ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024

Ερωτικές και οικονομικές απογοητεύσεις έρχονται σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, με την Αφροδίτη τον πλανήτη του έρωτα, των απολαύσεων, των χρημάτων αλλά και των συναισθημάτων, να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ! 

Κριός – Βάζεις μπροστά την λογική

Για σήμερα Σάββατο αισθάνεσαι ότι το παρελθόν σου, ή ακόμα και η οικογένειά σου, δεν σου επιτρέπουν να κάνεις βήματα εξέλιξης στην ζωή σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν εμπόδια που σε κρατούν πίσω και βρίσκεσαι σε ένα σημείο που βιώνεις τα ίδια ξανά και ξανά! Παράλληλα με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, αντιλαμβάνεσαι ότι στον έρωτα πρέπει να επικρατήσει και η λογική και φροντίζεις να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις, τουλάχιστον όμως για σήμερα φαίνεται ότι «παγώνει» ο αυθορμητισμός σου!

Ταύρος – Παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου

Σήμερα αγαπητέ μου Ταύρε θέλω να μου προσέξεις τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν σε συζητήσεις που θα κάνεις με το περιβάλλον σου. Αρκετά συχνά μπορεί να τύχει πάνω σε μία αυθόρμητη κουβέντα κάποιος χωρίς να το σκεφτεί να εκφράσει μία άποψη που θα μας προσβάλει ή θα μας στεναχωρήσει … κάπως έτσι θα γίνει με εσένα σήμερα! Παράλληλα το τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου σε αναγκάζει να οριοθετήσεις καλύτερα θέματα φιλικών σχέσεων, αλλά και οικονομικών!

Δίδυμοι – Ανάγκη για απομόνωση

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου σε επηρεάζει άμεσα αγαπητέ μου Δίδυμε και αυτή την ημέρα επιλέγεις για λίγο να απομονωθείς, να σκεφτείς και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σου, είτε για την προσωπική ζωή, είτε και για τα επαγγελματικά! Δεν σου αρκούν οι συνθήκες που υπάρχουν σήμερα στην ζωή σου, ενώ διακρίνεις ότι με κάποιους ανθρώπους δεν έχεις κοινό σημείο αναφοράς, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει και κοινή πορεία σε βάθος χρόνου! Προσωρινά σήμερα λοιπόν νιώθεις ένα κενό, ένα πάγωμα και την ανάγκη να διατηρήσεις αποστάσεις από όλους και από όλα!

Καρκίνος – Αυστηρός κριτής του εαυτού σου

Είσαι πολύ απαιτητικός με τον εαυτό σου αυτό το Σάββατο αγαπητέ μου Καρκίνε, λειτουργείς σαν αυστηρός δάσκαλος που τιμωρεί τον μαθητή του, μόνο που στην περίπτωση την δική σου, εσύ τα βάζεις με τον εαυτό σου, με τα λάθη σου, τις ανασφάλειές σου και με όσα θεωρείς εσύ ο ίδιος ότι δεν κάνεις σωστά! Η Σελήνη από το ζώδιο σου, φουντώνει λίγο παραπάνω αυτή την ημέρα την γκρίνια, τα παράπονα, την ευαισθησία. Προσπάθησε να μην «καταδικάζεις» τον εαυτό σου, αγκάλιασε τον με αγάπη και θυμήσου ότι έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε νοιάζονται πραγματικά!

Λέων – Θέλεις κάτι περισσότερο από αυτό που σου προσφέρεται

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο φίλε μου Λέοντα. Σήμερα νιώθεις ότι δεν μπορείς να ευχαριστηθείς με τίποτα, αισθάνεσαι ότι οι εξελίξεις γύρω σου είναι αργές και ότι αυτά που επιθυμείς ή και σχεδιάζεις δεν μπορούν για την ώρα να γίνουν πραγματικότητα. Τα οικονομικά είναι ένας βραχνάς που σε ταλαιπωρεί, είτε τουλάχιστον σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να βάλεις κάποια όρια, στις οικονομικές συνεργασίες που διατηρείς και να κοιτάξεις περισσότερο τα συμφέροντά σου! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, εντείνει την ανάγκη σου για εσωστρέφεια αλλά και για ανασκόπηση του παρελθόντος.

Παρθένος – Σου βάζουν εμπόδια

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου που σε επηρεάζει άμεσα, δημιουργώντας μία «παγερή» ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου! Νιώθεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου, ο σύντροφός σου, οι συνεργάτες σου, μόνιμα σου θέτουν εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην σου είναι εύκολο να κάνεις πράξη, όλα όσα εσύ θα ήθελες ή είχες θέσει ως στόχο. Τα προβλήματα σε μία σχέση φαίνονται ανυπέρβλητα αυτή την ημέρα, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι είσαι μπροστά σε έναν τοίχο, όπου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα πέραν της υπομονής!

