδύμων τονώνοντας ακόμα περισσότερο την εξωστρέφειά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και σε σημαντικά πρόσωπα, να εξωτερικεύσεις αυτά που σκέφτεσαι αλλά και να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες. Είσαι σε πνευματική εγρήγορση και ετοιμότητα να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου! Αξιοποίησε την ημέρα σου για σημαντικές επαφές, είτε επαγγελματικά ραντεβού / συμφωνητικά είτε και κάποιο σχέδιο ή ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

Ταύρος – Κανακεύεις τον εαυτό σου

Φίλε μου Ταύρε, μία ήσυχη ημέρα ανοίγεται μπροστά σου και εσύ επιδιώκεις και καταφέρνεις να απολαύσεις με ηρεμία, ότι σου δίνει χαρά και σε κάνει να βρίσκεσαι σε ισορροπία! Ασχολείσαι περισσότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά κάνεις και τις κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, να ασχοληθείς με κούρες ομορφιάς, να βγεις για ένα καλό φαγητό … Παράλληλα η μέρα προσφέρεται και για οικονομικά deals που θα σε βρουν κερδισμένο!

Δίδυμοι- Σήμερα το διασκεδάζεις

Με κέφια και με την Σελήνη στο ζώδιο σου ξεκινά αυτή η Τετάρτη αγαπητέ μου Δίδυμε και εσύ βρίσκεσαι στα καλύτερά σου ,αλλά και έτοιμος να κάνεις ότι περνάει από την ψυχή σου για να περάσεις καλά! Αξιοποιείς στο έπακρο τα εκφραστικά σου μέσα, έχεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ το μυαλό σου βρίσκεται σε εγρήγορση και κατεβάζεις τις καλύτερες ιδέες. Αυτή την ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου πουν «όχι» σε ότι ζητήσεις, γιατί κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω ως «καταφερτζή»! Τι πρέπει να συγκρατήσεις; Την βιασύνη και την επιπολαιότητα που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη που θα διαπιστώσεις λίγο αργότερα.

Καρκίνος – Εσωτερικές Αναζητήσεις

Φίλε μου Καρκίνε, διανύεις μία ημέρα που επικεντρώνεσαι στο πώς θα δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές πλαίσιο για σένα, αλλά και για όσους αγαπάς. Είναι μία ημέρα εσωτερικών αναζητήσεων, ενώ δεν λείπει και το ενισχυμένο ένστικτο που σου χτυπάει «καμπανάκια» για να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις και να προλάβεις κάποια γεγονότα! Σήμερα κάνεις μία ανασκόπηση του παρελθόντος και διαπιστώνεις ότι υπάρχουν ακόμα κάποια ζητήματα που πρέπει να λύσεις, γιατί συνεχίζουν να έχουν επιρροή στο παρόν σου! Παράλληλα η μέρα προσφέρεται και για μυστικά – επαγγελματικά σχέδια!

Λέων – Σχέδια ψυχαγωγίας

Αρκετά ευχάριστο για το ζώδιο σου συνεχίζει να είναι το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φίλε μου Λέοντα! Για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από τους Διδύμους, ενισχύει ακόμα περισσότερο την διάθεση σου για κοινωνικότητα. Σχεδιάζεις πράγματα με τα φιλαράκια σου, απολαμβάνεις τις πρώτες καλοκαιρινές στιγμές (και την άνοδο της θερμοκρασίας), ενώ εφαρμόζεις και όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά σου! Παράλληλα αυτή την ημέρα, γεννιούνται νέες επιθυμίες για το αύριο, τις οποίες τις μοιράζεσαι, τις κουβεντιάζεις και βλέπεις ότι έχεις και θερμούς υποστηρικτές στα σχέδια σου1

Παρθένος – Κομβικές αποφάσεις

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο για τα επαγγελματικά σου και η μέρα πραγματικά φέρνει στο προσκήνιο πολλές εξελίξεις που θα επηρεάσουν άμεσα στην πρόοδο της καριέρας σου – αλλά για καλό σκοπό - ! Γίνονται συζητήσεις για νέα επαγγελματικά σχέδια, που αποτελούν για σένα αυτό τον καιρό μία μεγάλη πρόκληση. Αναμένεται να κουραστείς αρκετά και να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά, όμως θα τα καταφέρεις να κατακτήσεις κάτι που το ήθελες εδώ και καιρό. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο λοιπόν, αρκεί να επικεντρωθείς στο στόχο!

