ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024

 Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, επομένως γινόμαστε πιο λεπτολόγοι, υπεραναλυτικοί, αγχώδεις και ασχολούμαστε περισσότερο με τις «αγγαρείες» της καθημερινότητας.

Κριός - Το άγχος χτυπάει κόκκινο

Το θερμόμετρο αγγίζει κόκκινο και αν αγαπητέ μου Κριέ, είχες τη διάθεση να ξεφύγεις από όλες σου τις υποχρεώσεις και να πας για μία βουτιά στην παραλία, θα σε απογοητεύσω, γιατί αυτή την Πέμπτη είναι φανερό ότι έχεις μπροστά σου μία ημέρα υψηλών απαιτήσεων. Η Σελήνη από την Παρθένο, σε αντίθεση με τον Κρόνο, σου επιβάλλει αυτή την ημέρα να στερηθείς την ανεμελιά και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου, τη δουλειά σου, τις υποχρεώσεις σου! Κάνεις κάποιες στερήσεις ή αλλιώς θυσίες γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Τι χρειάζεται αυτή την ημέρα να προσέξεις; Το άγχος σου που χτυπάει και αυτό «κόκκινο» (όπως και ο καύσωνας)!

Ταύρος - Περιορίζεται η ανεμελιά

Για σήμερα Πέμπτη είσαι αρκετά ανικανοποίητος από τις συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σου φίλε μου Ταύρε. Ζητήματα που συνδέονται με τον έρωτα, τις φιλίες και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και είτε αισθάνεσαι απογοήτευση από κάποιες συμπεριφορές, είτε βιώνεις έντονα το αίσθημα της μοναξιάς αυτή την ημέρα. Η Αντίθεση Σελήνης/Κρόνου στερεί λοιπόν σήμερα την ανεμελιά, την ψυχαγωγία αλλά και την άνεση να περάσεις ανάλαφρα και όμορφα! Οι συνθήκες σε καλούν να κάνεις κάποιες οριοθετήσεις στα προσωπικά σου και να δεις κάποιες καταστάσεις βάση της λογικής

Δίδυμοι – Οι συνθήκες της ημέρας είναι φορτικές

Σήμερα αγαπητέ μου Δίδυμε είναι μία από αυτές τις μέρες που νιώθεις ότι τρέχεις για όλους και δεν σου μένει χρόνος για σένα. Είσαι επικεντρωμένος πολύ περισσότερο σε θέματα οικογένειας – εργασίας όμως οι συνθήκες γύρω σου είναι «φορτικές» με αποτέλεσμα να χάνεις τη σπιρτάδα του ενθουσιασμού, το κέφι και τον αυθορμητισμό σου! Καλείσαι να επιμεληθείς ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, κάνοντας κάποιες θυσίες, γεγονός που σε απογοητεύει! Απομονώνεις για λίγο το συναίσθημα, σφίγγεις τα δόντια και ακολουθείς το δρόμο της λογικής!

Καρκίνος – Σταθερές αποφάσεις για το μέλλον

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σε μία δύσκολη για όλους ημέρα, εσύ φαίνεται ότι «ξεγλιστράς» από τις κακοτοπιές και σου δίνεται και η ευκαιρία να πάρεις σταθερές αποφάσεις ή και να οργανώσεις ζητήματα που σε αφορούν άμεσα! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες – ειδήσεις, κάποιες από αυτές είναι δυσάρεστες και αποτελούν ένα κόμπο στην καρδιά. Καταφέρνεις όμως να δεις κάποια πράγματα με τη λογική και να θέσεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους κάποια όρια. Η μέρα είναι κατάλληλη για οργάνωση, σταθεροποίηση συμφωνητικών και για τελικές επιλογές για τις οποίες δεν θέλεις να ασχοληθείς ξανά σε βάθος χρόνου

Λέων – Οικονομικές και συναισθηματικές ελλείψεις

Αυτή την Πέμπτη είσαι ιδιαίτερα ανήσυχος αγαπητέ μου Λέοντα για θέματα που αφορούν τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά σου! Αξιολογείς τις καταστάσεις γύρω σου, όμως αισθάνεσαι έντονη ανασφάλεια, είτε γιατί θίγονται τα συμφέροντά σου, είτε γιατί διαπιστώνεις ότι παρόλες τις προσπάθειές σου είσαι στον ίδιο παρονομαστή! Παρέμεινε επικεντρωμένος στο στόχο σου αυτή την περίοδο, και προσπάθησε να διεκπεραιώσεις χωρίς αναβολή κάποιες ανοιχτές οφειλές με το παρελθόν σου!

Παρθένος - Μοναχική ημέρα

Φίλε μου Παρθένε αρκετά απαιτητικό το κλίμα αυτής της Πέμπτης για το ζώδιο σου, αφού η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο, έτσι λοιπόν δεν λείπουν οι ευθύνες, οι περιορισμοί και οι δοκιμασίες στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών! Νιώθεις ιδιαίτερα μοναχικά αυτή την ημέρα, ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει και ότι σου θέτουν εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να μπορείς να είσαι χαλαρός και ανάλαφρος. Περιόρισε το έντονο στρες και βάλε προσωρινά κάποιες αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρεις ότι η συνύπαρξή σου μαζί τους είναι δύσκολη!

