ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2024

Μία ημέρα γεμάτη εναλλαγές είναι η σημερινή Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024. Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, όμως έως το μεσημέρι βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έτσι και παρατηρούμε να κυριαρχούν γύρω μας τα διλήμματα, οι συγχύσεις, οι υπεκφυγές, τα μπερδέματα , οι δικαιολογίες και η αστάθεια. 

Κριός – Μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει

Παρασκευή σήμερα και ως το μεσημέρι η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο σου αλλά και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Παρόλο που η μέρα ξεκινά με ενεργητικότητα, θάρρος, δυναμισμό και πολλές δραστηριότητες, εσύ δεν πρέπει να βιαστείς να κάνεις κινήσεις που δεν είναι καλά μελετημένες φίλε μου Κριέ. Η τάση σου να θέλεις να έχεις τα ηνία και να τα προλαβαίνεις όλα μόνος, μπορεί εντέλει να σε εκθέσει!Από το μεσημέρι και μετά το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στις προσωπικές σου υποθέσεις, στο σπίτι και στην οικογένεια!

Ταύρος – Προσπαθείς να αποφύγεις τους ανεπιθύμητους

Αυτή η Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ενεργητικό και αποφασιστικό για θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά σου, ενώ η μέρα προσφέρεται για να κλείσεις εκκρεμότητες. Μέχρι το μεσημέρι είσαι αρκετά αναποφάσιστος για τα σχέδια του Σαββατοκύριακου ενώ είναι πολύ πιθανό να προσπαθείς «τεχνηέντως» να αποφύγεις κάποια φιλικά πρόσωπα που πιεστικά προσπαθούν να περάσουν χρόνο μαζί σου! Από το μεσημέρι και μετά οι διαθέσεις σου αλλάζουν ενώ η επιθυμία για μία μετακίνηση, αλλά και η ανάγκη επικοινωνίας με άτομο του παρελθόντος, θα είναι πολύ έντονη.

Δίδυμοι – Γεμάτος δικαιολογίες και υπεκφυγές

Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη ολοκληρώνει το οδοιπορικό της στο δικό σου ζώδιο. Σήμερα θέλεις να αφήσεις όλες τις υποχρεώσεις στην άκρη, βαριέσαι, νιώθεις κουρασμένος, είσαι «μπαϊλντισμένος» από όλα όσα μεσολάβησαν μέσα στην εβδομάδα και είσαι όλο δικαιολογίες και υπεκφυγές όταν προσπαθούν να σε συνετίσουν και να σε βάλουν σε τάξη! Η παρακίνηση φίλων για κοινά σχέδια, θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Από το μεσημέρι και έπειτα, ανοίγονται καλές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα.

Καρκίνος – Ανάγκη για φροντίδα στους οικείους σου

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή η Παρασκευή σε βοηθά να προχωρήσεις επιτυχώς ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα, ίσως όμως να νιώθεις αρκετά κουρασμένος πνευματικά και να ξεφεύγεις στα μονοπάτια της φαντασίας και της ονειροπόλησης. Η διάθεσή σου για σήμερα θα είναι να αναβάλεις ότι σημαντικό, για λίγο αργότερα. Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο, δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες σου και εκφράζεις στους οικείους σου την αγάπη σου με κάθε τρόπο!

Λέων – Έχεις ανάγκη από προσωπικό χρόνο

Σε εγρήγορση βρίσκεσαι αυτήν την Παρασκευή φίλε μου Λέοντα, έχεις την παρακίνηση από φιλικά πρόσωπα να κάνετε πράγματα μαζί για το Σαββατοκύριακο, η διάθεσή σου είναι ταξιδιάρικη και η μέρα φέρνει ελπιδοφόρα νέα. Ανησυχείς και νιώθεις κάποιες αμφιβολίες για τα αισθηματικά ή τα οικονομικά σου, η τάση αυτή όμως γρήγορα ξεπερνιέται! Η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου αργά το μεσημέρι, και οι διαθέσεις σου αλλάζουν ενώ έχεις την επιθυμία να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου!