Ζυγός – Νέες περιπέτειες

Φίλε μου Ζυγέ ετοιμάσου για μία Τετάρτη που θα σου προσφέρει την ευχαρίστηση και θα σε θέσει σε εγρήγορση για νέες περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Η μέρα είναι ιδανική για εξόδους, γνωριμίες, νέες δραστηριότητες ή ακόμα και για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να αναπτερωθεί η ψυχολογία σου και να αλλάξεις παράλληλα και παραστάσεις. Η κούραση και το στρες της καθημερινότητας σε είχαν κάνει τον τελευταίο καιρό να χάσεις την επαφή με τον εαυτό σου αλλά και με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Τώρα είναι ο καιρός να αποκατασταθούν οι συνθήκες και να ανοίξεις το μυαλό σου προς νέες κατευθύνσεις.

Σκορπιός – Ανακτάς το θάρρος σου

Μία ημέρα ταχύτατων πληροφοριών για τα οικονομικά σου αναμένεται η Τετάρτη όπου πολλά σχέδια κουβεντιάζονται που σου δίνουν θάρρος αγαπητέ μου Σκορπιέ. Παράλληλα είναι μία ημέρα που ακολουθείς το ένστικτό σου, για τρέχουσες αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις! Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση αυτή την ημέρα στην κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών, υπεραναλύεις όμως κάποια πράγματα για το λόγο αυτό μπορεί να επιμένεις και να γίνεσαι αρκετά πιο καταπιεστικός στα πρόσωπα που αγαπάς! Συγκράτησε την ανασφάλεια και επικεντρώσου στην λήψη σωστών αποφάσεων που θα σε απελευθερώσουν από ότι σε καταπιέζει

Τοξότης – Πετυχαίνεις ότι βάλεις στόχο

Φίλε μου Τοξότη, η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων κορυφώνεται σήμερα με την είσοδο και της Σελήνης στο ίδιο ζώδιο! Για σήμερα λοιπόν είσαι σε ετοιμότητα να κοινωνικοποιηθείς, να δεις αγαπημένα πρόσωπα, να τονώσεις τις σχέσεις σου, αλλά και να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να βελτιώσεις και τις εκάστοτε συνθήκες στις συνεργασίες σου! Σήμερα καταφέρνεις να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, διαπιστώνοντας ότι με μεθοδικότητα, διπλωματία, αλλά και χιούμορ όλα μπορούν να επιτευχθούν στις ανθρώπινες σχέσεις

Αιγόκερως – Δραπέτευση από τη ρουτίνα

Φίλε μου Αιγόκερε για σήμερα Τρίτη αρχίζει να τριγυρίζει στο μυαλό σου η ιδέα μίας μετακίνησης. Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της ρουτίνας, από την εργασία που σε καταπιέζει, από τους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η μέρα σου ωστόσο είναι πολύβουη σε επαγγελματικές πληροφορίες, γίνονται πολλές ανακατατάξεις στον χώρο που εργάζεσαι και εσύ δεν σηκώνεις – για την ώρα – κεφάλι από την δουλειά! Μία καλή πρόταση σταδιακά είναι και η οργάνωση της άσκησης, της διατροφής ή της διακοπής των βλαβερών σου συνηθειών!

Υδροχόος – Είσαι στα καλύτερά σου

Περνάς καλά αγαπητέ μου Υδροχόε και το σύμπαν είναι σαν να σου κάνει δώρο κάποιες στιγμές ανεμελιάς, έρωτα, χαράς, ικανοποίησης και εκπλήρωσης, κάτι το οποίο το είχες πραγματικά ανάγκη! Η μέρα σου σήμερα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς περισσότερο με τα ταλέντα σου, με την τέχνη, για να κάνεις μία όμορφη αλλαγή στην εμφάνισή σου ή για να αφιερώσεις πιπεράτες στιγμές για τα αισθηματικά σου! Οι ευκαιρίες διασκέδασης δεν λείπουν αυτή την ημέρα αλλά ούτε και ο ευχάριστος χρόνος με τα παιδιά αν είσαι γονέας.

Ιχθύς – Δημιουργώντας ένα αρμονικό περιβάλλον

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα νιώθεις ότι έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική ζωή, με τα οικογενειακά σου πρόσωπα αλλά και με τις ιδιαίτερες, δικές σου ανάγκες που είχαν μείνει ακάλυπτες τον τελευταίο καιρό! Παίρνεις αποφάσεις για θέματα του σπιτιού, ανοίγεις στην καρδιά σου σε ένα οικείο σου πρόσωπο και μοιράζεσαι αυτά που αισθάνεσαι. Παράλληλα λαμβάνεις στήριξη, αγάπη και κατανόηση από τα πρόσωπα που είναι ή τα αισθάνεσαι εσύ ως «οικογένεια»! Η μέρα προσφέρεται για να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!