Ζυγός - Προσπάθεια εύρεσης ισορροπιών

Σήμερα αγαπητέ μου Ζυγέ νιώθεις ότι πιέζεσαι από παντού και ότι δεν έχεις ελεύθερο χρόνο για σένα. Η σημερινή αντίθεση Σελήνης/Κρόνου, σου εστιάζει να βάλεις ως προτεραιότητά σου αυτή την ημέρα όλες τις υποχρεώσεις που τρέχουν και πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουν, το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ το άγχος σου είναι αρκετά έκδηλο! Όσο και να προσπαθείς να βρεις σήμερα την ηρεμία για να ασχοληθείς και με θέματα της προσωπικής σου ζωής, θα σου είναι δύσκολο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκρίνιες και παράπονα και στη σχέση σου!

Σκορπιός – Τα θέλω σου έρχονται σε σύγκρουση με των άλλων

Η σημερινή Πέμπτη αποτελεί μία προσγείωση στην πραγματικότητα για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ! Παύεις πλέον να ονειροπολείς, να σχεδιάζεις και να αφήνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου και προσπαθείς να δεις στα αισθηματικά σου, κάποιες καταστάσεις με περισσότερη λογική και σύνεση! Διακρίνεις ότι τα «θέλω» τα δικά σου έρχονται σε σύγκρουση με τα «θέλω» των άλλων, το γεγονός αυτό σε παρακινεί να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να δεις πού μπορείς να υποχωρήσεις και πού όχι! Το μόνο που θα σου σύστηνα σήμερα είναι να αποφύγεις της σκληρές και απόλυτες δηλώσεις!

Τοξότης – Μέρα που επιβάλλονται οι θυσίες

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Τοξότη είσαι στοχοπροσηλωμένος στην άνοδο των επαγγελματικών σου, όμως ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι δύσβατος, γεμάτος εμπόδια τα οποία σε κουράζουν και σου επιβάλλουν αυτή την ημέρα να κάνεις κάποιες θυσίες. Αυτή την ημέρα νιώθεις αρκετά φορτωμένος από τις υποχρεώσεις του σπιτιού, της οικογένειας, της δουλειάς, χάνεις για λίγο την ανέμελη διάθεση σου αλλά και το χιούμορ σου και κάνεις τα πάντα για να συγκροτηθείς. Οι αναπροσαρμογές στην καθημερινότητά σου και στο πρόγραμμά σου κρίνονται απαραίτητες.

Αιγόκερως – Η οργάνωση είναι το κλειδί

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, έχεις πολλά και μεγάλα σχέδια για το μέλλον σου και θέλεις να ξεφύγεις από τη στασιμότητα που θέλοντας ή μη βρίσκεσαι αυτό τον καιρό! Σήμερα Πέμπτη είναι φανερό ότι αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να ανελιχθείς, να πας ένα βήμα παρακάτω, ενώ η μέρα σου είναι φορτωμένη με πολύ άγχος γιατί πρέπει να προχωρήσουν έγγραφα, συμφωνητικά είτε διανύεις μία απαιτητική περίοδο σε θέματα που συνδέονται με την εκπαίδευση. Το οργανωτικό μυαλό σου θα σε βοηθήσει να βάλεις μία καλή δομή σε ό,τι καταπιαστείς αυτή την ημέρα!

Υδροχόος - Εκκρεμότητες από το παρελθόν

Ενισχύονται αυτή την Πέμπτη οι φόβοι και οι ανασφάλειες μέσα σου αγαπητέ μου Υδροχόε. Ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες με το παρελθόν σου και πολλά ζητήματα άλυτα. Ένα μεγάλο βάρος αποτελούν τα οικονομικά και οι τρέχουσες υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Υπάρχουν πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και η στασιμότητα των οικονομικών ρίχνει την ψυχολογία σου! Μην χάνεις τη δημιουργικότητά σου, ούτε και το κέφι σου, αξιοποίησε αυτή την ημέρα για να κάνεις ένα καλύτερο οικονομικό πλάνο!

Ιχθύς – Θέτεις τα όρια σου

Αγαπητέ μου Ιχθύ κάπως ζόρικο είναι το αστρολογικό τοπίο της ημέρας για το ζώδιο σου! Η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, την Παρθένο, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο που κινείται στο δικό σου ζώδιο. Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά, ότι χρειάζεται να βάλεις κάποια όρια και αποστάσεις από ανθρώπους που κάποτε σε έδενε ένας σημαντικός σύνδεσμος! Παγώνεις συναισθηματικά, βλέπεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και φροντίζεις να μάθεις από τα λάθη σου!

Πηγή: flash.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!