ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2024

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή την φορά από το ζώδιο των Διδύμων, επομένως γίνεται η έναρξη ενός νέου μηνιαίου κύκλου κατά τον οποίο θα επικεντρωθούμε με ωριμότητα, σοβαρότητα και οργάνωση σε τομείς που συνδέονται με την επικοινωνία, τα ταξίδια, την μόρφωση, τις συμφωνίες, τις αποφάσεις μας.

Κριός – Δεσμεύεσαι με το λόγο σου

Για σήμερα Πέμπτη η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζει ένα νέο μηνιαίο κύκλο όπου καλείσαι να πάρεις αποφάσεις, να σκεφτείς λύσεις αλλά και να δεσμευτείς πιο ουσιαστικά σε έγγραφα και συμφωνίες. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους που παίξουν σπουδαίο ρόλο για την πορεία σου! Εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις κάποιο σκοπό και μοιράζεσαι τις σκέψεις σου ή ακόμα και τα «τελεσίδικά» σου γιατί νιώθεις πως έχει έρθει ο καιρός για να το κάνεις!

Ταύρος - Επικεντρώνεσαι στην αύξηση οικονομικών

Το σημερινό νέο φεγγάρι αγαπητέ μου Ταύρε σε καλεί να προχωρήσεις μπροστά σε νέες κινήσεις που θα σου προσφέρουν βελτίωση στους οικονομικούς σου πόρους και άνοδο στο εισόδημά σου. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις μία αποταμίευση με στόχο να υλοποιήσεις ένα σχέδιο ζωής! Προβληματίζεσαι έντονα για φιλίες και διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να αξιολογήσεις πιο ρεαλιστικά τα δεδομένα σου και να κάνεις την τελική επιλογή των ανθρώπων που θέλεις να είναι στο πλευρό σου!

Δίδυμοι – Μία νέα σελίδα ζωής

Σήμερα αγαπητέ μου Δίδυμε πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο ανανέωσης στην ζωή σου! Μπαίνεις σε ένα νέο κεφάλαιο, κάνεις ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου και στα προσωπικά σου και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις προοπτικές, στο μέλλον και στο πού ακριβώς θέλεις να φτάσεις! Οι συνθήκες μπορεί να σε πιέσουν ή να σε κάνουν να νιώσεις ότι περιορίζεται η ανεξαρτησία σου! Θα χρειαστεί όμως να κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να κατακτήσεις έναν στόχο σου!

Καρκίνος – Ψυχική και Σωματική Τόνωση

Σήμερα σου δίνεται αγαπητέ μου Καρκίνε η ευκαιρία να κάνεις τα βήματα εκείνα για να ανασυντάξεις την ψυχολογία σου, βάζεις σε πρόγραμμα τις δραστηριότητες εκείνες που θα ενισχύσουν την ψυχική και σωματική σου ευεξία, ενώ φροντίζεις να ακούσεις την φωνή του ενστίκτου σου η οποία και επαληθεύεται! Αυτή την ημέρα θα χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο, ή είναι πολύ πιθανό να λάβεις κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις από πρόσωπο που σε χωρίζει χιλιομετρική διαφορά, ή έχετε κάποια μακρινή συγγένεια!

Λέων – Κάνεις αλλαγές για να εκπληρώσεις τα σχέδιά σου

Φίλε μου Λέοντα, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σε παρακινεί από σήμερα να προσαρμόσεις στην ζωή σου τις αλλαγές εκείνες προκειμένου να πραγματοποιήσεις μία μεγάλη επιθυμία σου! Αφιερώνεις χρόνο στους φίλους, σε νέες δραστηριότητες, ενώ κάνεις αρκετά ποιοτικές επιλογές στην καθημερινότητά σου φροντίζοντας να απομακρύνεις από δίπλα σου ότι και όποιον σου στερούσε το αίσθημα ελευθερίας και αυτονομίας.

Παρθένος - Θέτεις στόχους στα επαγγελματικά

Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα στην κορυφή του ωροσκοπίου σου φίλε μου Παρθένε και εσύ στρέφεις όλη σου την ενέργεια στην καριέρα, στους στόχους, στον γάμο, στην κοινωνική καταξίωση! Σε αυτούς τους τομείς καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να γυρίσεις μία νέα σελίδα! Θα διακόψεις από συνεργασίες που δεν έχουν προοπτική … θα υπάρξουν δοκιμασίες στο γάμο, θα παρακινηθείς λοιπόν να πάρεις κάποιες αποφάσεις προκειμένου να λύσεις προβλήματα που τώρα δημιουργούνται!

