ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2024

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στον υπερβολικό, γενναιόδωρο, αισιόδοξο και μεγαλοπρεπή Λέοντα, χαρίζοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στις τάσεις της ημέρας. Η Δευτέρα είναι μία άκρως αισιόδοξη, δημιουργική και ψυχαγωγική ημέρα, όπου δεν θα λείψουν οι υπερβολές και τα πάθη.

Κριός - Αφιερώνεις χρόνο σε ότι αγαπάς

Μία χαρούμενη Δευτέρα ξεκινά για σένα φίλε μου Κριέ με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας θετική γωνία με το Βόρειο Δεσμό και είναι φανερό ότι αυτή την ημέρα καταστρώνεις πολλά νέα σχέδια είσαι αρκετά δημιουργικός και η μέρα σου γεμίζει ικανοποίηση με τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσεις χρόνο σε ότι αγαπάς περισσότερο ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις και όμορφες προτάσεις στον αισθηματικό τομέα. Ο αυθορμητισμός σου και διάθεση σου για επικοινωνία θα σε βοηθήσουν αυτή την ημέρα να ξεχωρίσεις. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση

Ταύρος - Λειτουργείς ανυποχώρητα

Η Δευτέρα ξεκινά με με σένα αγαπητέ μου Ταύρε να επιμένεις και να πεισμώνεις να γίνουν όλα έτσι όπως τα έχεις σχεδιάσει ! Έχεις υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους οικείους σου. Αφιερώνεις όλο το χρόνο σου σε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή και την οικογένεια ενώ καταπιάνεσαι και με εργασιακά σχέδια έχοντας τη διάθεση να διαπρέψεις και να κάνεις τη διαφορά. Κάποιες φοβίες για το μέλλον και την προοπτική των επαγγελματικών σου είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 21 με 23 Απριλίου όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο. Προσπάθησε να αποφύγεις καυγαδάκια που οφείλονται στη δική σου απόλυτη και ανυποχώρητη στάση και συμπεριφορά.

Δίδυμοι - Νέα σχέδια στα σκαριά

Μία άκρως δημιουργική Δευτέρα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να σε προτρέπει να εκφραστείς να κάνεις τις μετακινήσεις σου! Έρχονται άκρως ευχάριστες επικοινωνίες αυτή την ημέρα που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ της και ιδέες που κατεβάζεις μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά.Μία πρόταση που θα έχεις από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε συναρπάσει! Κάποιο νέο σχέδιο φαίνεται ότι τώρα ξεκινά

Καρκίνος - Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου

Η εβδομάδα ξεκινά και εσύ αγαπητέ φίλε Καρκίνε νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα στην καθημερινότητά σου. Αισθάνεσαι πως έχεις πετύχει πολλά μέχρι τώρα και η μέρα σε προδιαθέτει να θέσεις νέους στόχους αλλά να προσηλωθείς πολύ παραπάνω και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Μία νέα προοπτική που ανοίγεται τώρα για την καριέρα σου σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά και ελπιδοφόρο ότι τα οικονομικά σου θα μπουν σε μία καλύτερη πορεία! Διανύεις στην καλύτερη εποχή για να μπορέσεις να νιώσεις και πάλι αυτοδυναμία.

Λέων - Η δικτύωση σου δίνει λύσεις

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Λέοντα επομένως σε διακρίνει η εξωστρέφεια, γενναιοδωρία και η διάθεση να περάσεις καλά και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις προσωπικές σου ανάγκες. Η μέρα σου γεμίζει με ελπιδοφόρα μηνύματα αλλά και σχέδια για το προσεχές καλοκαίρι. Βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση και οι επικοινωνίες της ημέρας θα έχουν θετικό πρόσημο για σένα. Η δικτύωση αποτελεί το βασικό κλειδί της περιόδου για να μπορέσεις να δεις πολλά από τα σχέδιά σου να γίνονται πραγματικότητα.

Παρθένος - Ανάγκη για απολογισμό

Η εβδομάδα ξεκινά με σένα να βρίσκεσαι αρκετά καχύποπτος, επιφυλακτικός αλλά και κλειστός στον εαυτό σου αγαπητέ φίλε Παρθένε. Νιώθεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σου και δεν μοιράζεσαι εύκολα τις ενδόμυχες σκέψεις σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα προσωπικό εσωτερικό απολογισμό και να διακρίνεις τι φταίει, τί πηγε λάθος και τι είναι αυτό που χαλάει τη δική σου διάθεση. Στα θετικά νέα της ημέρας είναι ότι η ανοίγονται πολύ καλύτερες προοπτικές για τον τομέα των οικονομικών σου.