Ζυγός – Έντονη κούραση

Η σημερινή ημέρα είναι κάπως «βαριά» φίλε μου Ζυγέ, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο! Νιώθεις αρκετά κουρασμένος με αποτέλεσμα να μην έχεις το κέφι ή την αντοχή να απολαύσεις στιγμές! Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα μένουν ακάλυπτες κάποιες ανάγκες σου, είτε γιατί συνειδητοποιείς ότι τα ζητούμενά σου διαφέρουν από του συντρόφου σου, είτε δεν μπορεί να συγχρονιστεί εύκολα το πρόγραμμά σας. Σε κάθε περίπτωση η μέρα σε παρακινεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τα προσωπικά σου

Σκορπιός – Αλλαγή παραστάσεων

Φίλε μου Σκορπιέ, η πορεία της Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου, σε προτρέπει αυτή την ημέρα να ξεφύγεις για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να ταξιδέψεις, να πας θάλασσα, να αλλάξεις παραστάσεις είτε και να δεις πρόσωπα που είχες καιρό να συναντήσεις! Το τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου όμως, φέρνει προσωρινά εμπόδια στα αισθηματικά, που προέρχονται κυρίως από την δική σου ανικανοποίητη στάση και συμπεριφορά! Ίσως ζητάς πολλά περισσότερα από αυτά που σου προσφέρονται, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι εκλείπει αυτή την ημέρα η ανεμελιά και η πληρότητα στον έρωτα.

Τοξότης – Στερείσαι την ελευθερία σου

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου σε κάνει φίλε μου Τοξότη να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι και τόσο ελεύθερος ή και αυθόρμητος να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά εσύ θέλεις! Στερείσαι της αυτονομίας σου, νιώθεις ότι υπάρχουν πολλά βαρίδια και αρκετές ευθύνες στην πλάτη σου και η κατάσταση αυτή σε έχει πραγματικά κουράσει! Στον αισθηματικό τομέα διακρίνεις ότι πρέπει να πάρεις σταθερές αποφάσεις, ακολουθώντας τον δρόμο της λογικής! Η Σελήνη από τον Καρκίνο σου δίνει το μήνυμα ότι αυτή την ημέρα είναι καλό για σένα να ακολουθήσεις τα ζητούμενα της καρδιάς σου και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή!

Αιγόκερως – Ανάγκη για χρόνο με όσους αγαπάς

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου εντείνει την επιθυμία σου να βρεθείς με πρόσωπα αγαπημένα, να περάσεις στιγμές με τους οικείους σου, αλλά και να αναζωπυρώσεις την φλόγα στην σχέση σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου, δεν παύει όμως να δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς για τρέχουσες υποθέσεις που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά! Νιώθεις κατά κάποιο τρόπο «ριγμένος» ή έχεις ανταλλάξει κάποια λόγια που σήμερα σου προκαλούν απογοήτευση!

Υδροχόος – Δραπέτευση από την ρουτίνα

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Υδροχόε, ξεφεύγεις από την ρουτίνα, κάνεις τα πάντα για να χαλαρώσεις, είσαι όλο επικοινωνίες και μετακινήσεις, όμως δεν κάθεσαι ήρεμα σε ένα μέρος, προσπαθείς να προλάβεις τα πάντα και στο τέλος αγχώνεσαι. Το τετράγωνο Αφροδίτης / Κρόνου, δημιουργεί οικονομικό στένεμα και δεν νιώθεις τόσο ελεύθερος αυτή την ημέρα να χαρείς και να απολαύσεις όλα όσα θα θελες. Επιπλέον, ενώ στα αισθηματικά βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο, σήμερα τουλάχιστον θα θελήσεις να βάλεις κάποιες αποστάσεις και κάποια όρια από το άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Ιχθύς – Βαρύ φορτίο ευθυνών

Φίλε μου Ιχθύ, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει την ανάγκη σου σήμερα για απόλαυση, διασκέδαση, έρωτα, ενασχόληση με την τέχνη ή και τα παιδιά! Μπορείς να νιώσεις ότι η μέρα σου είναι ικανοποιητική αν αφιερώσεις χρόνο στα παραπάνω! Παρόλα αυτά, έχουμε ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, που φανερώνει ότι αυτή την ημέρα είσαι προβληματισμένος και για ζητήματα οικονομικών που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα, στην αισθηματική ζωή, μπορεί να μην ικανοποιούνται για την ώρα όλες οι προσδοκίες σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!