Ζυγός – Ανανέωση εδώ και τώρα

Σήμερα Ζυγέ μου σχηματίζεται μία αισιόδοξη και ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Δίδυμων και εσύ είσαι πανέτοιμος να κάνεις νέα σχέδια για την ζωή σου! Ξεκινάς νέες δραστηριότητες , οργανώνεις διακοπές, προχωράς θέματα επιμόρφωσης και σπουδών, ή πραγματοποιείς κάποιες επαφές για να προχωρήσουν επαγγελματικά συμφωνητικά! Ωστόσο οι νέες εξελίξεις που ανοίγονται από σήμερα σου δίνουν και το μήνυμα ότι πρέπει να αναλάβεις αρκετές υποχρεώσεις και να φορτώσεις το πρόγραμμά σου με παραπάνω ευθύνες.

Σκορπιός - Νέα βήματα στα οικονομικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζει έναν ολοκαίνουργιο κύκλο κατά τον οποίο θα κάνεις καινούργια βήματα στα οικονομικά σου! Θα προχωρήσει ένα δάνειο, ένα επίδομα, ένα μίσθωμα, θα βάλεις σε έναν διακανονισμό κάποιες οφειλές σου ή θα πραγματοποιήσεις μία νέα , σημαντική αγορά! Στον ερωτικό τομέα νιώθεις αρκετά ανικανοποίητος αυτό τον καιρό, ίσως όμως ο λόγος να είναι ότι εσύ ο ίδιος δεν βάζεις αυτή την εποχή ως προτεραιότητά σου τα αισθηματικά σου!

Τοξότης – Αλλάζουν τα δεδομένα στις σχέσεις σου

Το νέο φεγγάρι που γεννιέται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων σε επηρεάζει άμεσα φίλε μου Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο νέες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα τον τομέα των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σου! Κάνεις νέες γνωριμίες, υποδέχεσαι νέα πρόσωπα στην ζωή σου, ή και καταλήγεις στο ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις και με ποιους ανθρώπους! Κάποιες χρόνιες και φθαρμένες σχέσεις αναμένεται να δοκιμαστούν αυτή την περίοδο, ενώ πολύ πιθανή είναι και η απόφαση της δέσμευσης, εφόσον έχεις αξιολογήσει σωστά όλα τα δεδομένα!

Αιγόκερως – Βάζεις σε τάξη τη ζωή σου

Για σήμερα Πέμπτη η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σε παρακινεί αγαπητέ μου Αιγόκερε να αλλάξεις τις συνήθειες σου, να διακόψεις βλαβερά «χούγια» να βάλεις σε τάξη το πρόγραμμα σου , αλλά και να εφαρμόσεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου όχι τόσο γιατί θέλεις αλλά γιατί έτσι πρέπει να γίνει… Θα φροντίσεις περισσότερο ζητήματα φυσικής κατάστασης, ενώ θα δεσμευτείς και τηρήσεις με συνέπεια τα λεγόμενά σου για τις πρακτικές σου υποθέσεις!

Υδροχόος – Καλοκαιρινή διάθεση

Φίλε μου Υδροχόε, το ευεργετικό νέο φεγγάρι του Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων, σε παρακινεί να σχεδιάσεις αλλά και να ζήσεις όμορφες, απολαυστικές στιγμές ανανέωσης, να ψυχαγωγηθείς, να πας σε μία συναυλία ή σε μία θεατρική παράσταση, να βάλεις μπροστά ένα νέο δημιουργικό πλάνο και φυσικά ανοίγεται ο ορίζοντας για να … ερωτευτείς! Διανύεις ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για τα προσωπικά σου, το μόνο που σε ζορίζει είναι ο οικονομικός τομέας, έτσι και η σημερινή Νέα Σελήνη σου δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να κάνεις κάποια σχέδια πραγματικότητα

Ιχθύς – Προσωπικές αλλαγές

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία φέρνει αρκετές ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην εργασία σου. Είναι ο καιρός που θα χρειαστεί να βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου, στην καθημερινότητά σου και να αλλάξεις τις «σταθερές» σου! Καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τους βασικούς τομείς της ζωής σου, που θα τις εφαρμόσεις άμεσα! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, ή και να αναλάβεις έξτρα ευθύνες που θα σε επιβαρύνουν λίγο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!