Ζυγός - Εκπλήξεις στις σχέσεις σου

Μία άκρως κοινωνική Δευτέρα ξεκινάει για σένα φίλε μου Ζυγέ όπου διάθεσή σου είναι αρκετά βελτιωμένη ενώ σχεδιάζεις αρκετές αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις στη ζωή σου στη σχέση σου αλλά και στην καθημερινότητά σου. Είναι μία μέρα που γεννιούνται νέες προσδοκίες και βάζεις στα σκαριά την υλοποίηση νέων επιθυμιών. Δέχεσαι ενδιαφέρουσες προτάσεις και προγραμματίζεις τα πλάνα σου παρέα με ανθρώπους που αγαπάς και νιώθεις πολύ κοντά σου. Μία μοιραία εξέλιξη αναμένεται στον τομέα των αισθηματικών σου ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου

Σκορπιός - Η καριέρα σε πρώτο πλάνο

Η Δευτέρα ξεκινά με σένα να είσαι ιδιαίτερα μαχητικός στον επαγγελματικό τομέα δίνοντας όλη σου τη δύναμη στην οργάνωση των προσωπικών σου στόχων παρατηρώντας ότι έχεις πολλές φιλοδοξίες που πρέπει να εκπληρωθούν. Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα κατάλληλη για να προχωρήσεις σε βήματα εξέλιξης της καριέρας σου. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες αναπροσαρμογές που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για τη βελτίωση της εργασίας. Το μόνο που θα χρειαστεί να συγκρατήσεις είναι την νευρικότητα που μπορεί να σου προκαλούν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευάλωτος από τις διαθέσεις των άλλων.

Τοξότης - Διάθεση για ανανέωση

Με ταξιδιάρικη διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα σου αγαπητέ φίλε Τοξότη. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να διατηρείς μία αισιόδοξη διάθεση και σε προτρέπει να κάνει σχέδια για το καλοκαίρι, προχωράς θέματα που αφορούν την προσωπική σου επέκταση ενώ η δίψα για γνώση αλλά και εμπειρία είναι αρκετά ενισχυμένη αυτή την ημέρα.Μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συνάντηση θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για τις εξελίξεις που θα έρθουν στο αισθηματικά σου το καλοκαίρι.

Αιγόκερως - Τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα

Αρκετά ανήσυχος είσαι στο ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ φίλε Αιγόκερε κυρίως για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις σου! Προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου είσαι αρκετά αγχωμένος για το τι εξέλιξη θα υπάρξει στην πορεία. Οι φοβίες σε χαρακτηρίζουν έντονα αυτή την ημέρα ίσως γιατί δεν θέλεις να ξαναδείς το ίδιο έργο όπως παλαιότερα. Τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα για το λόγο αυτό να θυμάσαι πώς μπορείς να γλιτώσεις από αρκετές κακοτοπιές αρκεί να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Στο αισθηματικό τομέα αρχίζει και εκδηλώνεται περισσότερο πάθος και ερωτισμός.

Υδροχόος - Μέρα ευχάριστων συζητήσεων

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου στο Λέοντα επομένως διανύεις μία ημέρα όπου δεν θα νιώσεις μόνος ούτε στιγμή. Οι εξελίξεις σήμερα έρχονται από το περιβάλλον σου και από τη σχέση σου και προσπαθείς να βρεις τη χρυσή τομή που θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς καλύτερα με τα άτομα στη δουλειά αλλά και να βρεις τις ισορροπίες και στην αισθηματική σου ζωή. Η μέρα είναι άκρως κατάλληλη για να κάνεις μία σημαντική συζήτηση ή και για να πάρεις μία απόφαση που θα επηρεάσει τη ροή και την εξέλιξη μία αισθηματικής σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας.

Ιχθύς - Κλείνουν υποχρεώσεις

Σήμερα παρακινείσαι να ασχοληθείς με πολλές υποχρεώσεις, ξέρεις ότι δεν μπορούν να μείνουν άλλο πίσω κάποια πράγματα, το γεγονός αυτό σε αγχώνει αλλά δίνις στον καλύτερο δυνατό εαυτό σου προκειμένου να είσαι συνεπής σε όλα όσα καλείσαι να ολοκληρώσεις. Αυτή τη Δευτέρα αναμένονται να υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις. Επιπλέον προχωρούν επιτυχώς θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή και μία σχέση του παρελθόντος φαίνεται να αναζωπυρώνεται. Το διάστημα αυτό είναι θετικό για να πρOγραμματίσεις μία μετακινηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!