Παρθένος – Κερδοφόρα ημέρα

Η Παρασκευή ξεκινά με εσένα φίλε Παρθένε να προχωράς επαγγελματικά σχέδια αλλά και να αμείβεσαι για τις υπηρεσίες σου, το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι δικαίωση και ενδυνάμωση! Μέχρι το μεσημέρι όμως, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένα προσωρινό κύμα αναβλητικότητας, αστάθειας και αδυναμίας στην συντροφική σου ζωή! Το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να στα «μασάει» και να βρίσκει κάποιες δικαιολογίες για να αποφύγει πράγματα που εσύ έχεις προτείνει! Από το μεσημέρι, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, ενισχύει την ανάγκη σου για κοινωνική δικτύωση, ενώ βλέπεις πρόσωπα αγαπημένα που σε συνδέουν αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ζυγός – Δικαιολογίες για να λουφάρεις

Με ενθουσιασμό ξεκινά η Παρασκευή για το ζώδιο σου φίλε μου Ζυγέ. Είσαι σε ετοιμότητα για ένα ταξίδι, για ένα προσωπικό σχέδιο ή για μία νέα περιπέτεια που σήμερα φαίνεται ότι σε συναρπάζει! Η εργασία σε έχει κουράσει και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για να «λουφάρεις» από κάθε τι που σε έχει καταπιέσει τον τελευταίο καιρό! Από το μεσημέρι, η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου και εσύ είσαι πιο επίμονος για να πετύχεις στόχους, που τους έχεις θέσει εδώ και καιρό – ακόμα και στην προσωπική ζωή -!

Σκορπιός – Μέρα διακυμάνσεων

Φίλε μου Σκορπιέ, η μέρα σου είναι εξαιρετικά παραγωγική αλλά και θετική για να προχωρήσουν οικονομικά σχέδια αλλά και για να δεις το πορτοφόλι σου αρκετά πιο γεμάτο! Κάποιες αμφιβολίες θα δημιουργηθούν σήμερα μέχρι το μεσημέρι, για τα αισθηματικά σου και θα σε πιάσουν οι ανησυχίες και η καχυποψία, προσπάθησε να μην πλάθεις σενάρια φέρνοντας στο νου το κακό! Από το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και ανοίγονται όμορφες προοπτικές για το Σαββατοκύριακο που ανοίγεται μπροστά μας, πιθανή είναι μία μετακίνησή σου!

Τοξότης – Προσωρινές συγχύσεις

Φίλε μου Τοξότη, μία ενδιαφέρουσα και όμορφη Παρασκευή ανοίγεται μπροστά σου, όπου βρίσκεσαι σε εγρήγορση για να εκπληρώσεις σχέδια αλλά και για να το διασκεδάσεις. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο και σήμερα λαμβάνεις ικανοποιήσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μέχρι το μεσημέρι όμως, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία προσωρινή συναισθηματική σύγχυση, εξαιτίας μίας προσωπικής υπόθεσης (πιθανότατα και οικογενειακής)! Από το μεσημέρι δημιουργούνται καλές προοπτικές για να πάρεις μία επιβράβευση στον οικονομικό τομέα.

Αιγόκερως – Ανάγκη να απελευθερώσεις χρόνο

Η Παρασκευή είναι μέρα που τρέχεις και δεν φτάνεις, να κλείσεις υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Η βασική σου ανάγκη είναι να απελευθερώσεις χρόνο, προκειμένου να ξεκουραστείς, δυστυχώς όμως μέχρι το μεσημέρι όλο κάτι προκύπτει που σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από τους ρυθμούς σου! Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο αργά το μεσημέρι, οι διαθέσεις αλλάζουν, ενώ άτομα αγαπημένα φροντίζουν με κάθε τρόπο να σου δείξουν την αγάπη τους και να αναθερμάνουν την μεταξύ σας ατμόσφαιρα!

Υδροχόος - Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο

Αρκετά δυναμικός και αποφασιστικός είσαι αυτή την Παρασκευή φίλε μου Υδροχόε .. Καταστρώνεις σχέδια που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό και η μέρα προσφέρεται για κοντινές μετακινήσεις, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, δραστηριότητες ψυχαγωγίας αλλά και για … έρωτα! Το φλέγον θέμα που σε πάει πίσω και σου προξενεί ανασφάλειες, είναι το οικονομικό. Από το μεσημέρι το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθά σημαντικά να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της ρουτίνας και της καθημερινότητας, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου!

Ιχθύς – Μέρα ευσυγκινησίας

Σήμερα αφιερώνεις όλο το δυναμικό σου στην τακτοποίηση υποθέσεων που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τα οικονομικά φίλε μου Ιχθύ! Η μέρα είναι αρκετά παραγωγική για να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις υποθέσεις που αφορούν την προσωπική ζωή ή και την διαβίωση. Σε πιάνουν όμως οι ευαισθησίες σου, είσαι αρκετά ευσυγκίνητος, ενώ δεν λείπει και η τονισμένη ονειροπόληση και φαντασίωση αυτή την ημέρα. Από το μεσημέρι και έπειτα δημιουργούνται εξαιρετικές συνθήκες για να απολαύσεις ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!