VIRAL

Ο Σοϊλέδης είπε πως έχει κάνει ομαδικό σεξ και έχει φάει μπούφλα στο κρεβάτι

Μια πολύ... πικάντικη συνέντευξη έκανε ο Άρης Σοϊλέδης καθώς ήταν καλεσμένος στο Sex Podcast με την Δάφνη Καραβοκύρη και μίλησε για τις σεξουαλικές του εμπειρίες.

«Υπάρχουν φορές πάνω στο σεξ που δεν ξέρω γιατί, αλλά μου σκάνε σκέψεις που δεν θα έπρεπε να έχω εκείνη τη στιγμή. Σκέψεις που σου χαλάει τη μαγεία της στιγμής, άγχη και τέτοια που έχεις μέσα στη μέρα. Χάνεις λίγο τον ειρμό σου εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το σεξ σε μια σχέση και στη ζωή μας. Από εκεί ξεκινάνε όλα, σίγουρα και από την αγάπη και τον έρωτα, αλλά αν δεν υπάρχει το σεξουαλικό κομμάτι μέσα, πάμε σε άλλο επίπεδο τότε. Η μεγαλύτερη αποχή που έκανα από το σεξ ήταν στο Survivor» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ σε άλλο σημείο είπε πως έχει φάει μπούφλα στο κρεβάτι την ώρα του σεξ και του άρεσε πολύ!

Ο Άρης Σοϊλέδης, είπε επίσης πως προτιμά το hardcore από το vanilla, sex.

Για τον Άρη, η Rihanna είναι η γυναίκα των ονείρων του και τον ακούσαμε να συγκρίνει το σεξ με το ποδόσφαιρο και κερδίζουν και τα δύο ξεχωριστά υπό συνθήκες.

Βέβαια αναμφισβήτητα, όταν η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ πέρασε στην Α’ Εθνική, η αίσθηση ήταν ίση ή και καλύτερη από το καλύτερο σεξ του κόσμου.

Επίσης μίλησε για το διαδικτυακό φλερτ που βιώνει μετά το χωρισμό του με την Αντωνά.

«Κάθε μέρα παίρνω μηνύματα στα social media, κατεβατά ολόκληρα. Ειδικά μετά τον χωρισμό μου στέλνουν, γιατί χώρισα. Παίρνω συνεχόμενα μηνύματα τρέλας και παράνοιας. Σε μια μέρα μετά τον χωρισμό, οι followers μου αυξήθηκαν σε 1500» πρόσθεσε.

«Το μέγεθος μετράει, τι συζητάμε; Μα δεν μπορεί να μη μετράει, πώς θα γίνει; Έχω κάνει ομαδικό σεξ. Ήταν μια εμπειρία που έπρεπε να τη ζήσουμε. Είχε διασκέδαση, έχει συμβεί 2-3 φορές. Και με 2 φίλους μου και με 2 γυναίκες. Έχουν γίνει τρελά σκηνικά γενικά» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω πως οι διάσημοι το διαχειρίζονται αυτό. Πήγαινα να παίξω padel και με περίμεναν απ’ έξω κάμερες. Μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor που πήρα μεγάλη αναγνωρισιμότητα, το έχω ζήσει πολύ ακραία όλο αυτό. Να σου πω την αλήθεια, είναι κουραστικό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι κουραστική και εξαντλητική η δημοσιότητα. Δεν μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις. Να βγεις έξω και να κάνεις πράγματα, θα σε κοιτάνε και θα σε κρίνουν. Το τελευταίο διάστημα έχω περάσει πολύ δύσκολα με αυτό το πράγμα» κατέληξε ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!